Äckelpotta!

En av mina sämsta egenskaper är att jag aldrig tar ut soporna i tid. Jag menar, det är ju 20 meter till sophuset och det är ju så JÄVLA långt?!?! Hm.. Luktade AS i lägenheten nu när jag kom hem. Middag, film och övernattning hos Tina igår, mucho trevligt! Sen pratade jag ut med en viss person så det var int illa pinkat.. Sen fick jag en helt jävla fantastisk komplimang som är svår att slå då man är lite osäker på just den grejen :) Woopidoooh!

Nu ska jag dricka en kaffekopp och försöka övertala min kropp att den inte alls får sova nu! Har jobbat 8-11.30, lämnat in bilen, lunchat och shoppat med Mami/Lillbro en sväng. Till saken hör ju den att jag somnade drygt 01.30 inatt och vaknade 06.00 imorse.. Aaaah! Min kropp vill verkligen inte jobba 16-00.30 men det har jag tänkt strunta i! Det får bära eller brista helt enkelt.

Bara man är fantastisk, så ordnar sig allting! :D




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

En saga med ett förbannat bra slut. Därmed basta!

Med ett stort intresse för 50-tal, vrålande bilar och tatueringar, men i ärlighetens namn skriver jag mest skit. Massor om kärlek och äventyr, och även tråkig vardag. Enjoy!

RSS 2.0