Kärlekshelg.

I fredags efter jobbet åkte jag till Tina och åt gomiddag :) Sen drack vi lite vin, såg en rolig film och så sov jag över. I lördags så hämtade mamma mig så vi åkte iväg och köpte min nya älskling! Sen hittade vi en underbar Antik/Kuriosa butik där vi båda två hittade kärleksting. Mamma köpte en otroligt vacker 30/40 tals väggprydnad och jag hittad en till Elva!!! :) Ni som varit hos mig vet att jag har en brödrost i bokhyllan, en vacker gul sak från 60-talet.. Den fyndades nere i Rättvik för några år sen för 50 kr :) Denna var i samma nyans men äldre och en smula vackrare och den fick jag för ynka 100kr! :) Så ett riktigt fynd! Sen åkte vi vidare till en annan loppis och där hittade jag Grease & Elvis-Lp så blev en riktig fynddag!

Efter vi shoppat färdigt parkerade vi rumporna inne på Bishops Arms.. Åt världens godaste kycklingpasta och njöt av lunchölen.. :) Sen satt vi och babblade i en timma innan hon skjutsade hem mig. Gjorde mig redo för fest, åkte på förfest och sen Allstars.. Där träffade jag massor av kärleksmänniskor! Kramades massvis och hade en väldigt trevligt kväll helt enkelt :)

Idag har jag nördat med mobilen i tusen timmar, skjutsat föräldrarna till flygplatsen (Sri Lanka/Maldiverna, fuck you ), ätit pizza, spelat bingolotto och sen The Runaways! Tokbra avslutning på en väldigt kärleksfull helg!! :)

Imorgon kommer gubbskrutten hem, kittlas i magen bara jag tänker på det :)

Känns som denna vecka kommer bli minst lika underbar som denna varit.. Livet är rätt gött nu! Puss.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

En saga med ett förbannat bra slut. Därmed basta!

Med ett stort intresse för 50-tal, vrålande bilar och tatueringar, men i ärlighetens namn skriver jag mest skit. Massor om kärlek och äventyr, och även tråkig vardag. Enjoy!

RSS 2.0