You got what I need.

Gubben ska hämta mig imorgon.. För han tyckte visst att jag skulle sova över :P Fast vi för en vecka sen tog i hand och sa att vi måste sluta med allt som närhet innebär. Det är ju tur att vi lyckas hålla oss, eller hur var det nu ;) Tror dejten skrämde upp honom rejält! Så nu är det fan bara han inser att han inte kan äta kakan och ha den kvar.. Nu får han fan börja bestämma sig för att tjaffsa på såhär, det orkar man inte hur länge som helst.

Igår blev awesome!! Jag och Saga åkte till det beryktade Huset för att festa :) Det var huuuur kul som helst att festa med bilfolket igen :) Fick mysa med mopsen Petter också, mycket bättre än min förra Petter om jag får säga det själv ;) Sen blev det att gå ut på Allstars. Träffade lite jörnsfolk, sprang runt och socialiserade.. Sen fick jag skjuts hem och då jag kom innanför dörrn insåg jag hur jävla full jag var :P Så jag ringde Alex och pratade med honom i nästan 2 timmar för att nyktra till lite :)

Nu ska jag börja klä på mig och sen åka till Tina & Amanda.. :) Helstekt fläskfilé, hemmagjord klyftpotatis och kantarellstuvning står på menyn! :) Sen vinna en miljon på bingolotto och bara bakismysa.. Perfekt avslutning på en underbar helg!

Nu ser vi bara framemot en kärleksfull början på nästa vecka och sen drar jag till fjällen på torsdag! WIE :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

En saga med ett förbannat bra slut. Därmed basta!

Med ett stort intresse för 50-tal, vrålande bilar och tatueringar, men i ärlighetens namn skriver jag mest skit. Massor om kärlek och äventyr, och även tråkig vardag. Enjoy!

RSS 2.0