Sagan om en kaka.

Det var en gång en flicka som fullkomligt älskade kakor. Hon hade letat efter den där kakan hon hade fått smaka för några år sedan, i vad som kändes som evigheter. Visst, det fanns andra kakor men ingen som den där söta, ljuvliga kakan som hade stulit hennes hjärta. Hon hade provat alla smaker och aldrig blivit nöjd. Så kom det en dag. Hon såg en kaka som var alldeles bortglömd. Gömd bakom de vackra, populära kakorna som smakade sämre än de såg ut. Hon tog sakta fram den och tittade noga. Kakan var gammal och såg inte så frestande ut.. Men det var något med den, hon var tvungen att ta med sig den hem.

Alla i affären skrattade och sa högt "Vad ska hon med den kakan till?". Flickan gömde den lite försiktigt längst ner i varukorgen och gick till kassan. Kassörskan skrattade lika elakt som de andra hade gjort och sa sedan, "Den där gamla kakan, den får du gratis!". Väl hemma så la hon kakan på sitt finaste kakfat innan hon gick till sängen. Dagarna gick och kakan låg kvar. En kväll då flickan kände sig väldigt ledsen så slet hon upp kakans förpackning och tog sig en stor bit. Kakan smälte i munnen och flickans kropp fylldes av värme och kärlek. Hon somnade lyckligt i soffan. Dagen efter tog hon sig en till bit och så fortsatte det.. Kakan tog slut och nu var det enda som fanns kvar några enstaka smulor på hennes finaste kakfat.

Snipp snapp slut, så var kakan (sagan) slut.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

En saga med ett förbannat bra slut. Därmed basta!

Med ett stort intresse för 50-tal, vrålande bilar och tatueringar, men i ärlighetens namn skriver jag mest skit. Massor om kärlek och äventyr, och även tråkig vardag. Enjoy!

RSS 2.0