Blauuwwe.

En vacker dag kanske man har det så glassigt att man bara jobbar dagtid, ledig varje helg och alla röda dagar.. Låter kanske fånigt eftersom jag har inget emot att jobba helg egentligen, var tredje är helt okej. MEN jag blir en sur gammal tant då alla andra super och lever om medans jag verkligen försöker att sova!!! Har dubbelpass imorgon och visst, jag får massvis med kaffe på jobbet men jag vill ju ändå int vara en zombie.. Jag bor ju mitt i smeten i ett ytterområde av centrum så jag är ju van dunkade bilar osvosv.. Men raketer som vissa högtider bär med sig är pain in ass!

Ibland önskade jag att jag varit lite mindre pappas flicka än jag är. Ungefär allt har jag ärvt av käre far och en av dessa egenskaper är hur lättväckt jag är. Imorse vaknade jag av att grannen ovanför mig hade ett ljudlöst alarm med bara vibration på. Ofta?! Fick panik och kollade så jag inte försovit mig men icke det.. Nä sluta tjollerskriva nu och gömma mig i mitt hav av kuddar så man kanske somnar ;) Ja ä int bitter! pöss

You and tequila make me crazy.



Ett år.

Du skrämde livet ur mig första gången vi sågs. Du var högljudd, bestämd och hade ingen farstu alls. Jag var nog rädd de första veckorna jag var hos dig om jag ska vara ärlig. Du peppade mig att göra saker jag aldrig tidigare gjort och såg till att jag ständigt utvecklades. Du blev aldrig arg på mig fast jag gjorde fel då och då. Du läste mig som en bok, det gick inte låtsas vara glad då man steg innanför din dörr - du såg rakt igenom det. Du lyssnade på alla mina galna historier och skrattade gott åt alla karlar jag dejtade under åren. Du pratade om döden när min Farmor hade dött och fick mig att hitta en acceptans ingen annan lyckats med. Du gav mig hundratals historier att plocka fram då motivation till att gå upp ur sängen var obefintligt, kan du så kan jag. Våra samtal har varit djupare än de mörkaste hav och ljusare än det klaraste solsken. Jag utvecklades med dig vid min sida. Jag har så mycket att säga till dig och jag hoppas du hör det fina jag säger då jag pratar om dig. Jag är helt övertygad att jag aldrig kommer att träffa någon precis som dig igen. Den stora ålderskillnaden spelade ingen roll då vi hade vattenkrig i köket eller pratade om pinsamma festminnen. Du var alldeles fantastisk. En riktig förebild. Någon jag absolut ska försöka att vara som då jag blir äldre.

Fina, fantastiska du. Ett år sen jag sa farväl till dig. Ett år sen du äntligen fick träffa din fru igen, som du var så övertygad om skulle vänta på andra sidan. Där skulle du slippa alla krämper och bli ung igen. Jag hoppas du fick precis detta och så mycket mer. Och jag är ofantligt glad över att jag fick lära känna dig och jobba hos dig i 3½ år. Och ännu mer glad över att jag var den sista människan som fick krama dig medans du var i liv. Jag hoppas den kramen gav dig värme då din kropp senare blev kall.
 
Och gubbe kära, du är mer saknad än du någonsin trodde. Jag hoppas du ser det. Jag hoppas verkligen du ser vad du har gjort för oss som stod dig nära. Jag hade deffentivt inte varit den jag är idag om det inte hade varit för att jag träffat dig. 
 
Ett år.. Hoppas du fortfarande sover gott! 

I hope you don't mind - leave and please yourself at the same time.

Igår och idag jobbar jag 7-12.30 o 17-20.. Och visst låter det jobbigt med delade turer men jag tycker faktiskt att det är rätt jävla bra! Hann åka förbi mampap för att hämta tvätt sen panta, handla, äta, duscha och se två avsnitt "mot alla odds".. Lite effektiv ändå! Samt att jag slipper göra dessa måsten då jag har en helt ledig dag.. Inte fy skam :)
 
Bara lite disk och plugg imorgon planerat sen får vi se hur det blir! :) Ida och Fredrik ville ha dit mig på middag så kanske ska passa på imorgon! :) Tycker om trevliga planer, särskilt då man gjort bort alla tråkiga planer ;)
 
Humöret är lite som dagens väder, svårt att bestämma sig för regn, sol eller hagel.. Lite melankolisk och ja, det går faktiskt bra! Jobbigt att vara superglad vs. superledsen, då är jag hellre bara bara.. Sådetså!
 
Nu ska jag nätshoppa en tväris så kanske humöret går till lite sol bakom moln ;) Puss

Jobbhelg.

Känns som jag jobbat helg tamefan jämt och det har jag ju också gjort.. 3 helger av 4 möjliga de senaste veckorna.. Tur min lediga helg blev så pass awesome som den blev! :) Och att jag har, minst, två lediga helger framöver att vara omogen och kärleksfull på wiiho :)

Sen jag bytte arbetsplats så är det många från mitt gamla jobb som frågar om jag int blir rastlös nu när jag är van fart och fläkt.. Idag har jag varit allt annat än rastlös kan jag meddela! Bakat bröd, improviserat fram en potatissallad av princip ingenting och sprungit runt som en virrhöna mest hela tiden (detta utöver alla vanliga rutiner).. Självförvållat var det dock eftersom jag sovit alldeles för lite fredagsnatt så om jag stannade av blev jag döende.. Haha :) Därför planerar jag nu en riktig rövarnatt! 8 timmars sömn here I come!! :) Pöss

Nostalgi :)

Var iväg och kikade på Sarah Dawn Finer på folkparken igår. Hon var helt magisk och låtarna hon sjöng gav mig en riktig käftsmäll! Älskar då det känns som någon skrivit just den där låten åt dig, för den handlar ju om det du har, eller kommer att, gå igenom! Shit alltså, vilken stjärna hon är och musik upplevs ju bäst live!

Åkte hem och hann bara ta av mig bhn så kände jag att näää jag vill göra något ikväll. Ringde Veronica och Robert som också kände för lite äventyr så vi åkte till världens metropol BURTRÄSK! haha. Jag och Robert blev nostalgiska och började räkna upp alla hus man har supit i under alla dessa år. Det blev en hel del hus och en jäkla massa roliga minnen :) Sen körde vi Norra Åbyn som var den spökligaste väg jag kört i år iaf. Fullmåne, spökhistorier och en redbull i magen hjälpte nog till lite också ;)

Nä fina skruttiga Burträsk. Vi har haft riktigt fina stunder du och jag!

Nu ska jag slita mig upp från sängen så jag får betala räkningarna. Alltid lika kl.... ;p PÖÖÖÖÖSS!

Mensmonster.

Jävlart säkert så regelbunden mens jag har fått nu när jag slutat med pillerna. Den anländer den 24de två månader på rad, fortsätt gärna så!! :)
Har faktiskt mått otroligt bra utan pillerna.. Nästan helt tappat sötsuget och sen tyck jag att jag är piggare! Om jag ändå hade gjort det här för tre år sen, då hade jag nog int varit lika rund :p

Nu ska jag snart till käftis för att få dommen om jag gnisslar tänderna som min mor sa i fjällen. Ett jävla sjå med tänderna nu känn jag men är ju bra man har försäkring :p

Gulliga sms och trevlig vardag håller mensmonstret borta :) hihi puss!

Ahmygod!

Jämna veckor: 

Måndag- Promenad 90 min 
Tisdag- Gym ( överkropp) 
Onsdag- Promenad 90 min 
Torsdag Promenad 75 min 
Fredag- Gym (underkropp)
Lördag – vila
Söndag – Gym (överkropp) 

Ojämna veckor:

Måndag- Promenad 90 min
Tisdag- Gym (underkropp)
Onsdag- Promenad 90 min
Torsdag- Promenad 75 min
Fredag- Gym (överkropp)
Lördag- Vila
Söndag – Gym ( underkropp)

-

Fått mitt träningschema och lite kostråd av Ida nu. En riktig expert på träning är hon allt så jag ska verkligen försöka hålla det här. Börjar med kosten i helgen och träna som schemat säger på måndag! :) Blev ju som sagt gym igår och idag har jag promenerat 30 min i bra tempo på jobbet.. Imorgon gym igen.. Nä jag är peppad - BARA LITE SKRÄCKSLAGEN! ;)

Och de lediga helgerna kan nog gymmet få nobben om jag ligger bakis.. hehe.. Om jag känner mig själv alltså! Men hur jag än gör så kommer det ändå försvinna lite fläsk på kroppen, för det här är en chock för min kropp vill jag lova! :P

Fniss.

Haft Bettan här i helgen och det har varit en minst sagt händelserik helg :D I Lördags fick jag äntligen pussas med karln som här i mitt hjärta - är den enda jag vill pussa på! Var fnissig som en liten flicka resten av natten och ja, han är min svaga punkt. Mitt livs kärlek! :)
 
Tänkte bara berätta det, för den här bloggen har inte innehållit så mycket kärlek detta år.. Så en riktig bomb behövdes, både här och för mig.. Vad som sker i framtiden är ovisst men åh så härligt att få veta vad någon tycker och tänker.. :)
 
Har tränat idag också, riktigt jävla skönt! Nu ska jag få igång det här igen, för mina nya arbetstider öppnar verkligen upp för ett normalt träningschema.. :D Pepp! Det är dags på Onsdag igen!
 
Jaja, jag är lycklig! Hihi.

Fniss.

Haft Bettan här i helgen och det har varit en minst sagt händelserik helg :D I Lördags fick jag äntligen pussas med karln som här i mitt hjärta - är den enda jag vill pussa på! Var fnissig som en liten flicka resten av natten och ja, han är min svaga punkt. Mitt livs kärlek! :)
 
Tänkte bara berätta det, för den här bloggen har inte innehållit så mycket kärlek detta år.. Så en riktig bomb behövdes, både här och för mig.. Vad som sker i framtiden är ovisst men åh så härligt att få veta vad någon tycker och tänker.. :)
 
Har tränat idag också, riktigt jävla skönt! Nu ska jag få igång det här igen, för mina nya arbetstider öppnar verkligen upp för ett normalt träningschema.. :D Pepp! Det är dags på Onsdag igen!
 
Jaja, jag är lycklig! Hihi.

SAIK <3



Stolt Skelleftebo idag :) 2 segrar avklarade och 2 segrar kvar.. Harjegud om guldet äntligen hamnar hemma i guldstaden igen!! :) Lär ju bli en otroligt rolig festhelg.. Men nu blir det inget jinxande, allt kan hända!

Myskväll hemma blir det!!

Thrift Shop - feat, Wanz

Gud så trevligt att vara tillbaka på nyjobbet. Välkomnades med en kram!! Åh. Det här kommer att bli så jävla bra och jag är så JÄVLA STOLT över mig själv som tog detta steg. Från stress, ryggont och noll motivation till världens jävla mysjobb! Ungefär noll tunga förflyttningar och ingen stress alls.. Om det blir för lugnt så finns det alltid något jag kan göra åt det.. Jag är så jävla glad att det inte går beskriva! Man måste våga för att vinna! :)

Ska bli roligt att träffa alla klasskompisar imorgon också! Och ingen rackarns inlämningsuppgift till nästa vecka utan det blir att plugga till prov.. Så skönt! :) Hoppas vi får veta vart vi ska ha praktik också, jag sökte på två boenden på moröbacke för att vara nära jobbet. Så förhoppningsvis får jag något av mina val! :)
 
Lyssnar på bra musik och är så rackarns lycklig!!
 
Ser framemot nästa helg då Bettan kommer upp hit för en riktig partyhelg! Och boka tatuering så fort jag fått schemat.. Och mina nya matvanor går kanon så när allt jobbtjaffs har ordnat till sig så ska jag börja träna :D Och så ska jag träffa fina Lina och planera trevligheter. Och åka till Jörn för att ha vinpimplartävling med bästa Elina..
 
NÄ FY SÅ BRA! :)

Port Royal Tattoo.

Aaah jag som inte skulle göra nå mer på ett tag vettuvettuvettu. Men så lägger donnan i studion upp några papper med tatueringsidéer hon vill göra till ett bra pris. Jag mailar på en gång om ett motiv jag tyckte var superfränt! Får se om jag får nå svar eller om motivet redan är tagit osvosv. Hade varit wunderbar med en tatuering på benet känner jag.. Den andra armen får vila i något år till ;) Fast jag säger aldrig aldrig.

Har skickat in skolarbetet och det blev inte så mycket ordbajs som jag trodde. Gav upp efter en sida och hoppas det räcker för ett godkänt betyg iaf.. Börjar bli lite skolless tyvärr men får vi bara nå roligare uppgifter snart så ska väl det lösa sig :)

Nu ska jag fixa pyttipanna till middag innan man ska iväg och göra nå vettigt på arbetet! Pöss

Bra affär! :)


Färgad hudkräm - 99kr.
True Match puder (perfekt färg nu när man fått färg i ansiktet) - 155kr.
Nude BB concealer - 129kr.
Nude BB blush - 139kr.

Jag köpte mig en BB cream för någon vecka sen eftersom man sett det lite överallt.
Funderade på att köpa blush osv också men struntade i det.. Men nu har jag ju de ovan också :D
120kr kronor kostade detta oöppnade sminkpaket mig på en köp-sälj-sida på fejjan.. 
Om jag hade köpt allt i affären hade det kostat 522kr! SHIIIT :)

Måste ju säga att man blir happyface av sånahär fynd! Och blushen var det bästa jag varit med om!!

Nä nu måste jag verkligen plugga.. PÖSS

Tvättdag..

Min tvättid börjar 12, klockan är nu 11.15 och jag vill inte stiga upp :( Åååh. Sen måste jag börja och avsluta den förbannat tråkiga uppgift vi har till torsdag.. Nä nu är jag allmänt less på alla tråkiga måsten.. Vill ha sommar och äventyr :/

Bourbon boys.



Jag tror denna kommer att spelas mycket när ölen flödar i sommar :D
Så peppad på alla cruisingar, äventyr och roadtrips alltså! komsikomsi!!!

Puss!

Äntligen lite rutin!

På måndag börjar mitt nya schema gälla.. Med en fast brukare och lite tillgänglig tid! Fan vad bra det känns och ska bli helt underbart att få komma in i det nya :) Mycket nytt på gång nu kan jag meddela! Mest med mig själv och mitt mående men även lite runtom.. Känns som jag har koll på läget och motiverad som attans! :)

I helgen blir det jobb och nyktra roligheter. Bishops och bio imorgon mest troligt. På söndag kanske Isabelle och barnen kommer hit <3 Nä detta blir tokbra!!

Trevlig helg!

Blablablaraaaaastlös.

Nackdelen med att ha hållit sig sysselsatt och när man haft sällskap i dn dryg vecka är att:

1. Du vaknar tidigt för ditt dygn har normal rytm. Det är rätt skönt men...

2. Då du varit vaken i drygt 2 timmar och inser att du inte har några fler måsten än några telefonsamtal..

3. Då kryper de små myrorna i kroppen för det är ju sällskap och äventyr som är det bästa..

4. Du börjar luska på vad du kan göra.. Frukost? Nä orkar inte. Handla? Inte utan frukost i maten. Träna? Inte utan frukost i magen..

5. Så jag antar jag måste börja med frukosten..

En saga med ett förbannat bra slut. Därmed basta!

Med ett stort intresse för 50-tal, vrålande bilar och tatueringar, men i ärlighetens namn skriver jag mest skit. Massor om kärlek och äventyr, och även tråkig vardag. Enjoy!

RSS 2.0