WIIIIIIIIIIIIE :)

Ingen hockey på lördag för vi är i SM-FINAL!!!!!!!!!!!!!! :) 33 år sen vi var där.. Jag minns då jag var på alla hemmamatcher (och många bortamatcher), oj vad vi drömde om den här dagen.. Förlåt kära hockeylag för att jag inte varit så intresserad men efter att ha följt hela slutspelet så håller jag både tummar och tår för er.. Den unga tjejen som skrek sig hes varje match finns fortfarande här inuti..

EN GÅNG SAIK:ARE, ALLTID SAIK:ARE. ♥


Ettans växel!

Har varit ettans växel hela dagen, om jag nu ens haft en växel i. Vaknade vid tio, gjorde några mackor och bäddade ner mig i soffan. Såg fyra avsnitt BB, eftersom jag missat hela bunten nu när jag jobbat jävlart jämt. Sen ringde jobbet och lät så rackarns desperata "Ja, men nu är det faktiskt så att vi inte får ut någon".. "Nähä, men jag har inte varit ledig på över en vecka så jag behöver fyra dagars ledigt för att vila upp mig".. Buu på jobbet då dom försöker få en att tycka synd om dom. Jag är 100% säker att nästa person dom ringde tog på sig uppdraget och att det inte var så hemskt farligt att hitta någon ändå...

Nu dricker jag rödvin, ser på hockey och skrattar åt hur hemskt tragiskt en hel hög av saker är. Jag är många saker men jag är absolut inte desperat, som många andra verkar vara. Det är väldigt sällan jag går ner på mina bara knän för att tvinga till mig en kram eller vad det nu gäller. 

Ja iaf, en väldigt lugn dag. Imorgon ska jag dricka några öl och följa med Sarah på jobbet ;) Jaaa, det är inte så farligt som det låter.. Hon är ju faktiskt en Blackjack Dealer på krogen. Så vi får se om jag ska sitta bredvid henne hela kvällen eller om jag ramlar iväg med någon kändis :) Ska bli rackarns trevligt iaf!

Lördag blir det loppis med Sarah och en lugn kväll. Eventuellt hockey (men det hoppas jag inte), annars får det bli en film. På söndag ska jag nämnligen upp tidigt för att få mig iväg till Stavaträsk ♥. Pimpeltävling och mingel med mina favoriter!

Näää, nu är hockeyn igång igen så bort med datorn fort som fan! Pusss.

En känsla av att vara komplett igen.

Välkommen tillbaka underbara lilla plutt! Gud vad jag har saknat dig

Jag har tro på mig själv, på min sida.

TACK! Äntligen är ett stort problem som bortblåst. Även fast det återstår ett flertal till så känns det fruktansvärt skönt att just det här är över. Inga mer funderingar, jag låter det bara vara. SÅ SKÖNT!

Försov mig imorse. Hade den rackarns sommartiden inte ändrats just idag hade jag inte kommit sent till jobbet. Sög ju lite. Vaknade enligt min klocka 7.10, 5 minuter före jag skulle börja. Men fan också, klockan var ju 8.10..... Tur man har världens bästa arbetskompisar som fixar till eländet iaf :) 

På söndag ska jag till Stavaträsk på pimpeltävling. Kärlek x1000000! Mest för att jag får vara på mitt hjärteställe igen och sen självklart för att få träffa alla fina människor jag i vanliga fall bara träffar på sommaren :) Hoppas nån från stavagänget kommer dit så jag får krama dem hårt hårt hårt! ♥

Näää nu ska jag bädda ner mig i sängen med en korsordstidning. Goodnight!

Funderingar om livet.

Jag ber om ursäkt för den fruktansvärt dåliga uppdateringen den senaste tiden! Har inte hänt så mycket spännande förutom lite små ljusglimtar. Som i torsdags, då åt jag godaste middagen med finaste familjen på det bästa matstället! Pepparstek av oxfilé, bakpotatis och sen blev det amerikanska pannkakor till efterrätt på bästa Allstars.. Gott gott gott! Slank ner två iskalla öl också. Finfinfint! Övernattade hos mammpapps och sov som en stock. Det enda dåliga med den kvällen var att vi förlorade hockeyn.

Tusen funderingar om min framtid snurrar runt i huvudet. Jag är tillbaka på ruta ett och vet inte riktigt vad jag vill längre. Det jag vet är att jag måste byta jobb. Byta genre helt! Jag ska tjata på mammas chef tills jag lyckas övertala honom. Jag behöver förändring och jag behöver det efter sommaren. Jag orkar inte med en till jobbig vinter.

Det här med flytten känns.. ja.. väldigt långt bort och mitt hjärta är lite brustet på grund av det. Men jag vet att det som är menat, kommer att hända. Jag måste helt enkelt sluta leva för något som gör mitt nuvarande liv meningslöst. Drömma är en helt annan sak. Drömmarna kommer jag aldrig kunna trolla bort, hur mycket jag än försöker.

Nu ska jag lösa lite korsord innan det är dags att resa in i drömmarnas värld!

Happy birthday to me!

Haft en underbar helg! I fredags blev det jobbfest och vi var tre som drack men många fler som var med :) Gick ut på krogen, stannade i en timma och sen for jag hem och somnade tryggt i en famn :) Vem det var känns onödigt att berätta, en gammal flamma iaf :) 

I lördags var jag fruktansvärt bakis! Försökte övertala Sarah om att jag skulle vara chaffis på kvällen men det gick inte för sig. "Jag ska egentligen inte säga något men jag har fixat fest åt dig på klubben".. Åååh, överraskningsfest :') Kramades med alla snyggingar som var där och skrattade mer än jag gjort på länge. Så superdupermegafint! Slutade med utgång även då och träffade lite kändisar. Mycket trevlig kväll!

Igår mådde jag toppen, kändes inte alls att jag supit två dagar på rad. Såg hockeyn (som vi vann!! heja SAIK) och sen spelade jag bingolotto. Bakade lite kakor och for och handlade efter bingon. Men idag blev jag väldans lycklig över att jag känner en granne! Hade glömt köpa mjölk och så jag fick lite av henne :)



OCH NU SKA NI FÅ HÖRA! Jag somnade väldigt sent igår och trodde aldrig någonsin att jag skulle vakna i tid idag. Men 09.45 slog jag upp ögonen och hade en konstig känsla i magen. Kollade på mobilen och ett konstigt skellefteånummer hade ringt. Sprang till datorn och googlade fram "Rix FM".. WTF tänkte jag och tog mig mod att ringa upp.

En ung, söt tjej svarade "*namn* Norra Västerbotten".. URSÄKTA?! Sen när jag förklarade vad jag hette så berättade hon vad det gällde. HON VILL GÖRA ETT REPOTAGE OM MIN LÄGENHET! Hon hade hittat min gamla blogg där jag lagt ut bilder på lägenheten. Det ska tydligen handla om 50-tals inredning och jag sa ju som det var, att jag har en blandning mellan gammalt och nytt. Hon var ändå intresserad så på torsdag kommer hon och några till från tidningen hit för att intervjua mig/ta kort.

Kan en födelsedag börja mer märkligt?!?! :D

Det känns förövrigt väldigt fint att vara 23 år! Är nog bästa åldern tror jag :) Hejsvejs!

I'm nothing without you!

Fest på klubben, massor av kramar, röda läppar, mimmi pigg-frilla, sugrör i ölen, skratt, onda fötter, goda drinkar på allstars.. Så fruktansvärt fin lördagskväll :) Jag har bannemig de finaste vännerna i världen! Somnade med ett leende på läpparna inatt vill jag lova. Så mycket kärlek.. Ni är bääääst! :*

Nu ska jag gosa ner mig under täcket och se på hockey.. Kom igen nu gubbar!

friskis o svettis!

Svett svett svett! Har sprungit runt i lägenheten med dammsugaren och det är inte nådigt varmt i lägenheten! Måste skruva ner värmen så mina kära kollegor inte behöver svettas ihjäl ikväll. Ska strax diska undan och plocka bort så det ser relativt snyggt ut här hemma! Tror bannemig att jag ska belöna mig själv med en öl efter all städning är över :)

Är råååpepp på jobbfesten ikväll :) Några som jobbar i helgen ska ändå följa med och äta mat så det känns jättebra :) Sen får vi se hur många det blir på själva partyt, vi kommer nog ha kul ändå! :) Spela lite spel, slötitta på hockeyn, sjunga så högt vi kan, dricka gott och eventuellt gå ut en sväng på krogen!

Nää bäst jag sätter igång så jag inte behöver stressa ihjäl mig sen! Ha en fantastisk fredag nu kära läsare! Det har faktiskt jag tänkt att ha, eller nää... Hela helgen ska bli fantastisk! Puss ♥

Jag ser mannen på balkongen ta en tyst minut för sig själv.

Fina fina fina Melissa Horn! Synd jag jobbade då hon spelade på trästocks förra sommaren.

Imorgon är det dags för mördardagen jag gruvat mig för sen förra tisdagen då jag förstod att den skulle komma. Blir en riktigt tidig kväll ikväll om jag får bestämma med hjärtat. Min hjärna verkar vakna till liv varje kväll/natt då jag behöver sova. Det är bara att inse att jag fungerar bäst (fast jag ibland tänker skevt) på kvällen.

Har varit en underbar dag idag! Jobb 6-10.30, allt gick skitbra och jag var på toppenhumör. Sen körde jag till Sarah där det bjöds på köttfärssås och spaghetti till lunch :) Sen kom Sofia dit efter en stund och så kladdade Sarah hårfärg i mitt hår. Sen sa jag adjö för att inhandla alkohol till helgen. Rödvin, öl och brännvin blev det denna gång. Rödvinet var jag bara tvungen att köpa eftersom det var så mumsigt! Min morbror bjöd på det före hockeyn förrförra helgen ju.

Har inte pluggat ett enda mattetal, fast jag haft tid. Fy på mig! Måste hitta energi, ork och motivation fortast möjligt. Får införskaffa ett belöningssystem eller nått. "Om du räknar i 2 timmar får du äta popcorn ikväll tills du spyr". "Om du räknar 3 timmar idag får du köpa den där dyra klänningen du inte kan sluta tänka på". 

Så får det bli! Om jag inte hunnit räkna innan fredag kl. 17 så kommer hela helgen bli pisstråkig! Hedersord.

Nu ska jag slänga mig i soffan med ett glas rödvin. Måste ju inviga mina stora, fina vinglas nångång ju. Dom är så tunna att om man råkar stöta tänderna mot den så kommer den säkert gå sönder. Det känns väldigt exklusivt. Pöss!

Snurra du min värld.

Höger- eller vänsterhänt:
Höger.
Hårfärg?
Råttblond/ljusljusbrun i vanliga fall men nu är jag rödtott!
Ögonfärg?
Melerade, Bruna/Gröna.
Soluppgång eller solnedgång?
Solnedgång.
Syskon?
Världens finaste bröder, Magnus & Daniel.
Favoritmånad?
Juli eller Augusti.
Vem ringde du senast?
Sarah.
Vem ringde dig senast?
Jobbet.
Hur löd ditt senaste sms och till vem?
GRATTIS :D till Sarah då hon tagit C-kortet.
Vad är dagens planer?
Jadu, jag har jobbat 6-10,30 sen käkat lunch och färgat hår hos Sarah. Så nu blir det en fortsatt lugn dag/kväll med plugg och lite serier.
Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Lite roligt det där, eftersom jag hade telefonfobi för några år sen. Idag ringer jag mycket hellre då jag vill ha något sagt. Så ringa alltså!
Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda?
Gifta.
När såg du senast din mamma?
Förra lördagen.
När vaknade du idag?
05.00.
Vem fick dig att skratta senast?
Sarah.
Är du för ung för att äga vinylskivor?
Kan man vara för ung för det?!
Har du stationär eller bärbar dator?
Bärbar såklart!
Sover du med eller utan kläder?
NAKEN!
Hur många landskap har du bott i?
Västerbotten.
Har du någon gång spytt på fyllan?
Gissa en gång!
Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Barfota.
Humör just nu:
Trött men annars nöjd över livet!
Favoritgodis:
Det varierar. Lösvikt, choklad eller lakrits.
Är det nåt du absolut inte äter:
Fisk, skaldjur, inälvsmat (förutom korv).
Vad sa du senast:
Tack för idag! Hejdå.
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då:
Skulle ge min vänstra arm för att få uppleva 40-50talet.
Sommarplaner:
Förhoppningsvis 5 veckors semester. Power Meet och Classic Car Week är obligatoriskt. 
Fisk eller badkruka:
Oftast fisk!
Hur många kuddar sover du med:
Tre men använder bara två.
Favoritväder:
Soligt och varmt med en ljummen vind.
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med:
Öl, mat och en sexig karl!
Spelar du nåt instrument:
Nixpix.
Morgon- eller nattmänniska:
Nattmänniska.
Sparare eller slösare:
Slösare.
Bästa film:
Crybaby, sista natten med gänget, smokey and the bandit... det går inte välja!
Tror på liv på andra planeter:
Ja.
Tror du på mirakel:
Ja.
Ser du dig själv som tolerant mot andra:
Ja, är väldigt sällan jag exploderar.
Är du kittlig:
Lagomt.
Snarkar du?
Det tror jag!
Stjärntecken?
Väder.
Rädd för insekter?
Jaa det skulle jag nog påstå.
Äckligaste insekten:
Jag är fullkomligt livrädd för getingar och bräms!
Största svaghet:
Min extrema snällhet och även ibland min blyghet.
Det här är jag bra på:
Skriva vackra ord.
Bästa bok?
Äger massvis men läser väldigt sällan, så har ingen favorit.
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?
Att kunna flyga helt klart.
Vad vill du jobba som?
Sjuksköterska med inriktning på barn eller på ett boeende för utvecklingsstörda.
Pizza eller hamburgare?
Pizza nästan varje gång.
Skriver du dagbok?
Tyvärr inte.
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans?
Jag skulle jättegärna vilja pierca mig i näsan igen och tatueringarna har hunnit bli 6st. Fler ska det bli!
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.)
Någonstans däremellan.
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump?
Absolut! Utan tvekan.
Vilken hand håller du gaffeln i ?
Höger.
Är du rädd för blod?
Nej, absolut inte.
Saltar du på maten?
När det behövs?
Anser du att du är stark?
I benen är jag stark men armarna är fullkomligt värdelösa.
Brukar du sola?
Njaaa...
Vad gör du om du får hicka?
Håller andan.
Använder du knark?
Näpp.
Kaffe, te eller inget?
Kaffe!
Har du en besatthet?
Jodå!

DET ÄR LIVSFARLIGT!

1. Jag bestämmer mig för att åka cirkus 70 mil bara sådär. Jaa, jag vill ju självklart göra klart tatueringen men det är en lång sträcka att fara "bara sådär".

2. Jag har blivit otroligt sugen på att göra något åt mitt hår. Imorgon ska lite röd färg kletas på men jag tror det blir sista gången. Nästa gång ska jag betala dyra pengar för att försöka få tillbaka min vanliga hårfärg och sen kleta dit nå annat snyggt. SEN VILL JAG HA EN NY FRISYR! Är otroligt sugen på en kortare variant. Inte sådär extremt kort så jag ser ut som en tant om jag inte plattångar det. Jag vill inte behöva plattånga varje dag! Jag vill ha en frisyr jag kan variera.. 

3. Jag var såååå nära att smsa en kille som vill dejta mig. Så så så så nära att det är bannemig livsfarligt! Jag har inget som helst intresse av honom men jag är i en fas i livet då jag vill ha förändring på alla plan. Och då tänkte väl min hjärndöda skalle att "jaa, då kanske det skulle passa med en karl!!".. Han skulle bli som en hund i en handväska. Något jag har bara för att ha det. Fy Elin, fy fy fy. Jävligt tur att jag inte smsade iaf!

Jag vill ha nytt jobb, nytt hår, ny karl (eller en hund i en handväska), ny bostadsort, ny utbildning, nya vänner (det är inget som helst fel på dom jag har, jag vill träffa lite nytt folk bara)....

Fortsätter det såhär så kommer jag säkert börja dricka Stockholm 7,2 istället för Norrlands Guld.

DET ÄR LIVSFARLIGT!!!!! FÖRSTÅR NI DET?!?!?

Det är inte lätt då det är svårt.

Fick en snilleblixt igår när jag försökte somna! Jag är ledig i 4 dagar första helgen i april. Lönehelg = Fortfarande pengar i plånboken. Åka till Dalarna = Där mår jag aldrig dåligt. Så eventuellt blir det en liten trip till Hedemora om tillfälle ges! Skulle vilja ha fixat klart fågelburen så den blir ännu mer underbar än den redan är. Sarah som är min vapendragare blev peppad hon också! Så nu till veckan kanske det blir ett samtal till Marko för att kika hur han har det :))))

Visst är det förjävligt att en stad kan sluka en hel? Jag låter Skellefteå äta upp mig, långsamt och smärtsamt. Jag MÅSTE få mig härifrån. Det finns inget val. Är less på att vara ledsen, omotiverad, tråkig och osocial. Jag hatar den jag håller på att bli och blir det ingen flytt så finns det ingen räddning. Bläää. Att man skulle födas i den här jävla stan..

Ska trösta mig själv med världens godaste pastagratäng till middag! Sen ska jag försöka plugga lite innan det blir bra skit på tvn. Känner mig som Sveriges tråkigaste människa och det är jag nog också. Så jävla grå. Har aldrig någonsin varit såhär grå tidigare och det skrämmer mig...

Nää, nu ska jag sluta med min självömkan. Adjö!

Superdupermegaroliga helgen.....

Fredag: Handlade mat och fredagsgott efter jobbet. Ringde mamma då jag var framme på Medlefors för att höra vart nyckeln var gömd och den var tydligen gömd i mammas väska i Gautosjö (där vi har stugan). Så trött och irriterad körde jag (alldeles för fort) till andra sidan stan för att hämta extranyckeln i min lägenhet. Slöade i soffan resten av kvällen och mös med katten så mycket jag klarade av. Åt mackor till middag, så slut var jag! Sov i mammas osköna säng.

Lördag: Vaknade 5 av att kattfan (lovelove) ville ut och kissa. La mig i sängen och försökte sova men lyckades inte. Väckaren ringde 6. Frukost framför TV:n och sen jobba 7.15-17.30. Hem till lägenheten och käkade middag. Min sköna säng lockade så pass mycket att jag somnade drygt halv tio.

Söndag: Skit jävla rövdag! Det är vad det har varit. Ni vet de där dagarna när man vaknar och tänker på en gång "jag borde verkligen inte stiga upp från sängen idag". Så fort det blev motgång på jobbet så försvann all min livslust. Var till och med tvungen att skrika lite i bilen för att avreagera mig. Har gått runt som en tickande bomb. Överlevde iaf dagen och nu ikväll spelade jag och Sarah bingolotto. Vann inget. Såklart. SKIT JÄVLA DAG!

Nu orkar jag inte med den här jävla söndagen nå mer så jag ska slänga iväg datorn och sova tills en fantastisk måndag anländer! Hoppas jag vaknar på rätt sida imorgon bara, är ingen hit att gå runt arg hela tiden ju.

Puss.. Fast nää.. Vink får det bli.. Jag är ju trots allt en tickande bomb!

Törnrosa.

Hade jag haft möjlighet hade jag sovit i några dygn. Har ingen som helst energi i kroppen och minsta lilla gör mig helt död. Skulle behöva några veckors semester men tyvärr finns ju inte den möjligheten, iaf inte än. Har fyra fina dagar med jobb framför mig. På måndag är jag ledig och sen tre dagars jobb till innan jag blir ledig i tre dagar (förhoppningsvis 4 dagar, sökt semester på min födelsedag).

Jag gruvar mig redan inför onsdag!

Vård i livets slut 8-12.
Jobb 12.15-15.45.
Jobb 18-00:15.

GOoosch! Kommer att vara hur död som helst när passet är över!

Nää nu ska jag koka kaffe och äta lite middag. Ska iväg och jobba en sväng och sen vara kontaktperson! Längtar redan tills jag får slänga mig i sängen igen för att sova! Mmmm sööööömn!!!!

It's all part of a grander plan that is coming true.

Mycket trevligt var det på kalaset :) Men jag måste nog säga att bilfärden in till stan slog allt! Sarah och Emil (aka. Kalle) i framsätet, Jag och Erik (aka. Kotte) i baksätet. Emils gamla skruttiga Mercedes, Eddie Meduza i högtalarna och karlarna dom rökte. Det är lite svårt att förklara men det var underbart! När jag blundade så sken solen utanför, vi åkte Emils New Yorker istället för gammercan, vi var på en cruising och jag skulle just öppna min första kalla. Det rös i hela kroppen och jag bara njöt. 

Snacka om att se guldkanten på vardagen. Förhoppningsvis kan jag leva på den där lilla guldkanten en stund. Jag längtar ju som sagt redan ihjäl mig efter sommar, cruisingar, bilträffar, kall öl, vackra karlar, fint väder, klänning varje dag och den helt underbara gemenskapen! Är det någon gång jag lever så är det då. Då lever jag till 110% och njuter av varje sekund.

Åh. Fantastiska intresse. Fantastiska livsstil. Fantastiska kultur. Fantastiska gemenskap.

FINARE ÄN SNUS OCH ALLT ANNAT I VÄRLDEN!!!!!



Godnatt!

Bara döda fiskar flyter med strömmen.

Mina tangenter lever sitt egna lilla liv. Har några söta juicefläckar som vägrar ge sig! Det klibbar och kladdar och jag blir vansinnig! Hur fan får jag bort det? Har provat tops med varmt vatten, lirka in dom under tangenterna för att torka av.. Det funkar i några dagar och sen klibbar det igen! TIPS MOTTAGES VARMT.



Den dagen jag ska återgå till min naturliga hårfärg ska jag bannemig göra det här! 
Lila, rosa eller rött underhår. Så oförskämt snyggt och passar perfekt till lockigt hår.

Mmmm :)


Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bär det av till familjen Lundquist!
Där ska jag bli bjuden på middag och sen får jag och Sarah hämtning av Kalle.
Vi ska på födelsedagsfika hos en väldigt fin fröken vid namn Nina :)
Riktigt roligt att träffa alla igen! Var ett tag sen jag träffade "raggarsvinen" :)

Hejdåååå!

I wonder why!

Det är superdupermegafint när ens vänner vet vad/vem man pratar om utan att säga detaljer.. Fintfintfint! För även om jag någon gång kanske berättat det så blir man alltid glatt överraskad då ens vänner minns det :) Särskilt om man själv glömt bort att man berättat det!

Det är superdupermegafint att ha personer man verkligen kan berätta allt för också! Orden bara trillar ut från munnen och man vet att det inte gör något. Man blir inte dömd för vad man gjort eller vem man är. Vad man än säger så fortsätter man vara "Elin". Ingen annan och inget annat. Det är lite trist då man måste tänka efter varje gång före man berättar något..

Nu ska jag sluta skriva "i den där jävla blogghelvetet" som Robin hade sagt. Varför har man en blogg egentligen? Vill man ha bekräftelse? Vill man ha något man kan läsa senare, och minnas? Vill man ventilera sig? Vill man berätta hemligheter man inte vågar säga öga mot öga?

Tål att tänkas på! Godnatt.

Vin, skratt och självförtroende!

101 sätt att åka ut från en gameshow.. SÅ JÄVLA TRÅKIGT! Fann inget som helst roligt med det programmet.. Dålig programledare, allt är så jävla utdraget och jobbiga människor som deltagare. Nää, ikväll var den bannemig inte bra!

Varning för barn! - SÅ JÄVLA ROLIGT!!!!!!!! Har skrattat högt för mig själv under hela programmet. Jag älskade ju Pensionsjävlar och det är samma koncept fast med barn istället :) Åh lovely!


Sen fick mitt självförtroende en boost nyss! Fick ett sms av en karl som vill bjuda mig på middag imorgon :P Haha.. Men jag är ju psykiskt upptagen redan så he lörns int ;D Trevligt ändå att vara eftertraktad! Fick mig ett gott skratt över det hela. Något måste jag ju inneha då karlarna envisas :P

Nu ska jag ta mig ett glas vin och fortsätta glo på TV :) Pöss

You got me loving you!

ÅÅÅÅÅÅH vad jag tycker om dig :))



Underbar dag!!! Vaknade av att solen lyste upp hela lägenheten. Sträckte mig länge och väl i sängen. Hämtade hälsofil och musli, slog på en dokumentär och la mig under täcket igen.. Dagen kunde faktiskt inte ha börjat bättre och den verkar fortsätta på samma spår :*

Idag ska jag.... ta dagen som den kommer :) Möjligen fara på bolaget och köpa några öl. Sen kanske förbi Maxi för att handla lite fredagsmys och nån god mat! Men som sagt, vi ser väl! Jag är fruktansvärt sugen på att sätta mig på balkongen med en kaffekopp också. Måste suga åt mig lite vårkänslor för snart börjar väl snöhelvetet om igen :P

Magen kittlar så in i helvete så just nu ska jag njuta av det en stund :)) Pusshej

I'm just wasn't made for these times.

Endel grejer förstår jag mig verkligen inte på!

1. En kille jag festade med när jag var 15-16 år (och sedan enbart träffat/pratat med enstaka gånger under senaste år) är på mig som en jäkla igel! Han skickade en vänförfrågan på facebook för några månader sen.... Han "puffar" mig hela tiden, gillar mina bilder och skriver i chatten så fort jag är online! Vad vill människan?!?!

2. En annan typ, som jag inte haft kontakt med på flera år, har skrivit till mig flera gånger i veckan! Jag var 100% säker på att det handlade om en tjänst men tydligen ville h*n bara prata?! H*n har spridit falska rykten och snackat skit om mig sen vi gled isär. Varför vill h*n helt plötsligt kallprata?

Det finns fler saker men nu har jag rent int tid! Sveriges värsta bilförare! Hoj.

trött, trött, trött...

Är hemma en sväng och vilar upp mig innan det blir fullt ös till 18. Våran assistentlokal saneras idag så jag kan med gott samvete spendera lite tid hemma :) Har jobbat 7 timmar så de fjuttiga 4 timmarna som återstår är som en fis i rymden! Men guuuud vad jag längtar till att komma hem ikväll! Ska fara och tanka direkt efter jobbet också, så det är gjort. Med lite tur kanske jag inte ens behöver lämna lägenheten imorgon om jag gör bort lite grejer idag :)

Massvis med tankar snurrar runt i skallen. Blir alldeles yr! Men jag ska väl inte klaga, det är mestadels fina grejer jag tänker på. Är det något jag är expert på så är det bannemig att dagdrömma! Nästan lika bra som Bert om jag ska vara ärlig! Pusshej.


Heart and soul ♥

Heart and soul, I fell in love with you
Heart and soul, the way a fool would do,
madly
Because you held me tight
And stole a kiss in the night

Heart and soul, I begged to be adored
Lost control, and tumbled overboard,
gladly
That magic night we kissed
There in the moon mist

Oh! but your lips were thrilling, much too thrilling
Never before were mine so strangely willing

But now I see, what one embrace can do
Look at me, it's got me loving you
madly
That little kiss you stole
Held all my heart and soul





Det känns otroligt bra att vara förälskad såhär lite i smyg.
Så det är dagens hemlighet. Jag är hopplöst förälskad i någon.

Finare än snus och allt annat i världen faktiskt.

Fast iofs.. Han kunde ha legat bredvid mig i sängen förståss..


Äh, man kan inte få allt! ♥

(Och näää, jag säger inte vem det är. Det är ju en hemlighet dummer! ;>)

En saga med ett förbannat bra slut. Därmed basta!

Med ett stort intresse för 50-tal, vrålande bilar och tatueringar, men i ärlighetens namn skriver jag mest skit. Massor om kärlek och äventyr, och även tråkig vardag. Enjoy!

RSS 2.0