Happy times :)

Jobbat lite idag och diskat bort diskberget här hemma.. Sen skrev jag till en klasskompis att om lärarna har glömt bort att jag är bortrest imorgon skulle hon säga till.. Då skriver hon "Självklart fixar jag det! Ha det så bra nu, njuuuut! Men jag kommer att sakna dig imorgon ju :'( Kraaam".. Och då får jag en uppenbarelse! En av mina största gåvor här i livet är att jag har lätt för att skaffa vänner/bekantskaper. Jag är gärna den som redan andra dagen på skolan sätter mig långt bort från alla de jag känner sen tidigare. Varför? Jo för att jag älskar att lära känna nya och vid varje tillfälle som ges så tar jag chansen! Och det känns så rackarns fint att jag redan fått så fina vänner på skolan, för tänk hur det kommer att vara sista terminen!!

Och sen efter den uppenbarelsen blev jag bara ännu mer sugen på vad som sker då jag har blivit Undersköterska. Hela världen är öppen för mig. Kanske jag åker till Afrika för att volontärarbeta som undersköterska. Kanske jag åker till Norge för att tjäna stora slantar att resa upp senare. Kanske jag hamnar i en ny stad här i Sverige, med ett jävligt roligt jobb. Kanske kanske kanske! Det om något är peppande ska ni veta!
 
Imorgon åker jag till mitt älskade Gautosjö! Så denna blogg kommer att vara rätt så tyst. Kanske jag lägger upp en massa mysiga fjällbilder nångång i sänder, bara för att skryta om hur gott jag mår! Men GLAD PÅSK!! Puss

Åhfan.


Åhfan. Kan få igen 5% av hyran för de drygt 5 månader vi hade cryptosporidium år 2011.
Det blir en liten slant det! Har fyllt i papperet och ska lämna det till hyresvärden imorgon.
Pengarna måste vara på mitt konto inom 30 dagar och om de nekar hjälper hyresgästföreningen mig.
Fan första gången det kändes snuskigt bra att vara med i denna förening! Alltid fint med lite extrapening!

Blev som en plusmeny på en toppendag i övrigt! :D

Tisdag utan skola.

Nu har vi bara skola på torsdagar, gud så skönt! Vaknade just efter 6 imorse men somnade om och vaknade 9 igen. Såklart var jag piggare imorse men nån jävla måtta får det väl vara med att gå upp tidigt en ledig dag :p Har min första mens på 6 år och det känns som jag förblöder aaah! Men jävligt skönt att veta att min kropp fungerar och så mår jag faktiskt bättre utan p-piller.. Nu ska jag vara utan det tills jag skaffar nå stadigt.. Tror några kilon kommer rinna av nu också, för ärligt talat tror jag inte p-piller är bra för kroppen..

Nu ska jag käka lite frukost innan jag åker till chefen och hämtar påskägget. Sen ska jag vidare till Medlefors för att lämna packningen till fjällen och ta ut lillvovven på långprommis i det underbara vädret :) puss

Bra och Anus.

Fina vänner kidnappade mig i lördags, sminkade mig till en schackruta, fick mig att be okända sätta penisen på min framtida man, fotosession och sen blev det bishops innan vi festade vidare.. Supertrevlig kväll och var riktigt kul att gå ut på krogen och träffa folk :) Måste göras oftare! :) Iaf passa på nu innan det blir riktigt glidarväder för då blir det bil för hela slanten!
 
Har umgåtts med Ida i några timmar idag, alltid lika trevligt! Vi gick runt på solbacken, köpte tygskor och diverese nödvändiga ting nu när våren nalkas! Sen hem hit och snacka skit en stund.. Nu när jag varit själv i några timmar kommer rastlösheten smygandes.. Imorgon blir det fullt ös så jag får lov att hålla mig! :)
 
En väns pappa dog idag och jag känner för honom. Fyfan så hemskt och personen i fråga är världens finaste så jag önskar honom inget ont.. :/ Nä livet är jävligt orättvist ibland och jag är så jävla less på att de mest tragiska sakerna händer för de finaste som finns. Varför kan inte de oärliga, elaka och otacksamma någongång dratta dit?! Nog för att jag inte önskar olycka till dem heller, men hellre det än mina fina,

Fick veta en lurig grej för ett tag sen också. En sak som egentligen kändes som pricken över i:et, trist nog. Men jag antar att en del människor inte är funtade riktigt okej. Att hålla en så skör grej hemlig, för att personen aldrig trodde det skulle nå ytan. Sorry, det har nu gjort det och jag vet exakt vart du står. Om du ursäktar mig kan du få stå kvar där, medans jag går vidare till en ljusare framtid utan dig vid min sida. Jag värderar inte oärlighet och ja, gudarna vet vad ni nu gjorde.. Fuck you :)

B to the Birthday.


Åh fina födelsedag alltså! 

Egentligen är inte presenter ett strunt då man börjar bli såhär gammal men mamma hon lyckas varje jäkla år att hitta något jag känner "vart har du varit hela mitt liv?!" för. En enkel grej som en vattenkokare till exempel, jag önskade mig en sånn.. Hon köper en toksnygg i vintagestil i mintgrönt!!! Jag vill typ sova med den, så snygg är den!! Måste bli tedrickare också, för den där ska bannemig inte stå och damma :)

Sen fick jag skinnjackan jag prövat ut, satt som en smäck och vi ska ha ut på roliga äventyr hela våren/sommaren/hösten. Och sen det bästa, en resa bara jag och mamma nu till våren. Kanske blir  det Haparanda och bo på Spa-hotell, sen ikea.. Åh! För jag önskade mig en upplevelse och så fick hon tolka det hur hon ville.. Och en mor-dotter helg var ju precis det jag behövde! :)

Hade familjen hit på middag och åh, jag har fan den roligaste familjen i världshistorien. Morbror med fruntimmer köpte med sig Elvis-vin och sen börjar han prata om att jag ska följa till Thailand nästa sväng :) Och att han ville vi skulle gå ut på krogen så han skulle hitta en vettig karl åt mig, för nä det fixar jag ju inte själv.. Hahahah! Nä puss på dom :)

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och spela mobilspel innan det ska toksovas!
Lite jobb imorgon och sen får vi se vad helgen bjuder på! Massa öl förhoppningsvis ;)

Nyklippt och glad.


Linn är bäääääst! Nu blev det ännu kortare än sist och det känns tokbra!
Alltid lika spännande att se hur det ser ut som lockigt men det blir nog kanoners :D
Och igår färgade jag det "jordgubbsblont", blont med liiiite röda toner i och det blev awesome!

Haft Saga här på fika efter lunch, jättetrevlig att prata bort några timmar :)
Det är nog det bästa med att fylla år, att ha en ursäkt till att bjuda hem massvis med folk!
Snällaste mormor har gjort fika medans jag bara har gjort lite negerbollar.. :)

Ikväll kommer ett till gäng och jag läääängtar! Puss

Blaha-blaha.

Så var denna jobbvecka över och ännu en ledig helg är här! :) Har inte så stora planer men det kan gå hur som helst.. Ikväll blir det dock ett glas vitt efter middagen.. Sen har jag köpt lösviktsgodis för första gången på 1½ månad så det ska jag njuta av! :) Har massa bra filmer att se så jag lär inte bli uttråkad :)

Försökte skriva ihop hälsoprojektet men allt jag skriver blir skit.. Provar imorgon istället!

Ha en fin helg! Puss

Love's gonna live here again.

Igår blev det mysmiddag med finaste Elina på Bishops Arms och idag blev det mysmiddag med mammsen på Allstars.. Jag tycker inte synd om mig själv just nu om jag säger så! :) Och jobbet känns bara superduperkul. Och imorgon påbörjas den sista kursen för denna termin! Vård och omsorg.. Får jag lov att säga att den måste ju gå lätt, eftersom jag har jobbat i 5 år snart? Nä livet rullar på och jag åker glädjefullt med :)

Ja jag har väl inget spännande att berätta egentligen!

JO. Idag sökte jag andra perioden av semestern för tredje året i rad och mest troligt får jag det! :D Älskar att då jag har jobbat mitt och de andra kommer tillbaka, då ska jag få roa mig! :D Sen så är ju CCW lagt så sent och i år ska jag bannemig dit även om jag ska behöva lifta och leka uteliggare därnere! SÅDETSÅ :D

Nä borsta tänderna och bädda ner sig med en dokumentär om hitler! Tjofräs.

Bästa lördagen på länge.

Aaah nu har jag fått suga åt mig ännu mer kärlek. Tusen kramar, hundratals kyssar, brottningsmatcher och dans. Till och med mitt öga fick några pussar igår.. Haha! När jag kom hem imorse (kl 5) såg jag nog ut som hejkomochhjälpmig, men då vet man att festen var rolig! :D Jättetrevlig dag på stan, god mat på bishops och massvis med finfolk på Pentagon.. Åh, bara bäst! :)

Idag har jag legat i sängen heeeela dagen, mest för att min rygg mår bättre i sängen än i soffan men självklart också för jag inte mått så himlarns bra ändå ;) Nu får det nog bli nyktert tills min födelsedag ska firas :) Får kanske besök nästa helg så..

Hihi livet leker! Bara hålla tummarna att jag får lite roligt jobb imorgon.. Är tillgänglig 7-20 men bara bokad 17-20.. Så vi får se vad förmiddagen bjuder på.. Nä hopp i säng (fast jag redan ligger där haha) och sova. En ny fantastisk vecka är på intågande och Elin is back in town.. Ja alltså, jag är mig själv igen :) PUSSSSSS

Friday!

Blev upphämtad av Veronica och Robert för att lämna alkohol på klubben inför morgondagen.. Sen vipps hade vi kallpratat bort några timmar framför brasan och det blev bråttom hem för tanta skulle ju bestämt diska!! Så när jag fått skjuts hem ställde jag mig med disken och vattnade även lite blommor.. 23.30 en fredagskväll!! Haha :) Men jag känner mig själv.. Är det en massa disk då jag är bakis på söndag så kommer jag inte laga mat och ja, då blir ju dagen bara ännu mer pissig! Men nu är jag iaf förberedd och sen blir mest troligt lite skoj på söndag också! Mamma ville äta middag och gå på bio med mig så preliminärboka söndagen.. Woopwoop :D Nä nu ska tanta spela lite Wordfeud och sen blir det soooova.. Mycket skoj imorgon så jag måste få en god natts sömn! :D nightnight!

Bararoligagrejerliksom.

1. Kiropraktorn idag var förvånansvärt het och fruktansvärt duktig. Kände mig inte ens äcklig då jag satt framför en spegel i bara underkläder och med orakade ben.. Hahahha! Då jävlar är man en bra kiropraktor alltså! Sen att han pratade tatueringar och raggarbilar (inte hans grej men han försökte tappert) medans han misshandlade min arma kropp. So freakin' awesome! Men nästa gång ska jag ha matchande underkläder och rakade ben.. Bara för att.. Ja.. Alltså ;)

2. Då man hittar ett gulligt kort på sig själv och exkexet. Han i en Counterstrike T-shirt och jag med världens ärligaste leende.. Och så pussar han en på pannan.. Den bilden är så fin och fast vi var ett otroligt omaka par så är jag glad för han blev min första riktiga kärlek! :)

3. Då man smyger in på ett annat ex facebook, som man gör ibland ni vet. Och man ser att han har blivit tillsammans med någon som började gymnasiet i höstas.... WTF? Hur ung är man inte då!! Haha fick mig ett gott skratt med tanke på allt vi pratade om.. Men jag hoppas hon är fin och får honom på bättre banor :)

4. Då man tar bort sin Norrlandskontakt för man bara känner att man vill. Jag vill inte träffa någon och de stolpskott jag har hitills träffat därifrån hade jag kunnat klara mig bra utan, ärligt talat. Så nu får enbart ödet styra min väg. Det känns underbart. På riktigt.

5. Att jag har träffat min mormor fler gånger de senaste månaderna - än jag brukar göra per år innan. Behöver egentligen inte förklaras mer än att hon är en fantastisk kvinna. Och jag är så glad att vi kommit närmre varandra, för jag vill inte stå där sen när den dagen kommer - då hon är borta - och önska jag hade gjort mer. Nu vet jag att det vi har just nu, det är så fint det bara kan bli! :)

6.



Min stiliga morfars uppdaterade körkort från 1961. När mormor visade det så åkte jag tillbaka till den tiden han fanns här hos oss. Hur hans kramar kändes och hur gott han luktade, en blandning av Blend-cigaretter och rakvatten. Sen ser jag honom framför mig, med alltid sitt så fina vattenkammade hår och ett stort leende. Jag minns honom aldrig arg eller besviken. Jag minns bara den fantastiska man han var. Mot mig, mina syskon, min mormor och mot övriga familjemedlemmar. 

 

Pigg men ofräsch.

Personlig Assistans är hur kul som helst att jobba med, de flesta dagar. Men när ryggen gett upp igen och jag skulle börja på mitt nya jobb idag, då är det inte kul längre. Då jag vet hur svårt det är att fixa vikarie på 25 min och då jag verkligen inte vill göra hen besviken att det är någon annan som kommer. Fy så värdelös man känner sig.. Jag hoppas verkligen det löser sig idag, men be om ursäkt kommer jag ändå att göra på måndag då jag ska dit nästa gång.. Nu måste jag verkligen fixa min rygg, en gång för alla.. Lär försöka få tag i någon idag och kika så jag får tid imorgon om det ens går.. Blä!

Efter en psykiskt jobbig period så är det kanske inte så konstigt att kroppen ger vika då själen börjat må bra.. Men det känns bara så tungt att andra ska bli lidande.. Idag hade jag verkligen föredragit ett kontorsjobb.. För pappersarbete kan man göra i ryggläge..

Nu ska jag jaga kiropraktiker!

Sådärjävladjupigen.


Ta hand om varandra, medans ni kan. Lova mig det?!

Ond cirkel.

Sov alldeles förlänge idag och var döhungrig då jag väl gick upp.. åt och sen somnade jag om i soffan igen.. Nu är jag döhungrig igen men noll aptit.. Och fortfarande svintrött.. Blä vilken pissdag.. och jobba måste jag göra också.. Bara kämpa sig igenom 17-21 och ta med mig blåbärssoppa då hungern är för stor.. :/

Yeeeey!



Och så var den svåraste kursen, enligt lärarna, avklarad!!! Tusen stenar föll från mitt hjärta då jag läste mailet :D och imorgon efter jobbet ska jag på lägenhetsvisning med Mamma :D Livet börjar kännas helt okej kan jag meddela!! Godnatt

I'm a soul man!


Måste bara tipsa om denna film för den var så rackarns bra HELA vägen!
Jag är ingen förespråkare för trailers för jag tycker dom visar för mycket, så lita bara på mig!!
Otroligt bra musik, kärlek, sorg, lite krig och bara en jävla massa bra grejer! SE DEN :)

Jag har sett en jäkla massa filmer i vinter kan jag säga men denna var överlägset bäst!

9 av 10 hästköttsfrukter.

En saga med ett förbannat bra slut. Därmed basta!

Med ett stort intresse för 50-tal, vrålande bilar och tatueringar, men i ärlighetens namn skriver jag mest skit. Massor om kärlek och äventyr, och även tråkig vardag. Enjoy!

RSS 2.0