Jag vet vem jag är när jag är med dig.



Jag grät konstant till denna film och den slet ut mitt hjärta för att sedan göra det starkare.

Det är så lätt att ta saker och människor förgivet. Det är lätt att glömma bort hur bra man egentligen har det. Allt jag kunde tänka på under denna film var om det skulle hända mig. Visst, jag har ingen tvilling men jag har mina fantastiska bröder. Hela min värld skulle rasa ihop om någon av dom försvann. Jag klarar fan inte av att tänka på hur det hade känts för det är något jag hoppas att jag slipper uppleva. Jag kan dö först. Före alla jag älskar gärna.

Jag är SÅ JÄVLA GLAD över att jag ska få träffa båda mina bröder imorgon!
Vi ska äta middag på Bishop's Arms, snacka skit och bara vara. Åh 

Sen tog filmen bort alla dumma kärlekstankar också. Jag måste verkligen skaffa självförtroende då det gäller kärlek! Och jag måste lära mig tillit. Jag vet att om han krossar mitt hjärta så gör han det ärligt. Inte så såsom jag tror han kommer göra. Smyga runt. För en sådann människa är han inte! Så skärp dig för i helvete.

Man kan inte få allt på en gång. En del saker är värda att kämpa för. Att gråta för. Att blöda för.

Nu ska jag sova! Godnatt.

Magneten fungerar fortfarande.



Jag kommer nog aldrig någonsin kunna förstå mig på honom.
Men jag vet att jag aldrig någonsin kommer sluta älska honom heller.

Varför faller jag aldrig för "normala" typer?

Näpp, det ska alltid vara de mest djupa och unika människorna som tar mitt hjärta.
Varesig det gäller vänskap eller kärlek så faller jag alltid för dom med "det lilla extra".

Mår människor allmänt dåligt eller fungerar fortfarande min magnet?
Har alltid dragits till människor som verkligen behövt mig där.

Nå väl, det kommer jag nog aldrig få veta.

Jag vet då att jag älskar mina nära.
Vare sig de har ett trasigt inre eller ej!

Lite nytta?

Jo tjena. Har ätit 5 st mackor, sovit 2½ timma, sett ett avsnitt Once upon a time, ett familjen annorlunda och spelat Wordfeud! Har noll motivation till livet just nu :P Jag vet vart problemet ligger men jag orkar varken koka kaffe eller hoppa in i duschen. Duschen måste jag dock ta tag i snart så jag får mig ut från min röriga lägenhet! Förhoppningsvis är jag lite piggare imorgon så jag kan ta tag i disken och dammsugningen. Baaah, hatar att städa!

Nää, hoppa in i duschen var det ju. Hoppas ni är piggare idag! Puss.

HAHAAHHAAH

Jag är så jävla dålig!!!! Sitter vid datorn nu, har knappt använt den sen telefonen blev min bästa vän.. Och tror ni inte att jag tror att allt går flytta som med telefonen?! Försöker bläddra ner på spotify genom att dra musen.. MEN LURING! Det finns är ju ingen touchscreen direkt... Fyfan.. Jag skrattar.. och skäms :D

Puss telefon!

I see the want in your eyes.



Bilden beskriver ungefär allt till perfektion :)

Gubbskrutten hämtade mig inatt bara för att få sova med mig, hihi..
Han snarkade typ hela natten så jag har inte fått sova många timmar inte :P
Men tänk för det gör inget, tur för han att jag tycker om honom ändå!

Ska göra lite nytta hemma idag och sen får vi se vad som händer! Tjaråå

Kärlekshelg.

I fredags efter jobbet åkte jag till Tina och åt gomiddag :) Sen drack vi lite vin, såg en rolig film och så sov jag över. I lördags så hämtade mamma mig så vi åkte iväg och köpte min nya älskling! Sen hittade vi en underbar Antik/Kuriosa butik där vi båda två hittade kärleksting. Mamma köpte en otroligt vacker 30/40 tals väggprydnad och jag hittad en till Elva!!! :) Ni som varit hos mig vet att jag har en brödrost i bokhyllan, en vacker gul sak från 60-talet.. Den fyndades nere i Rättvik för några år sen för 50 kr :) Denna var i samma nyans men äldre och en smula vackrare och den fick jag för ynka 100kr! :) Så ett riktigt fynd! Sen åkte vi vidare till en annan loppis och där hittade jag Grease & Elvis-Lp så blev en riktig fynddag!

Efter vi shoppat färdigt parkerade vi rumporna inne på Bishops Arms.. Åt världens godaste kycklingpasta och njöt av lunchölen.. :) Sen satt vi och babblade i en timma innan hon skjutsade hem mig. Gjorde mig redo för fest, åkte på förfest och sen Allstars.. Där träffade jag massor av kärleksmänniskor! Kramades massvis och hade en väldigt trevligt kväll helt enkelt :)

Idag har jag nördat med mobilen i tusen timmar, skjutsat föräldrarna till flygplatsen (Sri Lanka/Maldiverna, fuck you ), ätit pizza, spelat bingolotto och sen The Runaways! Tokbra avslutning på en väldigt kärleksfull helg!! :)

Imorgon kommer gubbskrutten hem, kittlas i magen bara jag tänker på det :)

Känns som denna vecka kommer bli minst lika underbar som denna varit.. Livet är rätt gött nu! Puss.

Hej älskling!



Idag inhandlades denna skönhet! :) Äntligen säger jag bara!
Har längtat och trånat och älskat i smyg sen den kom ut :)

Har den på laddning nu och sen ska den få vila tills imorgon då jag vaknar.
Känns väl inte helt ok att ta med den på fest det första man gör :P Haha..
Sen så har jag satt på skyddsfilm på framsidan och den ska vara orörd i 12h.






Sen eftersom jag är världens nörd då det gäller mina mobiler så ska jag beställa skal :)
Dels för att skydda den och dels för att den kan bli otroligt vacker med lite blingbling..
Nu lutar det åt att köpa tre st silikonskal, så jag kan byta/matcha efter humör och kläder.

NÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRD :)

Har tusen saker till att berätta men det får bli imorgon..
Nå gotte måste jag ju hålla på vet ni, så ni läser ;)

Ha en underbar lördagkväll nu!

Reasons to love being alive.



Det bästa när gubben är borta är att få tusen samtal, prata om allt och inget, få honom att skratta åt alla dumma saker jag lyckas göra och sen.. Att han nu börjat skicka Godnatt - varje kväll.. Det finns bannemig inget finare än det.. (när han skriver puss gör mig också alldeles bubblig).. Jag är då bannemig inte svårflörtad :)

Så godnatt kära vänner, jag hoppas någon speciell skrev godnatt till er ikväll också :)

Underbara tisdag/onsdag!

Fick som sagt besök av Isabelle och Timo igår :) Åh vad mitt hjärta smälte då jag fick se honom le för första gången! Det går så rackarns fort nu och jag är så glad att jag får följa med i utvecklingen! :) Blir nog mest troligt en resa upp nu på tisdag för att mysa med Timo och snacka skit med Isabelle :) Puss, jag älskar er!

Senare på kvällen kom gubbskrutten hit och hämtade mig.. Världens lyx! :) Jag hjälpte honom städa lite i lägenheten och sen åkte vi på macken och åt korv.. Idag har vi brottats, ätit pizza på dallas och kört raggen i stan.. Tänk att så vardagliga saker kan göra en så glad! Trivs man i varandras sällskap så spelar det ju ingen roll vad man gör :) Jag känner mig iaf som 16 år igen, på åh så många sätt! Nu försvinner han iaf i några dagar så nu börjar elin-time på riktigt! ;D

Ska iväg och jobba ikväll och jag är faktiskt pepp! Dessa två lediga dagar behövdes och nu har jag massvis med energi :) Jobbar ju bara tre dagar nu innan det är dags för helg! Är galet sugen på att kappsupa med någon men det verkar lurt att det blir nyktert.. Får toksupa nästa helg då helt enkelt :)

Puss på livet!

Finbesök..


Har hunnit med mycket idag fast klockan inte ens slagit tolv! Varit på lassa, ringt viktiga samtal och gått ut med soporna.. Nu är mannen i mitt liv och hans vackra mamma påväg hit för att umgås! Ska pussa, pussa, pussa så han blev alldeles less på mig :) Så då blir det att fara på banken en tvärtis och börja pensionspara och sen sätter vi oss och fikar någonstans :) Brukar alltid bli timtals med prat då vi ses, vi tar igen allt som har hänt sen senast vi setts.. :) Finaste Isabelle! Mig blir du aldrig någonsin av med kan jag meddela! Detsamma gäller dig lille Timo, dig ska jag älska så länge jag lever :) ♥ 

Gubbskrutten är sjuk och hemma från jobbet. Karlar och förkylningar ni vet :P Hopplöst! Men det här är min ego-vecka så än så länge struntar jag i att han finns i kommunen! ;) Haha, det är faktiskt sant! Sen vill jag inte bli smittad med nå helvete heller.. :) Puss på han iaf!

Det är så logiskt, alla fattar utom du..

Att jag tänker på dig, precis just nu!



Blev ingen fosterställning, fick upp ett litet städil så då är det bara att hänga på :) Har nu frostat av frysen för första gången i mitt liv, var inte så söligt som jag trodde.. Och ojsan vad mycket mer jag rymmer i frysen utan all is ;) Sen har jag städat på toan, badrumsskåpet blev sanerat.. Gud så skönt att få sånt där bortgjort, man tänker ju flera gånger i veckan - Det här skulle jag ha gjort.. Men då man väl börjar städa så glöms det bort lika fort :P

Har tusen andra grejer som skulle behövas städas men det är ju en dag imorgon också! Ska vika in tvätten (från förra fredagen) i garderoben iaf.. Skönt att lugna veckan är här, då tar jag uti med allt jag inte orkat med då jag jobbat som ett psyk.. :)

Kanske får finbesök idag också.. Vi får se :) Jag hoppas då det iaf :) Och då är det ju trevligt för dom att jag har lite städat.. Det tycker då jag iaf! Näää, fortsätta städa lite så jag får hoppa in i duschen någongång! Pöss..

That's just depressing!



Somnade med en tanke i huvudet och vaknade upp med exakt samma. Visst fan är det deprimerande!? Men nu är det äntligen en ny vecka och jag vet att den här veckan kommer att bli ack så mycket bättre. Vad som än händer så kan den fan inte bli sämre än den förra!

Har varit vaken i 1½ timma, vuxenpoäng att vakna relativt tidigt fast man somnade sent. Ska springa igenom duschen snart, laga nå käk och sen blir det fosterställning i soffan under täcket till en massa serier. Fuck yeah!

..

Mammor har alltid rätt!



Mamma har alltid sagt att jag inte kan vara lätt att leva med.. Sur då man sovit för lite, arg som ett bi ibland och vice versa.. Jag har alltid sagt - Nädu, jag är varken sur, svartsjuk, arg eller sömnilsk! HAHA jamen pyttsan på den vill jag lova! Fick ett samtal halv fem imorse, istället för att bli glad över han äntligen hörde av sig så blev jag arg. För han sa inget vettigt, absolut inget. Och inte ens var han påväg till mig, nä han var snart hemma i sin lägenhet. Men fyfan tänkte jag då vi lagt på och sen somnade jag om. Nu idag försöker jag övertala hela min kropp att sluta älska honom, för uppenbarligen vill han inte ha mig..

Och såhär har det varit i vad som känns som en evighet! Och det roligaste i det hela är att han aldrig någonsin sagt till mig att han inte vill ha mig. Han har aldrig puttat bort mig. Han har blivit ledsen då han gjort fel. Han visar upp mig för sina vänner. MEN MIN HJÄRNA, DEN DJÄVULEN, FÖRSÖKER FÅ MIG ATT TRO ANNAT!

Så, nu skiter jag i det här. Ringer han sen, fine. Ringer han inte, fine. Han tycker om mig i alla fall!

What doesn't kill you makes you stronger.



Dagens låt! Fruktansvärt peppande och bra att köra bil till :) Får bli dagens tips!

Dubbelpasset har gått kanoners! Inga problem, förutom en lite trött skalle på de sista uppdragen :P Sen bestämde himlen sig för att öppna upp sig och spruta snö just då jag skulle hämta folket i Orrliden! Menmen, vi överlevde ju och jag fick bensin för besväret :) Nu njuter jag av en Lapin och sen ska jag sova som en galning vill jag lova! Väldigt trött, lagom sur och jag ser ljuset i tunneln inom ett område.. Det andra området blir bara mörkare och mörkare, hoppas någon tänder en lampa innan jag lyckas bli blind :P

Ooooh, så krypisk jag var då! Sug på den karamellen :) Godnatt, puss.

Slit å släng!

Jag kommer med all säkerhet ha träningsvärk i armarna imorgon, att kasta runt en liten tjej i några timmar kräver sina muskler :) Men åh vilken gåva man får tillbaka då man hör skrattet och då hon lägger sig bekvämt i famnen som om man vore det bästa i världen :') Värt varje liten ond muskel och det trötta huvudet.. Näää, är så jäkla barnasugen just nu så det är ju tur att barnaklanen alltid levererar

Ska iväg på hemligt uppdrag strax! :) Sen hem och krypa ner i sängen så man orkar med en lååång dag imorgon! Håller tummarna att jag inte lyckas köra fast på parkeringen igen, som jag gjorde 06.10 imorse.. Inte glad någonstans vill jag lova men tack till farbrorn i traktorn som drog lös mig :) Nää, skynda skynda skynda nu gubbskrutt!! JAG VILL SOVA :) Puss på folket.

You make me wanna shout!

+ Sovit igen alla timmar jag missat i veckan.
+ Ätit skräp med Daniel & Emelie.
+ Ska snart iväg och bli bjuden på middag.
+ Blev nyförälskad i mitt jobb igår.
+ Att köra bil då man behöver ventilera ut saker är det bästa.

Idag är min enda lediga dag i veckan! Imorgon är det dagspass som gäller och sen eventuellt träna med Sarah efter jobbet :) Lördag jobbar jag 7.15-23.15 och sen vara fyllechaffis åt finaste föräldrarna :) Söndag 14-00.20 och sen poff är det visst en ny vecka igen.

Nästa vecka åker gubbskrutten iväg så då blir det ett egoistiskt liv igen :) Ska pussa massor på Isabelle & Timo på tisdag mest troligt, börja pensionspara, lämna blod och mest troligt dra igång ett megaparty nästa helg :) Blir nog en fantastisk vecka full av trevligheter! :)

Nä myspysa en stund innan man ska sätta sig i racerbilen! Pöss

Somebody that I used to know.



Lite roligt vad lite sömn kan göra med mig.. Hellpöttevittis vad grinig jag blir! Irriterad, arg och stör mig på allt.. Känner mig oälskad, ful, äcklig och bara helt totalt värdelös.. Det märks att man inte är någon ungdom längre, förut kunde man sova 2-3 timmar per natt och ändå vara mänsklig. Har hunnit grina en sväng idag, frustrerad och förbannad.. Skulle behöva grina liiite till, för att liksom få ut allt så det inte går ut på en viss någon.

Kände mig förövrigt otroligt sexig igår! Skoteroverall storlek XXXL och sen en arbetsjacka storlek XXL utanpå.. Men fryser man så fryser man och det vart varmt iaf :) Satt i ett garage 19-02 och filosofierade.. Vässade en penna med morakniv.. Jöö, så intressant är mitt liv! Men jag gillart, då jag har sovit......

Nä, grina ut all frustration och allt agg var det ju! Tjingeling.

To whom it may concern.

Shopping i Piteå!

Idag har jag varit i Piteå med mammsen och shoppat :) Vi åt världens godaste semla också, gaaah vad jag älskar färska semlor! :) Sen köpte jag två klänningar, ett halsband, en ring, ett par leggings, magneter, sarahs inflyttningspresent, en mössa åt Daniel och hårfärg :) Så ikväll är det dags att bli sexy redhead igen, alltid lika kul då det är nyfärgat :D

Nää, klä på mig nå färgningsvänliga kläder och sen börja dra mig mot Tina.
Blir tacos, film, hårfärg och myspys! Wiihoopp :) Puss.

Kärlek kärlek kärlek.



Alltså. Förlåt.
Jag tänker på en sak och bara det just nu. Pussar, skratt, brottningsmatcher, godnatt-sms, en varm famn, småbråk, långa telefonsamtal och Han. Vi kan summera det med att jag inte tänker på något annat än kärlek just nu. Är jag inte överlycklig, så är jag sur. Är jag inte sur, så är jag arg och är jag inte arg så är jag kramsjuk. Det fortsätter i all oändlighet!

Livrädd är jag också, för hujedamig vad kärlek är skrämmande i ack så många aspekter. Det är något läskigt med att sakta ge någon sitt hjärta, del för del.. sakta sakta.. För oj om det går fort, då slutar det aldrig bra! Lite lär man sig med åren men inte tusan lär man sig hur man ska bete sig. Så, därför vill jag be om ursäkt nu till er alla. Till arbetskollegorna, familjen, vännerna och typ alla andra jag träffar.. Förlåt att hela mitt ordförråd har minskat väldigt drastiskt. Förlåt att jag är lite frånvarande och kanske inte lyssnar. Förlåt att just nu vill jag sy världens största byxor som både jag och han ryms i, så jag ständigt har han vid min sida...

Åh, kliché! och touché! :)

Störst av allt är kärleken :')



Paradiset, en dokumentär om ett par som varit tillsammans i 65 år.

Jag har skrattat, gråtit och bara myst! Sättet dom betedde sig mot varandra fick mitt hjärta att smälta.. Mormor och morfar var sådär mot varandra då morfar levde. Dom blev tillsammans då mormor var 17 år gammal och dom levde med varandra i 49 år. Mormor kallade alltid morfar för "pappa" och dom dansade i köket när alla barnbarn såg på.. Åh, den kärleken.. Jag hoppas att jag står där gråhårig och rynkig en vacker dag, i famnen på en karl jag delat nästan hela livet med.. ♥ ♥ ♥ 

Nam nam nam nam.



Pratat i telefon.. Saknar så mycket att jag typ sprängs!!

Ska tröstäta en semla snart, årets första från bästa bageriet (kringlan) förståss! :)

Inget mer med det, pöss på er!

You've got my sunshine.



Det här året kan fan bli det bästa någonsin! Jag känner det i magen, i hjärtat och ja, i hela jävla kroppen. Har ingen som helst ångest över att fylla 24, så för mig kunde vi lika gärna hoppa fram till Mars redan nu! :) Det här året ska fyllas med pussar, bus med barnaklanen, fest, resor, äventyr och en jävla massa kärlek!! :)

Firar denna upptäckt med att fara på jobbet, handla sallad på ICA till middag och sen komma hem ikväll och fortsätta mysa! Allt är bara mysmysmys nu. Lite problem också, men just nu känns dom minimala och jag är så fruktansvärt lycklig :)

PUSS PÅ DIG OCH ALLA NI ANDRA OCKSÅ VETTJA :)

It hasn't felt like home before you.



Finns det något bättre än låtar som säger allt man själv vill säga?
Varje litet ord i denna låt är mina tankar just nu. Alla små men ack stora ord.

Jag är livrädd, lycklig och ledsen på en och samma gång.

Goodnight sweetheart.



Att jag sitter här och skriver nu betyder att jag är dum i huvudet.
Dum i hela jävla huvudet och hela jävla kroppen. Jag behöver en smäll!

När inte kärlek är galenskap, är det inte kärlek.

Så försöker jag tänka, gång på gång på gång på gång på gång.

Äh, nu skiter jag i det här. Ska gå till min tomma, stora, kalla säng istället..
Problemen finns kvar i morgon, eller så löser dom sig. Inget mer med det!

Puss.

Fääääst.

Ja, visst blev det några ölingar igår! Skjöt mig själv med en elpistol från Thailand, drack lakritsshottar och åkte rakkarbil.. Trevlig kväääll! Ikväll ska vi laga tacos, dricka öl och sen får vi helt enkelt se vart vi hamnar :) Har som lyckats trolla fram lite pepp igen, är hemma och duschar en tvärtis.. Ska brumma Daniels merca hem till han om en stund och börja festen igen :P Ibland är livet hårt men underbart! :)

Puss på er!

Myskväll alá Elin.

Gjorde tokgod sallad och åt pommes till det igår.. Drack cola med citronskivor och sen då jag blev mätt bäddade jag ner mig i sängen.. Läste lite bloggar och vips var klockan 21 och jag däckade.. Vaknade cirkus 10 av att Daniel ringde och fyyyfan vad jag behövde den här sömnen alltså! Känner mig som en helt ny människa idag, eller att jag är mig själv igen :) 

Nä nu ska jag pyssla runt i lägenheten, ta en välförtjänt dusch och sen äta sallad i sängen! pöss.

Folkskygg..

Är helt död.. Har gett alldeles för mycket den senaste veckan, aldrig en lugn stund och ständig stress inombords. Stress över att hinna allt, finnas till och hjälpa till.. Jag orkar inte mer! Ska iväg och jobba 16-18 och sen blir det fan inge mer av kvällen. Lär få en utskällning också, eftersom kontoret hade missat att jag tagit semester.. Inte mitt fel men alltid blir det assistenterna som får skiten, vad vi än gör och säger. Yippiie, not!

Daniel var snäll och handlade öl åt mig idag iaf.. Blir garagefest imorgon om jag mår bättre.. Allt jag behöver idag är nog en lugn hemmakväll med översnöad bil, god mat, städa/diska bort och sen tända ljus överallt och bädda ner sig i soffan. Jag är så fruktansvärt beroende av ensamhet. Får jag inte vara själv och tänka igenom saker och ting så blir jag ett stort vrak.

Måste slita mig upp från sängen strax, planera middag och äta något. Tänk vad lätt det vore om jag inte behövde äta mat en del dagar. Hade jag varit helledig idag hade jag nog legat i fosterställning hela dagen.. Men om några timmar får jag känna lugnet, ska bara lyckas kämpa mig dit!

Hoppas ni har det bättre och lugnare! Puss

One Piece.



Jag har tänkt lite på den där jäkla mjukisdressen.. Jag kan tänka mig att den är lite som Twilight-filmerna.. Jag vägrade se Twilight till en början, för jag hatar överskattade ting.. One Piece är en sånn sak! Hatkärlek och just nu är det mer hat än kärlek. Kommer inte ta på mig än föränn någon tvingar mig.. Och kanske så blir det som det blev med Twilight, jag blev förtrollad. Men jag lever gärna i ovisshet tills dess så.. Dagens DISS blir One Piece!

-

Har varit på möte med jobbet och tjaa vad ska man säga.. Vi förlorar våran chef nu under våren och det känns rent utav förjävligt.. Helt plötsligt känns jobbet tungt igen, fast okejdå.. Den nya kan ju vara tusen gånger bättre, vem vet? Men jag vill inte veta, jag vill behålla det gamla och slippa förändring.. Iaf till hösten för då jävlar ska jag komma in på skola!!! Men tills dess vill jag kunna få semester då jag vill, ringa någon jag känner och veta att jobbet är 100% säkert.. Nä blää! Dagens DISS NR2 blir att jobba för kommunen (ibland).

-

Trött är jag också men jobbet swooschar nog bara förbi ikväll ändå.. Börjar om en timma och har redan bytt bil och skit så bara brumma iväg senare.. Jobba till 00.20 och sen rejsa hem för att eventuellt somna i en famn, om jag är på det humöret! Tjingeling plingpling.

Ändrade planer.



Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar
Gå med dom som vill dig väl, även om dina fickor är tomma

Nej nån guldgrävarvän kommer jag aldrig sakna
Nej en god vän går först
Dom finns vid din sida när sommar blir höst
Skin över dom, låt dom växa

Blir en resa till inlandet för övernattning och kompismys istället!
För är det något jag håller hårt på så är det att ställa upp för dem som finns där för mig.
Allt annat går bort så fort någon av guldklimparna ringer och vill ha mig där.

Hoppas bara snön slutar ösa ner och att bensinen går ner 30 öre innan jag ska tanka ;) haha!

Puss på er.

Jag vill ha mer än en körlektion.

ANSIKTET - ÄCKLIGT!!!!!!!

Är helt besatt av den där låten och videon är pretty hot! ;) Halvnakna, svettiga, skitiga määän!

Nyårs blev en succé! Störningsjouren kom där vid 03 :D Hahaha! Tokbra mat, gott vin, trevliga och galna människor, ölspel, stampa med leroy och roliga samtal. Kom mig hem vid 4, sen ringde jag simon och vi babblade till 05.30.. Så 23 timmar höll jag mig vaken trotts allt! :)

Igår hämtade Sarah mig så då blev det filmmys med hon och Elin H :) Däckade relativt fort då jag fått mig hem och idag hämtade jag hem bilen från sjungande.. Skulle ha varit och gymmat nu men magen är kaooos. Ligger i sängen och dricker proviva och håller tummarna jag får behålla det.. Ska ju till Danne och filmmysa ikväll juuu!!

Näää, året har helt klart börjat bra :) En liten busig bakterie i magen kan inte få mig på sämre humör :) Puss!

En saga med ett förbannat bra slut. Därmed basta!

Med ett stort intresse för 50-tal, vrålande bilar och tatueringar, men i ärlighetens namn skriver jag mest skit. Massor om kärlek och äventyr, och även tråkig vardag. Enjoy!

RSS 2.0