Why do fools fall in love?

Ett löfte till mig själv: FREDAG SKA DU STORHANDLA, PLUGGA OCH MYSA. Inget mer och inget mindre. 

Är helt galet sliten! Har haft alldeles för fullt på schemat den senaste tiden. Jag måste lära mig att slappna av de få dagarna jag kan. Så fredag MÅSTE bli en sådan dag! Och jag ska inte jobba en enda timma extra den här veckan! Finns ingen chans i helvetet att jag tar på mig mer än de tre dagarna jag har.

Tisdag: Jobb 14.50-22.30
Onsdag: Jobb 11.30-15, vara kontaktperson och tvätta 17-22.
Torsdag: Jobb 7-18.

Det får bannemig räcka! Kommer somna av utmattning 18.15 på torsdag om jag fortsätter stressa såhär. Har blödit näsblod två dagar på rad, idag höll jag på att svimma och jag är konstant trött. INTE BRA! Så nu säger jag stopp...

Har iaf haft en jättetrevlig måndag. Blev en heldag i Umeå med shopping och sen kortspel/film hos Sofia ikväll. Mycket trevligt! :) Men nu ska jag fokusera på att vila de få tillfällerna jag får innan det blir lördag.. Då blir det trevligheter! :)

Nä, nu ska jag sova. Hoooj!

I don't have anything, since I don't have you.

Myspys på högsta nivå just nu! Ligger nerbäddad i sängen med Doo Wop på högsta volym :) Jag är en liten sucker för just den musikstilen, det finns få saker som är så pass äkta! En solist och ett vokalstöd som oftast bestod av 3 personer. Självklart spelades låtarna in med instrument ibland också, men sången är alltid i fokus! Finare än snus om jag får säga det själv! :)

Efter jag sett American Graffiti, som enligt mig är ett mästerverk, blev jag som besatt. Kikade runt på facebook och hamnade på en grupp som hette "Swedish Hot Rods". När jag klickade igenom alla bilder så hittade jag min dröm! Hela min kropp rös till och jag skrattade högt för mig själv.. Visst är det underbart att man får "the chills" av fina bilar, gammal musik och flottigt hår?

Det som började som ett intresse har genom åren blivit en livsstil..
Ja, till och med en religion skulle man kunna säga. SÅ FINT! :)


Det pirrar lite sådär konstigt.




Kärlek, kärlek, kärlek och åter kärlek.

BLIR DET INTE SOMMAR SNART SÅ DÖR JAG!

Med min sovsäck hårt under armen.

TED GÄRDESTAD FÖR EVIGT OCH EVIGT OCH EVIGT

Jag har massvis med fina serier att se på men jag vill bannemig inte se dom! Jag vill bara blunda, svagt sjunga med teddan och känna solen i mitt ansikte. Ted är fan sommar och kärlek! Ikväll är jag lite sådär stolt över mig själv (att jag pluggat) så jag antar att det här är min belöning :) Få drömma bort en stund och filosofiera om livet och alla som är en del av det.

Livet känns fint just nu och det är alldeles fantastiskt. Jag menar, jag jobbar ju i helgen.. Men det gör absolut inget! Jag är jäkligt nöjd ändå och jag vet att den kommer att flyga förbi. Sen är den underbara måndagen här och den ska faktiskt spenderas i Umeå! Ska bila ner med pulverpumorna Sarah och Sofia. Har egentligen inget speciellt att handla men Lagerhaus ska besökas iaf :) Och god mat ska vi bannemig äta! Och trevligt ska det bannemig bli! :D

Åh, det är så fint när allt känns fint.

Jag har hunnit ta många jobbiga beslut det här året redan och det känns bra att det är gjort. Ibland måste man rensa bort lite. Antalet människor jag idag skulle kunna ringa till, har minskat drastiskt. Men de finaste pralinerna i asken har fortfarande kvar sitt guldiga papper. Ni är bäst :) Sen så är de ytliga bekantskaperna inte så dumma de heller, särskilt de gamla godingarna :) Och dem som finns där, varje dag på året, fast vi sällan pratar eller ses ♥ Pusspusspuss på er allihopa!

Men dem jag måste tacka mest är mina fina föräldrar! Min pappa är supermannen, fast han lärde mig svära och även fast vi mestadels bråkade då jag bodde hemma. Min mamma är min inspiration i det mesta jag gör. Hon har lärt mig så otroligt mycket saker och tack vare henne så låter jag ingen energislukare äta upp mig. Hon stöttar mig vad jag än gör! Puss på er, världens bästa föräldrar!

Nä, blunda och drömma mig bort var det ju! Nattinatt.

Fjortisfylla deluxe.

Jag känner mig onykter. Alldeles yr och konstig i skallen.

Det har blivit drygt tre timmars plugg idag och jag förstod 90% av det jag räknade idag! Wiiie :) Tur min hjärna tar åt sig lite iaf, jag har ju bara försökt klara den här kursen fyra gånger så ;) Men en sak är säker, den här gången ska jag klara den!!

Ska lägga mig å viiil en stund framför TV:n så min skalle kanske lugnar ner sig :P Puss

Personlighetstest!

Härmar Sarah och Fia, bara för att dom är så braaa! Såklart.

Här kan ni göra testet!

Din personlighetstyp:

Entusiastiska, kreativa och idealistiska. Kan göra nästan allt som intresserar dem. Socialt begåvade. Måste leva sitt liv i enlighet med sina värderingar. Entusiastiska inför nya idéer, men blir uttråkade av detaljer. Flexibla och öppna för argument. Många och varierade talanger och fritidsintressen.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Skådespelare, journalister, skribenter, musiker, konstnärer, konsulter, psykologer, entreprenörer, lärare, personalvetare, politiker, diplomater, TV-reportrar, marknadsförare, forskare, säljare, artister, präster, PR-ansvariga, sociologer, socialarbetare.

Vad sägs om detta gott folk? Haha ;p

Confessions of a dangerous mind!

NU ska jag plugga.. Guförbannat vad jag blir irriterad på mig själv! Skulle behöva ett helt gäng med militärer som skriker på mig när jag struntar i allt som måste göras! Men det går ju inte för sig så jag gick in på studera för att kika lite. Kompletteringarna måste vara inne i juni, början på juli. Jag MÅSTE ha klarat matten i början på Maj för att betyget ska hinna komma in i systemet.

SÅ NU KÖR JAG! Det ska bannemig bli en sjuksköterska av mig!

Koka kaffe, skruva upp volymen och låta Johnny Cash peppa mig, sen plugga som ett as!

Jag återkommer senare idag, mest troligt trött i huvudet och förbannad på den jävla "grekiskan". Pöss

Run to the hills!

Drömde världens finaste dröm innan mormor ringde och väckte mig.. Dammit ;) Iaf. Jag skulle på maskerad i stugan, var utklädd till en prinsessa. ALLA var där. Gamla vänner, nya vänner och bekanta. Sarah och Tina plockade blåbär i skogen medans jag sprang runt i panik. Vi skulle ju få finbesök! En långväga gäst som skulle vara med på maskeraden. Jag ser bilen parkera, jag ser dom börjar gå upp för backen och hur de ser Sarah och Tina i skogen.. Men inte fan hann dom komma fram till mig! Nää, då ringer mobilen & jag vaknar.

Egentligen ska man nog inte vara sur för att bli väckt i en fin dröm, man har ju möjligheten att komma ihåg drömmen :) Vaknar man av sig själv så är det inte ofta man kommer ihåg det man drömt! Så tack mormor ♥





Gud vad jag saknar dig! Hela min kropp och hela mitt sinne vill ha dig nära.



Förevigt din, men aldrig på papper ♥

Det är så jag säger det.

Haft en tokbra kväll på jobbet, fast min rygg fick jävligt mycket stryk! Man kan ju inte få allt så ;) Jag fullkomligt ÄLSKAR mina arbetskamrater! Dem är alldeles, alldeles fantastiska. Så dagens puss får helt enkelt dem! De är den största anledningen till att jag fortfarande är kvar i assistentpatrullen. För inte fan är jag kvar för att få ryggproblem, nya scheman stup i kvarten eller för de kassa arbetstiderna/schemat.. ;p

Nu har jag helg mitt i veckan! Onsdag och torsdag är jag ledig och sen drar jobbhelgen igång :) Fina fisken om du frågar mig! Man skulle ha haft helg mitt i veckan före varje jobbhelg tycker jag! Då skulle det inte ta emot lika mycket att behöva jobba varannan helg :)

Nää, nu blir det massa tråkigt jobbprat helt plötsligt men det är ju bättre än de sura inläggen (som det råkat bli alldeles för många av på senast).. Eller hur?

Nu ska jag mysa ner mig under täcket och se nån dokumentär! Puss

BUUU! på alla partypoopers!

Fick ett telefonsamtal som fick mig att börja asgarva för en stund sen! Har kommit på att jag mår som bäst då jag är som mest impulsiv, så jag får väl lov att börja vara det :P Efter att jag hade garvat gott en stund så tänkte jag hur bra livet var just nu. NÄ JUST DET.. Jävla partypoopers som ska dra ner en på jorden igen! Jantelagen I tell you. Herregud! Sköt ditt och skit i alla andra, det ska härmed bli mitt motto!

Lyssnar på mina grabbar för att försöka locka fram leendet igen (Larz Kristerz)! Jag tror nog att de lyckas, som så många gånger förr :) Men man ska tydligen inte hurra föränn man hoppat över älven, eller hur fan det där talesättet är. Visst är det sorligt? Att varje gång man är lycklig så finns det alltid någon som lyckas fucka upp allt.

Nä, nu hittar jag på ett nytt talesätt; Jag kommer hurra när ni hoppat ner i älven.

Tack för mig. (Förlåt, jag är inte så arg som jag låter - jag är bara så satans less på hur folk beter sig)



Fast nu när jag tänker efter så har jag det rätt så jävla bra ändå. Jag är ingen bitterfitta och mitt bränsle görs inte av andras olycka. Det är väl fantastiskt! Jag lämnar det där istället. ADJÖKEN FRÖKEN!

Do the robot dance.

Jobbat 7-16 idag och när jag kom hem fick jag världens bästa överraskning! Pappa hade varit hit med min nya TV! :D 42 tum.. YEAH BABY! Ska trixa och spana in den ikväll då jag kommit hem från kontaktperson-dejten. Har hunnit glo några minuter iaf, ljudet är awsome! Måste inhandla en HDMI-kabel så jag kan koppla in datorn sen :) Helt underbart att se allt man laddar ner i TV:n :) Har velat göra det i flera år men inte haft möjligheten. Sen skadar det inte direkt att man kan koppla in och spela musik genom TV:n då man har fest heller! :)

Så tack världens bästa pappa! :) Han fick ärva den av farmor och då gav han den vidare till mig :) Min lill-TV ska få åka upp till stugan så den stora stenålders-TV:n vi har där äntligen får gå i pension :P Lill-TV:n fick jag faktiskt av farmor då jag fyllde 20, så det känns fint att fortsätta ha "en liten bit" av henne i vardagsrummet ♥

Nä, nu ska jag koka nå nudlar och sätta mig framför nytillskottet och njuta innan jag ska iväg :) Pöss.

My name is Cam-I-Am.







Bilder från i fredags då Sarah hade fixat mitt hår.
Hallelujah för att jag är relativt snyggt i rakt hår också!

Pöss.

Det roliga med Skellefteå;

- Hur man än gör, så tycker alltid alla att man har gjort fel.
- Man träffar konstant människor man verkligen inte vill träffa.
- "Nyheter och hemligheter" sprider sig fortare än vinden.
- Man ska vara glad om man har 3st RIKTIGA vänner vid som sin sida.
- Så fort någon är glad så säger man något som drar ner människan igen.

Välkommen till Skellefteå! Staden där Jantelagen är den största lagen.


I fredags gjorde jag något jag inte gjort på flera, flera år och jag var fan stolt över mig själv. Jag var ett socialt geni och jag gick ut på krogen med folk jag knappt kände. Jag utmanade mig själv, tvingade mig själv att våga för en gångs skull. Likt förbannat får man inte glädjas längre än några timmar. Nä, det är ju tydligen roligt att dra ner folk i skiten igen. Dra åt helvete vet jag! Är det såhär folk är så vill jag inte ha något som helst med er att göra. 

Då vet ni. Mina vänner får göra vad fan dom vill, jag har ingen som helst rätt att lägga mig i. Tydligen så tror endel att mitt liv är en frizon då det gäller just det. LÄGG AV!

Dagens puss får dem som är vettiga nog att hålla käften då det behövs.

Världens bästa torsdag!

Ja, att jag vaknade utvilad "imorse" vet ni ju redan om :) Dagen fortsatte lika bra kan jag meddela. Sarah tvingade med mig på stan och det var rackarns trevligt. Gick på Allstars och fick oss en kaffetår av min fina storebror! Fick veta att han har klättrat ännu högre på karriärsstegen också! :D Han är restaurangchef på Allstars nu nämnligen :) Min fina storebror ♥

Sen bar det av hem till lägenheten för att hämta bilen och köra vidare till Medlefors. Käkade middag med mamma, pappa och lillebror. När maten var slut utbrast lillebror "Jag är fan sugen på bio!" och det är inte varje dag man får höra det kan jag säga :P När jag bodde hemma försökte jag få med mig honom nästan varje helg men han vägrade :P Så nu tog jag tillfället i akt och sa att jag gärna följde honom. Vi såg Santcum 3D och jag blev positivt överraskad! Fyra stjärnor av fem möjliga vettja!

Hem till Medlefors igen för att dricka lite kaffe och tjöta med mammpapps! Strax före elva så skickade dom hem mig ;) Dom har det ju inte lika bra som jag, båda jobbar imorgon :P Men herremin så mycket jag älskar min familj! Det finns bannemig inga finare människor :)

Just ja! Imorgon ska mormor bjuda jag och lillebror på Allstars (de har börjat med lunch äntligen!). Hon blev så fruktansvärt glad då jag ringde och hela kroppen värmdes upp då jag hörde det ♥ Måste verkligen träffa henne oftare! 

Så dagens puss får finaste Sarah, min familj och världens bästa mormor! :) Aldrig utan er!

I'm just a machine.

Det finns bannemig inget bättre än att sova tills kroppen är så pass utvilad att man vaknar av sig själv! :) Har drömt konstiga drömmar inatt. Såg en dokumentär igår om donatorbarn (spermier offcourse) som tog reda på sina halvsyskon och träffade sin knarkande donatorpappa :P Väldigt knasigt så inte så konstigt att min hjärna var tvungen att ventilera ut det, haha. Sen drömde jag om min fasters karl, att han inte vågade prata med mig då vi sågs på stan. Han sprang till bilen och körde iväg :( Fan vad dissad, haha!

Jag är galet sugen på en rejäl fest och som det låter nu har jag kirrat det! :) På Natta så lät det som att hon och Jonas skulle parta på fredag och att jag fick va med :) Så jag peppar med dunkadunka och vinet har varit på kylning i en vecka nu ;) Haha.

JAG BEHÖVER PLUGGA! Dammit... Men jag har bjudit in mig själv på middag hos mammpapps så tiden räcker inte till! Funderar starkt på att ta med mig datorn och mattegrejerna så pappa kan tvinga mig! Han är den som tjatar bäst/mest och som är bäst på matte i familjen så :P Skulle kanske vara en bra idé :)

AKON - ANGEL.... Awesomeness!



Pjuh...

Jobb 6-11:15, Möte 13:30-15:30, Jobb 16-18, Stan som kontaktperson 18:10-19:45.

Pjuuuh så fullt upp jag hade igår! Hade blivit en liten schemamiss så Mattias var tvungen att skjutsa hem mig efter mötet så jag kunde hämta Baben för att få mig till Atorp :P Jäkla skit! Även fast dagen blev väldigt stressig och fylld så gick det kanon :) Släckte ner datorn vid 23 och somnade som ett litet barn på en gång..

Jag är guuuuförbannad på kommun också.. Eller, guförbannad är väl att ta i.. Men jag får inte 6 veckors semester iaf, eftersom jag mest troligt (99.99%) kommer att ta tjänsteledigt efter sommaren.. OCH DÅ ÄR JAG INTE BERÄTTIGAD TILL ALLA SEMESTERDAGAR.. Skit också säger jag bara. Måste förbi chefen och räkna ut hur många dagar jag får ut då.. 4 veckor blir det då iaf!

Idag är det jobb som står på schemat som vanligt, 11:30-15 och 17:45-00:30. Men sen tar jag helg! 4 dagar ledigt är inte fy skam kan jag meddela! :) Hoppas det händer nå roligt, annars får jag vila upp mig och plugga helt enkelt :) Båda alternativen funkar!

Nää, nu ska jag hoppa upp och göra nå frunch så jag klarar av att jobba en liten skvätt! Pöss

Är du lika ensam som jag?

Jobbat 6-11:15, gick ruggigt bra faktiskt! Somnade i tid igår så var inte allt för jobbigt att gå upp 5.. Men jag är glad att jag bara har två turer som börjar så tidigt ändå :P Nu ska jag koka lite nudlar så magen slutar kurra och sen hämtar världens bästa Mattias (arbetskollega) mig och så ska vi på möte. Efter mötet ska jag vara kontaktperson, käka på stan osv. Sen får jag äntligen komma hem och njuta av tystnad och min gosiga lägenhet ♥

Dagens puss får min hyresvärds son (vaktmästare) som skrapat parkeringen idag! Herregud så tur jag hade då jag fick den här lägenheten! Finns inget som helst att klaga på om jag ska vara ärlig :) Finare än snus! 

Nä, nudlar var det. Han kommer ju om en dryg halvtimma! Hoj.

(Förresten, Larz Kristerz sjunger rubriken! Texten är underbar; Lyssna vettja!)

Stupid cupid, stop picking on me!

Om jag går bakåt i tiden så har den här dagen aldrig varit speciell för mig. Visst har jag fått några kort, gelehjärtan och kramats lite extra just den här dagen, men jag är ändå lite anti. Fint att det finns en dag på året som "går i kärlekens tecken" men är inte alla dagar till för att älska varandra? Jag var i ett förhållande 14/2 2008 och den dagen var mest fylld med ångest (Björn skulle åka på språkresa i 3 månader, bara någon dag efteråt.). Nä tacka vettja spontana, små, fina saker vilken dag på året på som helst.


"Du är bra, bara så du vet! :)"
"Haha, okej? :P"
"Ja, inge mer med det :)"
"Vad fick du det ifrån då? :D"
"Det var en bra fråga! Jag tänkte väl kanske att det kunde vara bra för dig att veta det :)"
"Hihi ;) Absolut. Och du är ju världens bästa fura! Inte så dåligt det inte :)"



Finare än snus om jag får säga det själv!
Ger man av sig själv, så får man tusenfalt tillbaka :)

Sug på den karamellen nu! Pusshej.

I rather write a symphony!

Var ett tag sen jag skrev och jag har helt enkelt inte haft tid/ork. Några dagars depp och nu är jag äntligen påväg upp igen! Försöker ta varje dag som den kommer men jag känner att det måste bli lite förändringar i mitt liv det här året.

Har bestämt mig för att byta arbete om jag nu inte kommer in på skolan i höst. Jag måste få nya utmaningar och just nu står det helt still. En liten dröm som kanske går att uppfylla ska provas på, söka jobb på boende för förståndshandikappade.

Jag försöker som sagt ta varje dag som den kommer men det är svårt i det här fallet. Man måste ju planera lite om man ska lyckas byta jobb eller börja plugga. Särskilt eftersom jag inte kommer att söka skola eller jobb i Skellefteå.

Har skrivit lite grejer på Vita Arkivet också. Den största anledningen är att jag ville skriva in låtar jag vill ska spelas på begravningen. Sända ett sista litet budskap till de fantastiska människorna som kommer att närvara. Mamma tyckte jag var hemsk som ens kunde tänka tanken att skriva upp sånt. Men är man djup och lever dag för dag, då tänker man inte så. Jag har accepterat att döden ska hälsa på hos mig och man vet ju faktiskt aldrig när det händer.

Över till något roligare kanske?

Jobbhelgen är äntligen över! Jag har lagat middag ihop med finaste Sarah ikväll och sen spelade vi bingolotto. Till veckan jobbar jag bara tisdag och onsdag, sen blir det långhelg. Den bästa veckan på mitt schema är nu nära! :)

Ska snart börja planera lite smått över en resa ner till Hedemora och bästaste Marko! Min fågelbur ska bli klar (en ros ska läggas till, som ni kanske minns) och något annat fint kanske ska målas under min hud. Jag har säkerligen hunnit komma på något innan det är dags att resa ner så :)

Fina ord är det bästa som finns. En mening kan verkligen förgylla ens dag! Tack fina du.. tack



Väntar på att Sarah ska komma tillbaka och sen får vi se vad som händer.. Sängen lockar otroligt mycket kan jag meddela men det är ju trevligt att umgås också! Puss till dig.. fast inte dig ;p

Oh baby, I'm sorry I was blind.

Åååh så fruktansvärt drygt att vända på dygnet såhär! Det måste ju vara det sämsta med mitt jobb.. Att jobba så konstiga tider, det blir liksom aldrig någon ordning. Ena dagen går man upp klockan sex och andra dagen så jobbar man tills spöktimman.. Jag får inte ihop det!!! Inatt somnade jag inte förän 04.30 och jag kände mig inte ens trött?! Morr..

Tvingade mig upp 13 idag, jag kunde lätt ha sovit längre. Har diskat, städat , farit med glas till återvinningen och handlat. Jag har ingen som helst lust att äta middag. Jag vet inte om det beror på att jag hatar disk eller om jag hatar att laga mat till mig själv. Jag har ingen som helst lust att ta fram en fläskfilé och gotta mig på alldeles själv. Fy på mig som inte gillar att vara självgod!

Jag MÅSTE plugga också, måste måste måste. Men ändå så är jag inte stressad över det? Jag är helt knäpp för tillfället. Inget fungerar och jag funderar på om jag fungerar eller om jag bara går per automatik? Ja, tusen frågor och inte fan vill jag svara på dom inte.

Haha oj vilket klago-inlägg detta blev men så kan det gå! Tror faktiskt att jag har en mild version av vinterdepp. Allt jag tänker på är sommar, semester, öl och vackra pojkar. Det är allt jag vill ha.

SNABBSPOLA FRAMÅT TACK..... men låt mig för guds skull klara av matten först! ;)

I can see clearly now.

Haft en fantastisk helg! I fredags blev det öl med Elina och utgång. Blev sådär perfekt full och sen skjutsade finaste lillebror hem mig :) På lördan gick jag upp vid 11 för att fara och shoppa med mamma. Fick några födelsedagspresenter i förskott :) Sängöverkast, kuddar, 2st lampor och gardiner.. Herremin vad jag älskar mitt sovrum just nu :) Nu saknas bara en tavla och två spotlights så är jag nöjd! :D

Som ni förstår så hade jag inte tid att vara bakis och poff så blev klockan halv sju och Frida kom hit. Sen drack jag ÄNTLIGEN brännvin och juice ♥. Efter en stund kom Elina hit också och ännu senare så kom Natta och Jonas hit.. Skitkul var det :) Sen blev det Allstars igen och massa goda drinkar. Dansade som ett psyk sista kvarten innan det stängde också :P Sen följde jag med på en kort liten efterfest med singstar. Efter 45 min så ringde älskade storebror och sa "vart är du? jag går hem från jobbet nu och hämtar bilen, sen hämtar jag dig!".. Det tål att sägas igen, mina bröder är bäst i hela vida världen :*

Igår så var jag på bio och sen blev jag bjuden på champinjonsoppa hos tjejen jag är kontaktperson för. Sen hem för att spela bingolotto och till min stora glädje så vann jag faktiskt! Det blev en ny bingolotto men lycklig blev jag ändå :D Avslutade kvällen med en dålig film och glass i sängen.

HELT UNDERBART! :) Tack alla fina för den här helgen ♥

Nu ska jag göra omelett till middag och sen fara iväg och jobba en sväng. Jag är faktiskt peppad för en gångs skull, måste ju bero på att helgen blev som den blev :) Hejrååå!

Nu har pappa laddat bössan!

Det är helt sjukt hur man kan förändra sina värderingar, drömmar och ja, allt kan förändras egentligen. Eller ska jag säga utvecklas? Det stämmer ju i alla fall i vissa fall. Men det jag kom på ikväll, efter många månader av förnekelse, har verkligen med förändring att göra.

Alla har vi en drömpartner, eller hur? (kanske stämmer mer på tjejer men) Vi vet exakt hur den är och ser ut. Vi faller för dessa egenskaper och utseenden, enbart för bilden vi har målade i huvudet. Attraktionen blir tusen gånger starkare om vi träffar någon som liknar drömpartnern. Jag har till exempel alltid fallit för långa, mörkhåriga karlar med kött på benen. När jag söker ögongodis på krogen så är det precis en sådan jag letar. När jag ligger i sängen och fantiserar (med händerna på täcket) så ser alltid karln likadan ut, jag döper honom bara till ett annat namn. 

Men de senaste månaderna har karln i min fantasi ändrat utseende. Han har mer intellektuella egenskaper (förut var jag nöjd om han spottade snus och ägde en raggarbil). Han är helt enkelt inte samma person. Jag vill alltså inte ha karln som , jag drömde om förut, längre. Han känns rent utav omogen och ointressant om jag ska säga det själv.

Karln jag fantiserat om nu den senaste månaden är helt fruktansvärt fantastisk. Och han är blond... Aldrig i livet - så skulle jag ha sagt för ett år sen. Nu låter jag säkert helt jävla bäng i skallen och det kanske jag är. Men grejen är den, är man singel och vill vara singel - då behövs det lite fantasi ibland. Man behöver få tänka, drömma och fundera. Och får jag lov att säga det själv, min karl.. han slår tamefan alla ;)



Och hjärtans rara ni, ta detta med en nypa salt :P

Du dricker för mycket, men det förnekar du.

Idag har jag tvättat halva garderoben, dammsugat i sovrummet och renbäddat i sängen. Sen så har jag kommit på vad jag ska ha för grejer här.. Det var fan på tiden! Känns lite värdelöst att fixa allt om jag nu flyttar inom snar framtid :P Men blir det ingen flytt så kommer jag då trivas bättre i sovrummet iaf :)

När jag satt igång första tvättmaskinen så ringde mamma. "Har du ätit? Ska jag och Daniel komma förbi med kinamat?". Wunderbart säger jag bara! Sen när jag sprang ner till tvättstugan igen så diskade min fantastiska mamma så nu är tamefan lägenheten tipptopp :) Så en stor puss på dom! Är alltid roligt att få besök, det händer ju verkligen inte ofta :P

Har fått en uppenbarelse också. Det var nästan som att gud kom ner från himlen i en jävla ljusboll. Men i det här fallet var det en vän som agerade gud och TACK säger jag bara. Hela mitt liv blev bättre då jag fick veta det jag fick veta. Går inte beskriva nå bättre än såhär, för då avslöjar jag liksom hela grejen. Och får jag lov att säga det själv så kan den här grejen förändra allt, precis allt. Så jag ska suga på den här karamellen en stund innan bomben släpps ;)

Jag peppar för helgen som tusan! På fredag blir det vin och sällskapsspel, en liten förfest inför det som komma skall ;) På lördag blir det Fest med stort F och jag ska göra allt jag vill göra och säga ALLT jag vill säga.. Känner jag mig själv så ska man nog hålla sig på rätt sida med mig för att det inte ska bli obehagligt ;D

Åh vad jag älskar mig själv! :) Puss till er som förtjänar det!

En saga med ett förbannat bra slut. Därmed basta!

Med ett stort intresse för 50-tal, vrålande bilar och tatueringar, men i ärlighetens namn skriver jag mest skit. Massor om kärlek och äventyr, och även tråkig vardag. Enjoy!

RSS 2.0