Hey Mr. bassman, will you teach me the way you sing?


Amen hallå! Jag vet att pirr i magen inte är en bra grej men jag måste väl få erkänna att det pirrar nu.. Känner mig alldeles generad för att Han skrev att jag är söt.. Oj så patetiskt och naivt och alldeles underbart. Men nu ska jag inte skämmas, nu ska jag vara glad för det lilla och njuta av pirret så länge det varar :)

Och ärligt talat. Jag kommer alltid att välkomna pirret. Det finns inget att vara rädd för. Varför vara rädd för lycka även fast det kanske bara varar en kväll eller ännu längre? Och kanske slutar det i att man inte kan andas i många, långa dagar. Men det är det värt, alla gånger. Det är värt all smärta, för den fina lilla stunden man känner sig lycklig och oslagbar - det är den som gör livet.

Åh, jag ler. Skrattar. Blir generad. Nä fyfanken, det är rätt trevligt med trevliga karlar som låter magen få pirra en stund. Marcus är nu bortblåst förevigt känner jag. ÄNTLIGEN! Så nu välkomnar jag nästa heartbreak, när den nu kommer (om den nu kommer.. fast, det gör den väl alltid). Jag är då inte rädd iaf :)

VAR ALDRIG RÄDD FÖR PIRR I MAGEN!! Puss

All that's left is a place that's dark and lonely.

Hjälpt Tina med handlande på Byggmax och uppforsling av den tunga skiten upp till hennes lägenhet. Bestämde mig nästan för att dö i den här lägenheten då. Vilket jäkla bök att bära tunga saker och särskilt i rötmånaden. Pjuh! Men klart man ställer upp för laget :)

Sen vidare till Stackgrönnan med Linn för att fynda vinglas på loppisen, äta tokgod thaimat från Bergsbyn och sen hem. Nu har jag suttit i några evigheter och fixat bilden överst på bloggen. Var less på min design och pjah, varför inte fixa lite då. Ser ni inte ändringen så tryck F5.. Och börjar min blogg krångla så säg till, jag har själv haft lite svårt att komma in efter ändringarna..

Nä nu ska jag njuta av ensamheten en stund och peppa för en otroligt rolig morgondag!

......Fast först bjuda på en snygging såklart :) Puss

Det kommer annat emellan och det är bra.

Efter en helt fantastisk vecka i Lycksele med massvis av kärlek, alkohol, nya vänner, bilåkning och roligheter är man nu hemma. Eller, jag kom hem igår men var helt döende då. Åh vad roligt det har varit, går fan inte ens beskriva.. Tack till Daniel som fick mig att fara! :*

Fick tips av storebror om en tjej som ville byta till större lägenhet så jag ringde till henne ikväll. På torsdag preliminärbokade vi en lägenhetscheck så nu är det bara att hålla tummarna :) Behöver en mindre lägenhet men kommer inte ta vilken som helst. Den måste ha potential helt klart.. Bli mitt lilla egna tills det är dags att hitta sig en karl att köpa hus med :)

Påtal om karlar så funderar jag för fullt. Är jag redo för att släppa in någon än? Är jag verkligen redo för att känna magen pirra och låta min mur falla? Jag vet inte. Jag vet inte om jag vill ha besök i veckan, så jag gör upp tusen planer för att det ska kännas mer okej att inte få besök av honom. Patetiskt javisst men jag är ju livrädd. Träffade en kille nu i helgen som liknade Marcus så skrämmande mycket. Sådär svinig, men snäll och intressant. Livsfarlig kombination. Det hände inget, absolut inget. Förutom en kram. Men han påminde mig om smärtan jag nu har slutat känna. Kanske är det bäst att inte bli kär igen, iaf inte nu. Kanske är det bäst att bara hångla, utan nå mer planer i sikte än när man ska ta nästa andningspaus.

I need me somebody too treat me right.

Tog mig en sovmorgon till 12 fast jag råkade visst vakna första gången halv åtta.. Tänkte helsicke heller och så somnade jag om :) Sista gången jag får sova ut denna vecka så bäst jag passar på! Har städat här hemma så nu är det tipptopp förutom dammtorkning och dammsugning men ääsch :) Bytte mina nattduksbord nu också så nästa vecka ska jag sälja mina gamla om någon nu vill ha dom!

Hittade 30 Euro också, helt oväntat men de måste gömt sig från mig sen Barcelona :) Ska fråga mamma om hon vill byta dom mot lite kronor istället eftersom ingen utlandsresa är planerad för min del närmsta tiden.. 

Nu är det bara duschen och packa duschgrejer kvar sen bär det av till Medlefors för att kolla oljan på bilen/käka grillat. Sen förbi Daniels garage och hjälpa han med det sista och sen får han köra Audi med husvagn och jag Pontiac :) Så nu är det nära!! Blir lycksele hela veckan och ingen rättvik.. Kul med Lycksele men jävligt tråkigt att CCW kommer i skymmundan i år igen.. Men det kändes inge kul att köra ner själv så vad ska man göra.. Får nog en trevlig vecka 31 hemmavid ändå :)

Nä fixa sista nu.. Ha en underbar vecka nu allesammans! Det har jag tänkt ha :) Puss

Stavayran!

Och så var årets fest över.. Blev lite konstigt eftersom alla spridde ut sig överallt men gud vad kärlek det var i byn! Finaste vännerna och en karl från kiruna att hångla med under en regnig skogspromenad :) 8:onde året jag är i Stavayran och jag är så otroligt glad över att jag råkade hamna där.. Mitt ute i skogen, med vänner man alltid kan lita på, inget skitsnack, massvis av kramar, tusen dansmoves, ölhävning, bastu, hångel och invigning av husbilen :)

Var 2 grader inatt/imorse då jag la mig i bilen för att sova.. Vill lova att jag frös de första minuterna men då jag fått upp värmen under filten och täcket var det en jäkla komfort! :) Vaknade dock imorse av att nacken höll på gå av.. Madrassen hade glidit ner mot golvet så det var bara att knövla ihop kroppen och lägga huvuudet mot bakluckan istället.. Mår som en gud i ryggen idag faktiskt! :)

Sen tycker jag faktiskt att det är riktigt kul att allt händer i Stavaträsk! Hånglet från gårkvällen är så rackarns trevlig så vi chattar för fullt på facebook nu.. Vi får se vad som sker men om det sker något så är ju fan Stavaträsk det bästa stället på jorden.. HAHA :) Men.. Nog för att det redan är det.. Kärlek till Stavaträsk 

It aint me babe. It aint me you're looking for.

Har stannat av nu. Varit själv i 3 timmar, i vaket tillstånd. Har inte varit det sen i torsdags.. Har varit fullt ös sen semestern började i fredags klockan 17. Två kvällar/nätter full av fest med fint folk och galna grejer jag egentligen borde skämmas för men som jag nu fnissar åt istället. Man ska aldrig ha ångest fast man gör konstiga grejer. Typ som att hångla med någon man aldrig någonsin hade förväntat sig att hångla med. Varför ångra något så konstigt och fint? Iaf. Resterande timmar jag inte har varit full eller hånglat har jag varit i Älvsbyn/Luleå/Medle/Skråmträsk/Stan.. Färdats mer än någonsin under 48 timmar. Så otroligt trevligt att sitta där i bilen och se fantastiska, nya vyer utanför fönstret.. Och gamla vyer för den delen också, nästan lika fint.

Nu har jag stannat av. Fnissat färdigt. Rest färdigt. För nu. Och jag är helt fantastiskt lycklig förtillfället. Mår så bra att jag nästan skäms. Tar varje dag för vad den är och alla dygn har hitills känts som en evighet (på ett bra sätt). Sen då jag tänker på allt roligt som är framför mig, då blir jag ännu mer fånigt lycklig.

På lördagmorgon åker jag till Stavaträsk, mitt bästa smultronställe. Stavayran med mina finaste gamla vänner/bekanta nalkas och det kommer bli bäst som vanligt. Ska bädda skönt i bilen och eventuellt förbereda mig på den kommande bilcampingen som kanske sker i Rättvik.

Daniel ringde idag. Gav ett förslag om att jag får sova i husvagn med han och hans kompisar hela motorveckan om jag vill. Så jävla roligt! Åka Pontiac, hångla, dricka öl och andas in alldeles för mycket avgaser under några dagar.

Sen planerar jag för fullt inför Rättvik. Just nu låter det som om att jag åker ner själv och bor i bilen. Fricampar, hittar nya vänner och umgås med de vänner jag redan känner som ska dit. Det enda som känns tungt är att sitta själv i bilen och färdas så långt.. Allt annat ordnar sig känner jag. Hur det blir får jag helt enkelt se.. :) 

Fina, fina liv. Och bästa, bästa semester. Puss

Lägg din hand mot min kind.

Några ord på vägen.



Måste sluta.


Saknar. Saknar. Saknar. Saknar.

Jag saknar att sitta där i bilen och se i ögonvrån hur han tittar på mig.
Sen då jag tittar dit så gör han sin töntiga dans till musiken och sjunger för mig.
Jag saknar hans stora hand på mitt lår och hur hans syster tittade på oss.
Hon tittade på oss som att hon var glad över att han hittat mig. Just mig.
Jag saknar hans sms & telefonsamtal. Jag saknar hans hund som stal mitt hjärta.

Förbannat. Jag var fan tok-kär i karln. Inte konstigt jag inte vill ha någon ny än.
Jag vill ju ha någon som honom, fast jag inte vet att det är bra för mig.

Måste. Sluta. Sakna. Först.

Sommar.


Sommar = Typ ingen aktivitet på bloggen. Sen att jag jobbar som ett psykfall nu förra veckan och denna vecka gör väl inte saken bättre. Så fort jag är ledig gör jag något kul. Var ledig torsdag och fredag förra veckan. Torsdagen drog jag med bakis-Tina Heikkinen till Burträsk för marknad. Sen blev det gomiddag på Olearys med Tina, Emil & Malin. Sen impulsfest i Emils Impala och raketfylla. I fredags var jag så bakis att jag inte ens orkade sticka ut näsan i den fina sommarvärmen. Idag har jag också varit ledig och då blev det beachen (Boviken) med Linn, Tina Hedlund, Amanda, Anna, Saga, Tomaz och 2 vovvar. Nu peppar jag upp mig själv för att ta tag i diskberget innan jag ska åka till Medlefors för att tvätta och äta grillat. Imorgon börjar helvete om igen. 43 timmar ska jobbas nu tisdag-fredag. KÄMPA!!!!!!!!!!!!!

SNART SEMESTER!! Puss.

Don't you feel like crying?




Hur smart är man egentligen som lyssnar på gamla kärleksdängor från 50-talet då man är lite småledsen? Det är ju inte som att det gör saken bättre.. Jag sov bara 4 timmar till idag så jag vet varför jag är lite känslig just nu. Jag måste ha sömn annars är jag inte kul att ha att göra med. Jag tål inte ens mig själv då jag har sovit så lite.. Ändå så "älskar" jag att plåga mig själv just sånahär dagar. Varför? Jo, för då får jag ut skiten och kan leva lyckligt alla andra dagar.

Har massvis med stress inom mig också. Jobbar rätt så långa pass denna vecka så mycket jag missar, men då jag är ledig ska det hinnas med möten, ärenden och trevligheter. Jag tycker fan det är roligare att bestämma på förmiddagen vad som sker och inte sker under dagen. Bokar man upp hela veckan blir jag galet stressad menmen nu är det gjort så hoppas jag hinner vila mellan varven. Kanske bäst att ha mycket att göra, eftersom hela min kropp vill åka till powermeet och supa, hångla, sola, åka jänkare. Men icket! Nästa sommar har jag första perioden så det får bli då.

Fick så mycket närhet förra veckan att jag har detox nu. Detox från all kärlek. Jag är beroende av närhet och det är något jag är väldigt medveten om. Så då jag fått hångla massvis, krama fina vänner och sova bredvid någon blir det fucked up. Jag vill bara ha mer och mer och mer. Somna i en famn och väcka någon med vattenkrig i sängen. Men icke. Detox. Nu låter jag desperat men det är inte själva personen jag är ute efter, bara närheten. Och det är livsfarligt, därför jag måste vänja bort det så gott jag kan innan jag dejtar vidare. Kär i kärleken funkar liksom inte i ett förhållande.

Pjuh. Så var den skiten ute ur systemet! Då är det bara att slå igång en film och sen sova så jag får göra bort alla jävla ärenden imorgon nångång! Sov gott kära läsare. Puss

En saga med ett förbannat bra slut. Därmed basta!

Med ett stort intresse för 50-tal, vrålande bilar och tatueringar, men i ärlighetens namn skriver jag mest skit. Massor om kärlek och äventyr, och även tråkig vardag. Enjoy!

RSS 2.0