He's just not that into you.

Sett film, rubriken, och funderat över livet. Gud så mysigt det hade varit att sova med någon inatt! Bara höra personen bredvid andas. Jag har sovit dåligt hela veckan och försöker pröva alla alternativ för att sova bättre. Detta är nog det jag behöver. Måste skaffa mer sov-vänner! Synd de flesta vill mer än att sova och då försvinner ju hela syftet haha.
 
Jaja jag sov då två timmar i soffan efter jag kom hem från praktiken. Sov bort halva tvättiden så då finns det en ursäkt att åka till Medlefors och tvätta.. Att få hänga tvätten på tork utomhus sommartid är det bästa! 
 
Nä fy så tråkigt mitt liv känns idag! Men imorgon är en annan dag och sen vipps blev det Fredag med stort F.
 
BAAJS

Find me here, and speak too me.

En superdag på praktiken och har nästan ångest för att jag inte uppskattat varje dag jag varit där. Nu är det bara tre pass kvar och imorgon är det sista gången jag träffar min handledare. Torsdag och fredag ska jag vara med en annan tjej. Jaja, jag får göra det bästa av de sista dagarna! :)
 
Jag minns inte sist jag grät, eller sist jag verkligen kände att jag behövde skriva av mig. Jag vet inte hur jag ska ta det. Har mitt liv stabiliserat sig eller har det blivit mediokert? Ja, vad vet jag. Är inte så mycket drama iaf nu efter jag tagit avstånd från vissa personer. Och det är ju skönt iofs men är jag för petig med mitt umgänge numera? Är rädd att mina vänner ska bli less på mig snart ;) Haha. Nämen det är synd att några är mina finaste bor några mil bort och tiden finns liksom inte till. Och då den väl finns där så fungerar det inte för att vännen har något för sig. Synd. Men jag vet att dom båda finns kvar ändå! :)
 
Och denna sommar kommer att bli underbar, det vet jag! Två bebisar anländer, en i slutet på Juni och en i slutet på Juli - så bebismys kommer det att bli! Sen Stavaträsk och allt vad det innebär. Ord kan inte beskriva hur mycket jag saknar mitt fina stavagäng. Bara att vara ikring dem gör hela livet till en sång.
 
Det har varit otroligt mycket nu dessa 5 första månader detta år har erbjudit. Jobb, skola, praktik. Och när jag varit ledig helger så är det oftast alkoholrelaterade erbjudanden jag fått. Och då man är en fruktansvärt social person så tar man varje erbjudande man får. Jag har även blivit bättre på att ta varje tillfälle till umgänge men det har inte räckt till. Hela min kropp skriker efter kramar och timmar fyllda med prat. Jag har bannemig bara dejtat två gånger detta år också! Visst behövde jag en paus men det är ju en social grej att våga det med.
 
Nä nu ordbajsar jag. Men jag är nog ensam här i mitt hektiska liv. Rädda mig, någon.

Jag styr!

Det är bara att inse att om den här båten ska in till land så måste jag ro själv! Visst är vattnet strömt och armarna trötta men när båten är fastsurrad i ett träd vid vattnet har jag vunnit.

Fyra pass kvar på praktiken och det är med lite blandade känslor jag peppar för dom. Kommer sakna en del människor, andra inte. Så även då det gäller själva arbetssättet. Men åh så jag längtar efter den trygga hamn jag hittat på mitt ordinarie arbete.

En jäkla massa sjösnack i detta inlägg men två helt olika saker handlar självklart styckena om.

Bajjbajj!

Blubb.

Jag tycker inte jag mår som jag förtjänar idag ;) Vi hade jättetrevligt igår fast massvis med folk var på Lulecruisingen.. Men dom vi pratade med sa att det sög där ändå så ;)

Försöker vakna till liv men icke.. 17.30 blir det trerätters med fina familjen och några till. 11 pers blir vi.. Pjuuh kommer vara ett jäkla tjatter så vill ha bort huvudvärken innan dess ;)

Skönt att inte börja föränn 14 imorgon.. och skönt det är sista veckan!! :)

Nu en powernap!

Too not care.

Det känns rätt bra då man kommit till en plats här i livet då man känner sig stabil. Man är tacksam över vad man har men vågar ändå drömma stort. Man drömmer om att gräset är grönare på andra sidan men ändå så fortsätter man vattna sin egen gräsmatta. Just nu så drömmer jag mest om vart jag är om ett år, som färdig undersköterska. En värdefull utbildning i ryggsäcken jag aldrig tidigare haft.

Jag gick friskola på gymnasiet med inriktningen IT-media. Den utbildningen skjutsade mig inte in i något jobb men det gjorde så jag sökte alla jobb som fanns. Fick ett jobb på handikappomsorgen och i bakhuvudet kände jag att jag ändå inte var nöjd. Nu efter 5 års anställning har jag en massa kunskap men ändå lite möjlighet att få ett annat vårdarbete. När jag har undersköterska i ryggsäcken kan jag söka mig till platser jag bara kunnat drömma om. Hela människor och lära människor.

Sen drömmer jag om vart jag är då. Bor jag kvar här eller bor jag långt bort. Om jag hade varit klar idag så hade jag sökt mig söderut, till Dalarna. Jag kan inte släppa den drömmen jag har haft i över 10 år. Att bo på landet någonstans i Dalarna med mina raggarbilar och min vattenkammande karl.

Jag vore ingenting utan mina drömmar. De ger mig motivation att fortsätta kämpa och kraft då jag är svag. Dom ger det trista livet lite guldkant och får mig att sköta om det jag redan har.

Åh. Om ett år så börjar ett stort, okänt äventyr mot ställen jag inte vet. Tänk så fint!!

Rosé och ölkorv.

Jag fattar nada! Jag är inte ett dugg hungrig och jag åt lunch för 7 timmar sen?! Visst har jag druckit kaffe/vatten + en liten kaka efter det men vafan? Jag är en dåre som aldrig köpt hem fullkornspasta förut, det är ju rena rama magin!! (Sallad med fullkornspasta till lunch). Ja man ska ju inte äta om man inte är hungrig säger dom ju, men en ölkorv och lite vattenmelon i magen kan ju inte skada! Sen har jag köpt rosévin som tydligen är dunderjävlagott och det tror jag, eftersom jag tog den sista boxen på bolaget idag ;)
 
Imorgon blir det volleyboll och en massa chill i gummark! Blir nog trevligt värre :) Men nu fredagsmys i min ensamhet innan jag somnar i soffan av matbrist, eller av rosévinet för den delen ;) Trevlig helg på er!!

Bettskena.

Suckade högt imorse då jag var tvungen att stiga upp tidigt bara för att fara till käftis. Men oj så bra det blev i slutändan! Nu har jag hunnit hämta bettskenan, ta ut soporna, diska, laga mat och duschat! Och hade jag inte haft käftis imorse så hade jag nog legat i sängen tills nu :P
 
Till min lycka så var det bara en skena jag ska sova i på natten! Jag trodde att det skulle bli två så det blev ju en bra överraskning :) Och själva bettskenan, som ska förhindra att jag gnisslar tänder under natten, är då så liten och smidig att jag nog inte kommer märka att jag har den! Wiiihooop.

Åkte till Medlefors och åt grillbuffé igår. Matkoma indeed. Grillat är bäst!

Nu ska jag dricka lite kaffe framför mc gayver! Pöss

Fuckyeah.

Woops.

Jag är inte ett dugg förvånad över att det enda jag var "tvungen" att göra idag bortprioriterades ;) Att äta årets första Bergsby-glass, fiska upp en gädda, grilla hamburgare, få myggbett på ryggen och åka skumpiga skogsvägar blev dagens to-do-list var ju bara lovely! :D Mitt livs första gädda var det också. Och all denna lant/skogsluft har verkligen gjort mitt inre gott. Känner att livet är lite enklare att leva då man faktiskt har chansen med spontana infall och äventyr :) Cykla till praktiken kan jag liks göra på torsdag då jag börjar 14 så ingen skada skedd :)

Nä en dag med trevligheter har det varit indeed. Boende fixat till CCW, roliga planer i helgen och även så imorgon efter praktiken. Sms från Han har trillat in friskt i telefonen också. Jag har faktiskt inte tänkt klaga över nått!



Superkrafter.

Sov drygt 5 timmar natten till idag sen praktik 7.30-16 och ändå är jag vaken nu!! Känns som jag har superkrafter indeed. Men en sak är då säker - FAN SÅ SKÖNT ATT VARA LEDIG IMORGON! Jag hoppas vädret är på min sida för då ska jag ta Elsa (min fina cykel) ut på en långsväng. Packa matsäck och hela köret. Syftet med cykelturen förutom motionen och att det är mys, är att ta reda på hur lång tid det tar att cykla till praktiken. Så jag hoppas vädergudarna är med mig så jag får röra på fläsket :)

Har tusen saker jag skulle vilja göra imorgon nu när man äntligen har ledigt en hel dag igen men jag måste bromsa mig själv. Trist men så är det, särskilt då man hade bara trevliga tankar i rörelse..

Men sova ska jag iaf göra nu för jag har inte tänkt sova bort dagen imorgon :) Uppstigning 9.00 så jag hinner ju ta igen lite sömn! pöss

Halftime.

Halva praktiken avklarad och nu börjar jag längta tillbaka till MITT jobb. Det är en ofantlig skillnad på att jobba på äldreboende och att vara assistent. Såhär två veckor in så känns det inte alls som min grej. Jag som är van att kunna ge en person all min tid tycker det blir jobbigt då man stressar runt till alla andra. Visst ska jag lära mig deras arbete men själva vårdarbetet vet jag vad det innebär. Jag kan tycka att de borde ta tillfället i akt så att de gamla faktiskt får lyxen med lite social ensamtid men istället springer jag mest runt som en yr höna.. Ja jag förstår ju på ett sätt men på andra sätt förstår jag inte alls. Det är jättetrevligt vissa stunder, det måste jag ju säga! Men i grunden så måste politikerna börja ta mer ansvar för våra äldre. Dom ska man skämma bort. Dom har byggt vårat samhälle och förtjänar så mycket mer än det dom får. Jag tror det står i lagarna att Brukare (som har pers ass) ska ha ett rikt liv medans de äldre (som har hemtjänst eller boende) ska ha ett skäligt liv. Det tycker jag ärligt talat är vidrigt. Alla ska ha ett rikt liv!! Där med basta.

Mina egna värderingar tar nog lite stryk inom äldreomsorgen faktiskt. Tyvärr. Hoppas det kommer någon bakom rodret (politiskt styre) som tar denna båt in till land så man faktiskt kan åldras med värdighet. Godnatt.

Absolufuckingtely!

Så jävla mysig eftermiddag! Och då man gett honom en kram och han håller kvar handen på axeln och tittar en rakt in i ögonen.. Bara väntar på vem som ska ta steget.. De sekunderna känns som en evighet och när man lutar sig framåt för att ta steget så ser man lyckan i hans ögon. "Tack så hemskt mycket för middagen och en trevlig kväll. Det här gör vi om snart va?". Yes baby, absolufuckingtely! Kyss och godnatt.

Det känns lite som en dröm det här. Jag vågar inte hoppas ett jäkla dugg. Jag blir förvånad varje gång vi kysser varandra hejdå. Jag blir förvånad varje gång han vill träffas. Jag antar att det blir såhär då man har känt varandra så länge och aldrig tidigare kysst varandra hejdå. Det är ett stort steg bara det. Att få kyssa honom? Ja tack gärna, men nångång måste jag ju förstå att han faktiskt vill kyssa mig tillbaka. Efter ikväll så är jag ju en dåre om jag inte tror det, eller till och med vet det. Så skärpning flicka lilla och kyss honom hur mycket du vill!
 
16 år och rädd. All over again.

Men nog fan är jag Oh så lyckligare nu! :)

Explosion!


Då fjärilarna i magen förvandlades till en stor tryckvåg av pirr alldeles nyss... Shit.. Livrädd och lycklig. Nu kommer timmarna att gå otroligt sakta fram tills fredag alltså! För på fredag kommer han. Hit. 

Bästbästbäst.

Helgen alltså. Åh. I fredags blev det lite spontanfest hos min morbror och sen lekte jag vuxen och gick hem i rätt tid :) Sov 10 timmar och sen spenderade jag en lång stund på lördagen åt makeup och hår. Fixade världens pangfrisyr som jag absolut kommer återkomma till senare.. Sen blev det party och åka i ungdomskärlekens bil :) Var så lycklig att jag nästan sprängdes efter det trevliga sällskapet :D Och i söndags mådde jag hur fint som helst och hade en jättetrevlig kväll hos Ida och Fredrik. Nä fybubblan. Bästa helgen!!

Idag har jag varit på praktiken 14-21 och imorgon blir det 7.30-16. Efter det ska jag åka med blommor till min älskade mormor som fyllde 72år idag. Vi ska äta middag och bara mysa! :)

Livet är oförskämt bra just nu! :) Nattinatt

Amen!

Den lyckligaste kvinnan på denna jord det är jag. Så är det bara! Amen :)

Blä.

Trött och världens pissväder.. Var på stan och prova kläder och speglarna i omklädesrummen tog död på all min glädje.. Varför inser man inte att det är fel föränn det gått käpprättåthelvetesatansjävlaskit.. Ja jag har världens fettodag idag. Ser inget vackert med min kropp just nu.. Har ju bara mig själv att skylla så.. Äh nu går jag och lägger mig och sover bort denna värdelösa dag..

Woopidoop.

Praktiken äro awesome! Haft supertrevligt idag och timmarna flyger iväg då man tar hand om gullgammfolke! :) Standard med huvudvärk då man kommer hem bara men det är väl en vanosak att prata om samma sak om och om igen och aldrig ha det riktigt tyst runtom en.. Snart vänjer jag mig med det också ska ni se! :) Imorgon har jag dock sett till så jag är leeedig för då blir det Ikea! :) Sen en kortdag på fredag innan man drar in till stan för äta lunch med fingänget jag jobbade med när jag jobbade hos gubben!

Det planeras grillfest med klassen nu under praktiken och det är verkligen något jag ser framemot! Finfolket i klassen klarar jag mig nog inte utan fram tills höstterminen! :) Jag hoppas att majoriteten av klassen har möjlighet att komma så man får lite sommarfeeling nu innan vi går på "sommarlov" ;)
 
En av tjejerna i min klass har jag tagit extra till mig. Hon är några år yngre och precis lika vild som jag var i den åldern. Varje gång hon berättar något så tänker jag "ja, precis sådär gjorde jag också". Jag tror hon uppskattar mina berättelser, min livserfarenhet och min visdom inom vissa områden. I ett sms för en stund sen så skrev hon "Vi måste ju fortsätta ses i sommar!". Ja sånt här tycker jag faktiskt är riktigt roligt! :) Ska sluta tjollerskriva om det bara haha.

Fullt ös medvetslös!

Omg.

Karlar är verkligen skumma varelser eller så är det jag som bara råkat ut för alla dom som faktiskt existerar. Egentligen är jag chockad över att jag överraskad varje gång men är man naiv så är man ;)

Synd bara att jag nu blev nervös inför ungdomskärleken och hans psyke.. Jag tycker ju att jag borde veta om han är helt okej vid det här laget men tydligen har jag ju otur jämt ;) Haha nämen skämt åsido, han är finare än snus. Tänk för det vet jag. Men mitt psyke efter alla psykon jag träffat, det är fan nå att fundera över ;)

Praktiken går bra än så länge. Roligt att få pröva nå helt nytt och min handledare är hur skön som helst :) Och jag är nog rätt duktig på mitt yrke också faktiskt. Dag ett memorerade jag all info och kom hem med dunkande huvud. Dag två har jag fått mer ansvar och känner mig bekväm med alla situationer + att jag gör saker som behöver göras utan att få instruktioner. . Tänk då hur självgående jag kommer vara när det närmar sig slutet.. :D (jag är personlig assistent i grunden och har aldrig jobbat på boende eller med dementa så ja, jag är stolt)

Nä nu blir det nattinatti! pöss

Måndag.

Jahapp om en dryg timma ska jag infinna mig på Ömheten för att påbörja min praktik. Känner mig som 17 år, nervös och jävlig. Men det kommer nog gå hur bra som helst bara jag får en bra handledare! :) Denna vecka kommer och måste bli bra. En jäkla massa trevligheter planerade men helgen är viktigast <3

Nä nu ska jag trycka frukost och kolla mig i spegeln.. Man måst ju se någorlunda vaken på första dagen ju ;) Pöss

Finally rosévin!!


Storhandlade på systemet idag så nu ska jag förhoppningsvis inte behöva dit nå till nästa helg :) Sen lekte jag utköpare åt Robert och Emil också, mest för att jag ville dom skulle dricka med mig ikväll och sen för jag är en snäll tjeeeej! :) Ps. Emil äro snart 25 och Robert snart 23 så det lagligt utköp Ds. Hihi ;)

Väntar på mina segovänner men det gör inget :) Skulle kanske fått nån middag i magen för vinet for då rätt uppe i skallen! Ikväll ska bli awesome he har jag bestämt!! Kanske pussa på ungdomskärleken, kanske åka åt Piteå, kanske vara överallt och ingenstans.. Det som sker det sker :D Puss

Happy!

Solen skiner, hjärtat äro glatt, sista lektionen avklarad och musiken strömmar ur min nya blåtandshögtalare :D Storebrorsan köpte en likadan för några veckor sedan och jag blev pepp på en egen efter att ha testat hans. När han ringde idag och berättade att den var på extrapris och att det bara fanns kvar 8 ex så skyndade jag mig dit efter skolan. Nu har jag testat spela alla mina älsklingslåtar och kommit fram till att detta var nog årets fynd för 1999kr :-D Aldrig mer dålig stämning på strandpartyn eller grillfester. Jag kan bannemig spela musik så det hörs till stan nu ;) Den har redan säkrad plats i bilen till Rättvik.. Wiiiihooo!!



Nu ska jag peppa mig vidare till jobbet. Endast ikväll och imorgondag sen tjänstledigt och praktik i fyra veckor.. Life is pretty damn good nuuuu! pöss

Blappbluop.

En bra sak
 
Ett sms med något jag har väntat på i evigheter. Det finns hopp i det mest hopplösa nu känner jag. Ivrig, lycklig och jävligt förväntansfull är bara förnamnet. Det där smset förändrade verkligen mer än jag någonsin hade kunnat drömma om. Och personen som skickade det har nog ingen aning om hur stort det var. 

En dålig sak
 
För första gången denna termin så blir jag nu sen att lämna in en uppgift och ja, det är ju fan den sista uppgiften också. Jag gjorde första delen av uppgiften med bravur men del två är bara ett tomt blad. Vet inte vad dom vill ha ut av den eller hur jag ska formulera mig. Så imorgon får jag känna mig besegrad (fast jag har en skriftlig gåva) och fråga lärarna vad dom egentligen vill ha. Sen göra klart den imorgonkväll och maila in den istället. Inte kul, särskilt inte eftersom jag trodde att skolhelvetet (skolless punkt se, just nu) skulle vara "över" idag. Bara morgondagens lektion och sen praktik innan sommarlovet. 
 
Tur punkt ett är ofantligt mycket större än punkt två.
Nu ska jag somna med ett leende på läpparna :D PÖSS

Pssst.

Sov en stock inatt så känner mig redigt utvilad idag hihi :D Jag vill tro att det blev så bara för att jag alltid ska vara tvärsöver ;) Säger att jag sover lätt - sover stenhårt.. Nu är jag helt klart redo för en mysog dag på jobbet och ÄNTLIGEN MAAAAJ! :)

En saga med ett förbannat bra slut. Därmed basta!

Med ett stort intresse för 50-tal, vrålande bilar och tatueringar, men i ärlighetens namn skriver jag mest skit. Massor om kärlek och äventyr, och även tråkig vardag. Enjoy!

RSS 2.0