Horses, whiskey and rye!

Snaaaaart är städningen klar! Bara skura lite i vardagsrummet och dammtorka. Sen stöka bort i köket, diska och gå ut med soporna! Pjuh vilket jobb det är att dammsuga och skura. Nästan så man önskade att man vara en sånndär tråkig inredare - minimalist. Som inte har ett jota på golven! För här hemma måste jag he bort hälften av grejerna från ett rum för att kunna köra dammsugaren.. Sen är det ju självklart lite mer då man har väskor överallt till packningen :P 
 
American Horror Story började jag se igår. Först tredje avsnittet fattade jag vafan serien handlade om men nu är den faktiskt ruskigt bra då man förstår ;D Yey att jag har hela första säsongen då så då ska det nötas sen då all städning är klar! :)
 
Solen tittade ju fram idag också, yeye!

Danföredan.

Om vädret tillåter imorgon så åker jag till Stavaträsk och bara myser :) Så detta kan vara danföredan då mitt äventyr börjar :) Så idag blir det städ, tvätt och packning för hela slanten!! Och när det är färdigt ska jag bara mysa! Ta en rövarnatt också, för sånna kommer jag nog inte få på ett tag ;)

Är lite orolig över min sömn för jag kan bli en riktig surpuppa om jag inte får sova på några nätter.. Men jag får väl tänka på att detta äventyr är så skoj att man inte vill sova ;) haha!

Nä stiga upp och koka kaffe! En dag som denna går det int vara utan kaffe! Puss

Mitt liv.

Allt är långt ifrån perfekt och så kommer det alltid att förbli. Men vem fan vill ha ett perfekt liv, så jävla tråkigt att inte ha något att sträva efter och kunna förbättra! Jag tycker om min lilla hemliga romans som är tusen gånger mer komplicerad än romanserna man ser på film. Jag tror att äkta kärlek kan vara lite skev och trasig ibland. Jag tror att kärlek är en kamp, en kamp två hjärtan måste uthärda för om allt är för enkelt så blir dom aldrig hela. Jag tycker om min operfekta kropp. Den har sina fina sidor och även sidor jag aldrig visar. Att jaga den perfekta kroppen är ju världens innegrej nu, det är inte min grej bara. Jag vill ha en kropp jag trivs med och den kroppen vet jag är allt utom perfekt. Jag har fantastiska vänner och jag hade inte kunnat önska mig bättre. Men en del av livet är ju just att bekanta sig med nya människor, och tappa andra längst vägen. Jag har inget perfekt jobb där jag tjänar tusentals kronor, men jag trivs ofantligt bra ändå. Jag har en dammig lägenhet och en rostig bil, men det är alldeles lagom för mig.

En sak ska ni veta. När man uppskattar de fina stunderna som livet ger en - så blir jakten på perfektion som bortblåst. Att prata bort några timmar med en gammal vän kan göra att solen skiner bakom molnen. Att få pussa den lilla killen som numera är 1 1/2 år på pannan och tänka på att första gången vi sågs var han inte längre än mina lår. Att höra då ens föräldrar tycker man gör bra val i livet. Att klara skolan. Då man äntligen diskat klart diskberget. Att ha en förbannat bra hårdag. Kramar. Pussar. Närhet.

Då mina vänner, då är livet perfekt i all sin operfektion! Och jag älskar det precis som det är!

Hot ass!

Hahaha alltså mitt självförtroende åker upp och ner som en bergodalbana. Jag har alltid en grund att stå på, jag tycker att jag är fin men lite väl fet. Sen tycker jag att jag är helt underbar. Sen tillbaka till att tycka jag är fin men fet.. Haha! Nu tidigare då jag efter att jag varit i köket och letat en middag jag aldrig fann (vafan är det med min aptit?) så gick jag förbi spegeln i linne och trosor. Står där ett tag och tittar på rumpan.. Helovete så snygg röv jag har! Fast och fin. Sen gick jag nöjt därifrån och visslade.. HAHA! 
 
Sen fick jag lite Victory-känsla då jag fick ett sms som bevisar hur klok jag är. Att ärlighet varar längst. Att jag älskar mig själv för att jag tar för mig, är positiv och inte snackar skit. Vill du ha ett ärligt svar så kom till mammsen, I will give your roses or thorns!
 
Ikväll blir det spökjakt med Veronica och Robert. Wiihoo, hoppas vi hittar nått kul!
 
Och imorgon blir det Harrbäckssand för att mysa med Nina&co. Grill, kanske bad, strandhäng och bara mys! Känns gött att vara nykter faktiskt. Ska nog bannemig köpa glas-cola för att lyxa till det nyktra lite extra! ;) Och jag ska prova göra halloumi-burgare. Nu efter min senaste äckelhistoria så kändes inte mina Scan-burgare särskilt nice. 
 
PUSS

Jävla skit!

Gjorde som sagt middag. Stekte upp en hamburgare och började trycka.. efter halva kom en stor seg bit i käften.... Vafan!!! Måste sluta köpa färdiga köttprodukter för det dom har i är ju äckel!!!! Det var den middagen det :(

Ouch.

Man må ju vara tokig om man betalar 600kr för att vaxa halva benen och bikinilinjen.. Men då är jag bannemig tokig för jag på måndag ska jag gört! Så jäkla skönt att inte behöva bry sig nå om hårväxt förutom mina fjuttiga hårstrån under armarna.. Ja lite ytlig är jag allt men man vet ju aldrig när Mr Right dyker upp ;) Och vars.. Med tanke på att vi ska runt i halva Sverige och även ut på havet. Så detta har jag tänkt att unna mig! :D
 
Ja pengafrågan har väl som löst sig. Insåg att jag inte hade så lite pengar after all! Livet är rätt billigt nu när man håller i sina slantar extra mycket. Det finns ju otroligt mycket roligt man kan göra gratis så! :) På Torsdag ska jag till Harrbäckssand och chilla med en bunt fina människor. Dom ska dricka och jag ska vara nykter :)
 
Köpte en massa fint i Lördags på loppisen förresten. Ett sminkbord, en LP-spelare, min första konsttavla och lite rökfärgat glaskollijox som jag redan hade i gräddkanna/sockerskål. Så jag var nöjd! Sen hade vi supertrevligt med grill, sällskapsspel och en riktig fylla på kvällen ;D  (Bilden i mitten. Tavlan med flickan som hänger där, hon är min nu. Hihi.)
 
 
Sen är det bara TRE arbetspass kvar! Jag trivs så bra på jobbet nu att dagarna bara springer iväg. Det finns ingen som helst knut i magen då jag beger mig till jobbet. Hur fantastiskt det känns, ja det hoppas jag ni själva får uppleva någon gång med erat jobb! :)
 
Nä nu ska jag äta lite middag! Ett äpple och två mackor har jag fått i mig idag. Då har jag ändå varit vaken sen 6.30 imorse.. Uuuh.. Ja ibland är man bara inte hungrig! Ajjabajja på mig iaf! Pösss

Jag är förlorad i en värld av krom och rock n roll.

Blä nu är det en sånnhärjävlaskitdag. Nä, men nästan ;) Har jobbat några timmar, städat och sorterat upp bokhyllan. Var inte en dag för tidigt!! Så då det var gjort försvann en stor sten från axlarna, för jag hade lovat mig själv att göra det innan semestern.. Att dammsuga och skura känns som det minsta problemet då det gäller lägenheten :P 
 
Varför dagen är dålig då? Jo jag är orolig över pengar. 19 eller 20 Juli åker jag Stavaträsk för min 10:onde Stavayra. Sen direkt då jag vaknat ur den dimman, dvs 21 Juli, ska jag åka åt Umeå för att sedan vara ute på vägarna med Bettan i 14 dagar!! Varför i helsicke får vi inte lön föränn 27:de?! Det är ett världsligt problem eftersom jag har sparade pengar menande åt denna semester, men jag vill ha mer av den varan! Jag vill kunna göra vad jag vill, köpa vad jag vill och bara njuta av semestern! Inte behöva räkna ören för att klara mig. Buuh.

(Jag kan ju inte förneka att jag inte är van att räkna slantar. Det brukar bara ske de sista dagarna innan lönen trillar in. Jag är ekonomisk i vardagen och det är därför jag känner att jag vill släppa på spärrarna då jag väl ska göra något såhär dunderroligt!)
 
Äh nu ska jag sluta oroa mig! Imorgon blir det Auktion med finaste mami sen kanske party på kvällen. Blir det inget party så stannar jag nog på Medlefors och myser. Känns som att jag vill ta det lugnt när jag väl kan :) Risken är rätt stor att roadtripen (förutom då jag kör förståss) kommer vara en stor dimma.. Hihi ;)

En saga med ett förbannat bra slut. Därmed basta!

Med ett stort intresse för 50-tal, vrålande bilar och tatueringar, men i ärlighetens namn skriver jag mest skit. Massor om kärlek och äventyr, och även tråkig vardag. Enjoy!

RSS 2.0