Me and my drum.

Svettig naaanting! Har städat köket och diskat bort ett diskberg som sträckte sig över hela arbetsbänken.. Känns ruskigt bra att ha energi igen och orka/vilja göra saker.. :) Ett litet steg i rätt riktning är det iaf. Känner jag mig ännu piggare imorgon så blir det att bära upp balkongstolar och sortera lite i förrådet. Sen bära ner vinterdäcken jag har i bilen.. Sen ska jag bannemig pumpa däcken på min cykel!

Som ni ser har jag lite grejer att göra så håll tummarna att förkylningen minskar :)

Om jag är fräsch nog att göra det där imorgon så blir det nog en tripp till solbacken efteråt :) Ska köpa min allra första grill på maxi (och mat förståss), handla öl och köpa en vattenkokare! Om jag ska handla så ska jag bannemig grilla imorgon också.. Skiter i om jag är själv :P

Hmm... blev ett konstigt inlägg! Eftersom jag inte till 100% vet hur mycket jag orkar.. Jaja, jag tar det som det kommer! Nu ska jag hoppa in i duschen iaf och försöka undvika att få vatten i käften....

Snorig puss!

Gamla godingar!

När jag liks var på hemmakväll för att lämna igen hyrfilmerna så tänkte jag hyra lite nytt.
Jag samlade på mig 3st filmer och sen såg jag "Välj 3 filmer för 149kr" så jag kikade där.
Det slutade med att jag la tillbaka hyrfilmerna och köpte mig tre godingar istället!


Boys don't cry.



The thin red line.



Romper Stomper.


Alla tre är något jag rekommenderar att alla ska ha sett. Fruktansvärt viktiga filmer som får en att tänka om. Precis som bra filmer ska få en göra. Filmer från 90-talet är fan the shit! Det var dagens tips..

Nu ska jag vila, att fara på hemmakväll och sen köpa snus sög verkligen musten ur mig.
Smärta klarar jag av, men att inte ha någon energi.. Nää fy. Försvinn nu förkylning!

Vart är du?

Vart fan är karln som ta hand om mig när jag ligger hjälplös hemma med en röst som en kråka?

Jag är sååå fruktansvärt less och jag har bara "varit hemma och sjuk" i mindre än ett dygn. Hur fan ska resten av veckan gå då? Det finns faktiskt en gräns till hur lite en människa får stimulans per dygn. Jag behöver prata med folk (vilket jag inte ens får då halsen är såhär), jag behöver ut och jag vill göra roliga saker då helgen kommer...

Jag var iaf lite smart igår då jag jobbade. 6-10.30 jobbade jag och när jag hade rast så handlade jag mat så jag skulle klara mig.. Men jag glömde snuset.. och att filmer skulle lämnas in idag.. och att jag i princip inte har några läkemedel hemma. (Jag brukar nämnligen aldrig äta läkemedel, förutom då det är livsnödvändigt)

Så... Ut måste jag idag iaf, men det känns inte kul att gå runt och kanske smitta andra.. Jag fick ju det här av en kvinna jag arbetade med så jag VET att det är luftburet..

Menmen.. Vad göra.. Jag är ju ensam och så är det med det.

Rackapoopie!

Om jag kunnat hade jag bedövat min hals några dagar, så jag slipper den här rackarns smärtan. Min röst svänger mellan en pipig mus, en rosslig cigarett-tant och ingen röst alls.. Yeeeeah! Försöker hosta bort bollen som byggt sitt bo i svaljet men inte går det inte. Det enda som händer är att jag börjar må illa för att jag tar i så mycket.. Sen blir jag yr och hungrig och illamående och gråtfärdig och väldigt liten..

Bläää.. ta mitt liv..

Ungefär exakt såhär känner jag idag.. och jag är kvinna!

Och man inte vågar säga, det man längst i hjärtat vill.

En evig berg och dalbana. Det är livet det!

Jag har en längtan inom mig som helt plötsligt vaknat till liv. Jag visste den skulle komma men att den kom nu gjorde mig väldigt förvånad. Vad i helsike kan jag göra åt det då?! INGET! Irriterande att gå runt med en skattkista i magen.. Ursäkta, har du nyckeln?

Jag vet inte vad jag ska berätta! Livet är rätt så bra annars. Lite förkyld. Lite ensam. Lite jobbless. Lite vårförälskad. Lite dalarna-abstinens. Lite nerstämd. Lite äventyrslysten. Lite glad. Lite upp&ner. Den här rackarns berg och dalbanan!

Nää nu ska jag gräva mig djupare! Någonstans inom mig måste jag ju ha nyckeln, annars blir jag rädd! ;>

pösss

Your love keeps lifting me, higher and higher!

Snacka om att vakna på rätt sida idag! Snoozade x antal gånger innan jag bestämde mig för att vakna till liv :) Har legat i sängen några timmar nu och sett serier jag missat. Sen ringde jag Elina och vi bestämde oss för att käka middag ihop senare! Vi ska grilla kyckling, göra sallad och sås :) Muuums! Det blir pinsamt nog premiären för mig.. Känns lite jobbigt att grilla då man är ensam och bor i lägenhet (då man måste gå ner alla trappor och ställa grillen bredvid parkeringen). Sen så har jag inte ens en grill :P Men jag ska bannemig köpa en!

Imorgon blir det jobb 7-18 och sen race hem till Elina för att sen gå ner på Allstars, se hockey, ta en öl och äta PEPPARSTEK ♥ Gaaah, dregglet börjar gurggla i munnen på mig så fort jag tänker på den fantastiska köttbiten! Värt varenda lilla krona är den också, fast den gör ett litet hål i plånboken :P

Nu ska jag kika hur mycket pengar jag har kvar och sen bege mig till frasses för att käka en parisare till lunch. Sen köpa mat så kylskåpet slipper eka tomt! :P Sen peppa för grillningen.. Mmmm, MAAAT :)

f-f-f-f-f-f-laaata!



+ Vara på lassa CHECK
+ Klippa sig (och få megaplatthår för en stund) CHECK
+ Polera den nya (50-tal, så.. gamla) blombänken CHECK
+ Kolla upp piercingen i näsan (får byta om en vecka :>) CHECK
+ Köpa tyg + fara förbi sadelmakaren CHECK


SE BIG BROTHER, SNART CHECK!

HOOOJ.

I can't stop loving you.

KVÄLLENS GULDKLIMP
(spotifylänk ovan)


Har bott på Medlefors hela helgen lång och det har varit supermys! Jag som tidigare inte kunde somna då jag hörde ljud somnar som en bebis så fort jag hör mamma snarka lite lågt. Det är som mycket annat, man vill ha det man inte har. När jag bodde hemma sov jag med öronproppar och nu när jag har det så jäkla tyst i lägenheten så längtar jag nästan efter lite ljud :P

Menmen, nu är jag hemma i lägenheten igen.. Har saknat tystnaden lite i smyg faktiskt :) Är riktigt skönt att sova borta några nätter för oj vad man uppskattar "sitt egna" när man kommer tillbaka :) Kommer nog somna som en liten bebis i min säng snart också :P

Imorgon ska någon gräva mig i underlivet :( Jag ska på gratis cellprov, eftersom jag fyllt 23 år. Skitjävla bra om ni frågar mig, men frågar ni mitt underliv så håller det nog inte alls med. Menmen, jag tror nog att jag kommer överleva :P Sen ska jag förbi en sadelmakare, vad jag ska göra där kommer ni med all säkerhet få höra sen ;)) Sen på kvällen ska jag bowla, wiiie så kul :)

Åh, jag hatar mitt sätt att skriva såhär efter man jobbat några dagar. Fingrarna och hjärnan jobbar inte med varandra som dom brukar göra. Så är nog bäst jag slutar skriva innan det går helt åt helvete! Nattinaaattt.

zzzzzzzzzz.....

Trött som faan och min rygg gör gooode ont. Simmade 20 längder igår så det kanske inte är så konstigt att den strejkar lite :P Hade tänkt att strunta i disken idag men sen tänkte "vafan, skärp dig" och satte igång. När jag hade kommit halvvägs gjorde ryggen så ont att jag ville grina men jag diskade färdigt ändå. YEAH! Nu är det slut med att lata runt mig. Har hunnit tvättat idag också! Och gjort plättar med rörörda hallon till middag!

Vaa?! Ja, ni hörde. Vi får se hur länge det håller i sig :P Nu kan jag iaf ta en välförtjänt soffstund framför hockeyn utan någon som helst prestationsångest! :)

Imorgon ska jag jobba några timmar, köra till medlefors för att hämta fisk, ge fisken till gubben, jobba två timmar till, hämta kinamat och sen slänga mig i soffan på medlefors för myskväll med mamma :)) Dricka lite vin, titta på någon film, prata och sen sova i pappas säng (han jobbar imorgon). Sen iväg på lördag för att jobba igen!

Igår impulsfor jag på Allstars för att vara social med Sarah som jobbade och njuta av en iskall spendrups. Fick en tokfull 44åring efter mig som var väldans obehaglig.... Men som tur var, så fanns det en sexig finne där jag kunde titta på medans jag ignorerade gubben ;D hähä.

Näää hockey! Hoooj

I'm a changed woman!

Nu jäklar! Jag är peppad som ett jävla as och känner att YES - ÄNTLIGEN ÄR JAG TILLBAKA! Efter att ha gått runt i en tjock jävla dimma sen året började så vet jag äntligen vad som måste göras! Min vilja att leva och leva så bra jag bara kan, är tillbaka.

Jag är lite rolig på det där sättet. När någon tjatar på mig om förändring så ställer jag mig rakryggad med armarna i kors. Men när jag själv känner att förändring är nödvändigt så kan jag bli hur peppad som helst! Jag gör aldrig något för att bevisa för andra. Jag gör ALLTID saker för min egen skull och för att veta att jag kan.

Nu är jag i en sånn period att jag vet att den enda som kan stoppa mig är mig själv. Ingen kan få mig att ändra mitt mål, hur mycket de än försöker. Egoist javisst! Men nog fan är det bäst så, iaf då det gäller ens liv.

Jag har inte tänkt skriva "imorgon ändrar jag allt och blir en helt ny person", för jag hatar den klichén. Det fungerar inte så. Förändring sker gradvis och man måste kämpa varje dag för att nå sitt mål. Man får ta varje liten sak med stort allvar. Det är, hur jobbigt den än låter, en del av den stora processen.

Vad det hela handlar om har jag inget behov av att skriva här. Kan sammanfatta det hela med "mitt liv". Då får ni själva räkna ut vad det hela kan handla om.. eller som jag sa, små saker som gör mitt liv bättre.. You get the picture!



Nattinatt min skatt ♥

Bubbelgum!


En saga med ett förbannat bra slut. Därmed basta!

Med ett stort intresse för 50-tal, vrålande bilar och tatueringar, men i ärlighetens namn skriver jag mest skit. Massor om kärlek och äventyr, och även tråkig vardag. Enjoy!

RSS 2.0