Vart jag mig i världen vänder.

Huvudet känns helskumt idag. Bestämde mig för att stanna hemma och ja, det känns ju surt. Min fina mamma ringde halv nio imorse för att höra hur jag mådde. Hon hade nog rätt i det hon sa imorse också. Ge fan i all teknik idag. För nu börjar huvudet snurra igen... AAAH vafan är detta?!?!

Nä, sluta överanstränga min stackars hjärna med att skriva.. tyvärr..

Yrsel.

Jobbat 12.15-18 idag och där vid 17 så höll jag på att svimma, ordagrant. Satt på soffan hos gubben jag jobbar hos och hela rummet börjar att fara iväg. Efter 5 minuter fick jag bort lite av yrsel iaf och gubben såg alldeles chockad ut. Hade tydligen blivit vit som ett lakan. Försökte jobba klart passet så bra det bara gick. Gick och höll i mig i saker hela tiden. Det hela slutade med att mamma fick hämta mig eftersom jag inte vågade köra bilen hem. Åkte till medlefors för att äta sallad och vila i några timmar. Vågade mig hemåt vid 22, har mått bra sen dess och nu när jag började skriva så börjar helvetet om igen. Yrsel och en hjärna som känns så stor att huvudet snart sprängs. Hallelujah moment! not.

Har en jätterolig kurs imorgon på 6 timmar som jag verkligen vill på!! Så nu ska jag lämna denna snurriga värld och sova några timmar.. Och hoppas på det bästa helt enkelt! Hoppas ni mår bättre. Puss

PBM.



Trött och lite ensam. Men det gör nog ingenting egentligen.

Jag tror jag bestämde mig för Power Big Meet idag faktiskt.
Kommer mest troligt få semester första perioden i sommar.
Då tar jag bara ut tre veckor och satsar på utlandet i höst.
Men Västerås bara måste bli av. Det finns inget alternativ.

Imorgon fortsätter förhoppningsvis årets bästa vecka :)
Och nästa vecka. Åh. Den kan nog bli ännu bättre den!

Nu ska denna närhetsjunkie skeda kudde och sova. Puss.

Sleepyeyes.



Blev att jobba övertid igår. Slängde mig in i duschen då jag kom hem. Sen slängde jag mig i sängen och såg två avsnitt skavlan på SVTplay. Ändå så vaknade jag halv tio imorse.. Bestämde mig för att snooza och fort var det gjort, klockan blev elva :) Men fyfan vad trött jag är ändå! Kurs 13-14.30. Jobb 15.45-23.15. I can do it!

Nä, om man skulle börja göra sig redo för dagen.. Puss!

Blombud.



En stor, vacker och väldigt väldoftande blombukett levererades till dörren nyss

Finare än snus har början på denna vecka varit. Ingenting kan stoppa mig nu :)
Jag är på toppen av berget jag bestigit och jag kommer inte ner utan en strid!

Mitt liv, åh, mitt underbara liv.

Lönedag.



Betalat alla räkningar och insett att denna månad kommer att gå runt fast jag ska tatuera mig :) Ska trycka någon macka och sen bär det av till solbacken för att gå på lindex-willys-skopunkten.. Finfinagrejooor! Kanske råkar följa med någe mer än mat hem, om vi säger så! :) Ibland får man faktiskt leka att man är kung för en dag! Puss.

You've got mail.



Den här tiden brukar jag ligga i hans famn. Men nu sitter jag här hemma och slötittar på filmen på 3an. Jag kunde faktiskt inte må bättre än jag gör just nu :) Jag har en renbäddad säng som väntar på mig sen och jag ska bre ut mig i heeela sängen så inte ens en kanariefågel skulle rymmas bredvid mig :)

Jag är nog en pansarvagn trotts allt :) Det firar vi med lite avsnitt av BB med en piggelin i handen. Puss!

Oh, have mercy.

Oj, jag har verkligen ingen aning om vem som läser min blogg har jag nu förstått :P Men om mitt liv nu är så intressant så varsågod att läs :) Jag har ju valt att ha bloggen öppen för allmänheten så då får jag väl "skylla mig själv" om saker kommer ut i det fria.. Jag står ju för allt jag skriver här så jag har inget att dölja! :)



Min älskling. 8 dagar kvar tills den ska färdigställas hos en ny tatuerare nere i Umeå.
Sen ska planeringen för halfsleeven börja :) Peppad som tusan men ändå lite ledsen.
Tänk om Marko kunde komma tillbaka. Göra färdigt den och förbli Min tatuerare..
Men det går ju inte.. Så nu ska denna bli klar, för att hedra honom och för att jag ska bli hel.

Puss!

Måndagspepp.



Det är måndag. Jag har jobbat hela långa helgen och det gick som en dans. Nu är jag ledig fram tills imorgon klockan 19 :) Firar detta med att renbädda sängen och tvätta. Lyssnar på Motown och njuter av livet mellan alla måsten :) Även ni som inte är 50-tals fantaster tror jag kan njuta av Motown, så tryck på länken som för er till Spotify och ett härligt samlingsalbum :) Tycker ni inte om en enda av dom, så är ni välkommen hit så kan ni få en kram istället. För denna musik ger mig ett lugn, en trygghet som bara närhet ger mig i vanliga fall.. 

Har ett otroligt sug efter att skriva idag. Skrev en liten måndagspepp till alla vänner på facebook nyss. En djup sanning som jag hoppas några tog åt sig av iaf. Vet inte hur många som är vänner med mig på facebook här, men skulle ni också behöva lite måndagspepp - kommentera så lägger jag upp texten :) Ska nog sitta här i min 60-tals fotölj idag, med motown i högtalarna och skriva lite på boken jag börjat med.

Puss på er!

I think you're amazing.

HAH. Hittade mitt Ex på NK nu. Om man ens kan kalla det Ex? En kille från Luleå iaf, Daniel var hans namn och han var galet sexig. En stor skitig karl med varselkläder på sig. Grrrr!! Sommaren 2010 hade vi en fling, för jag minns att han stod här i min hall.. Jag minns att vi hade första dejten på ainas och mina ben blev spaghetti. Han var fan fin alltså! Direkt då jag såg bilden så sköljde alla minnen över mig. Den fina fina karln som var väldigt väldigt konstig.. Att det alltid ska vara nå fel på karlarna! ;) Fast den där gången kanske det var fel på mig, vad vet jag..

Härlig flashback iaf :) Hoppas han tittar tillbaka på min sida och tänker "damn, den där fina kunde ha varit min nu".. För jag är så otroligt mycket vackrare nu än jag var då.. Och starkare! Som en pansarvagn bryter jag mig fram och ler :) En pansarvagn och en whiskey, väldigt kvinnlig blandning!

Jag måste säga puss till alla mina karlar också!
Även om jag sårat er, eller ni sårat mig.
Så är jag glad att jag träffade just er!

Fan vad man kan le eller skratta åt minnen.. :) Så puss!

Pjaah, man ska väl inte klaga.

Så har man jobbat klart för idag och även handlat :) Men att man ens försöker handla då man är hungrig... Bara en massa sovel! Alspånsrökt fläskfilé, pålägg från charken, chips, godis och bla bla bla.. En sallad som ska få agera lunch var väl det vettigaste jag köpte :P Fyskäms lilla Elin!

HAHA kul grej.. Jag tappade något i BHn då jag skulle köra från coop. Tänkte inte så mycket mer på det och sen påväg hem märker jag att näspiercingen är borta. Svär lite och nu ligger jag i sängen i ett linne.. Kliar mig under tutten lite och där ligger piercingen :D HAH

Nä, försöka trolla ihop en middag och sen bäddar jag ner mig i soffan för resten av kvällen :) Dirty dancing och lite andra mysfilmer ska ses! Hoppas ni får en fin kväll och att ni inte behöver jobba ihjäl er i helgen som vissa andra ;) Pöss

Inte pepp!

Fyfan vad slut jag är idag! Sov som en stock inatt men vaknade upp med halsont.. Hoppas det inte utvecklas till förkylningen hela min familj har gått igenom nu... Har ju 4 dagars jobb framöver som jag lite motvilligt faktiskt vill jobba mig igenom.. Det märks av väldigt mycket på lönen bara man är sjuk nångång :/ Sen blev nog det nya schemat lite tyngre än jag hade hoppats på.. Aldrig ledig mer än 2 dagar i rad.. Förhoppningsvis hinner det ordna upp sig till nästa schema!

Nä fyfan, kommer nog gäspa mig igenom kvällens pass mellan 16-00.20.. Skulle vilja lägga mig och sova ett dygn istället men det får snällt vänta till måndag då jag är ledig :P Jag kanske hinner hitta peppen någonstans. Hejrååå

Födelsedag - check!

Haft en underbar dag med nära och kära :) Första fikagästerna trillade in vid 14 och sista åkte hem vid 21.30.. Nu har jag då fyllt på mitt kramförråd och jag har varit så social att huvudet håller på att trilla av :) Men gud så trevligt det har varit! :) Mitt fika blev succé och det gjorde mig faktiskt lite stolt :)

Jag har alltid tyckt om att skriva ner vad jag fått, dels för att man glömmer (hemskt men sant) bort så fort och dels för att ännu en gång gotta sig i allt det fina :) Så nu leker jag 12 år istället för 24 och skriver ner allt fint jag fått under dagen. Har kvar några presenter men dom får jag berätta om sen då jag fått dom :)

+ En tesil och Skellefteå AIK te.
+ 5 st 3d-tavlor med bilmotiv.
+ Ett stycke gardintyg med gamla bilar.
+ En liten burk med chokladpraliner.
+ Mitt favorit Shampoo/Balsam.
+ En stor, skön & prickig morgonrock.
+ 500 kr från mormor och världens sötaste kort!
+ 500 kr från pappa, detta vara dagens chock :)
+ Elvis Presley rödvin av lillebror.
+ Vitt vin från Natalie.
+ Blommor och spargris från Anna/Linn.
+ Blommor från Frida/Tina.
+ En blomma med vas från Saga/Tomaz.
+ Ett kort på Timo med ram från Isabelle/Johan.
+ Ett midjebälte från Morbror/Nam.

Sen måste jag ju bara få säga att den bästa present jag fick idag var att så många underbara människor kom! :) Jag fick busa med Amanda som var i sitt esse! Hon charmade verkligen alla! :) Sen pussa på Timo som verkligen är det vackraste jag vet. Att Natalie kom och hälsade på var också hur trevligt som helst eftersom vi inte träffats på huuur länge som helst! Då pitefolket åkt hem satt jag och Petra och pratade i gud vet hur länge :) Nä fybubblan vilka underbara människor jag har i mitt liv! KÄRLEK TILL ER.

fnissfnissfnissfniss.

Jag är med på en dejtingsida och det har jag varit från och till i herrans massa år nu. Inte för att jag är desperat och absolut inte för att jag alltid har sökt någon. Men för att träffa nya människor och snacka massa skit! Norrlandskontakten heter sidan och den är rätt så jävla patetisk. MEN, ibland händer det. Då hittar man någon att prata med, som verkligen gör tidsfördrivet till något man verkligen tycker om. Ikväll fick jag för första gången på väldigt länge fjärilar i magen av sidan.. En kille jag pratat med i några dagar skrev något så bedårande att jag rent fick fjärilar i magen.

Patetisk javisst :) Men jag anser att det är ett friskhetstecken att fjärilarna lockades fram av någon annan än gubben :) Och vem fan bryr sig om att fjärilarna bara är på låtsas?! Jag bryr mig då inte, jag blev då glad :) Och kan någon människa man inte känner göra en så glad - då ska man vara tacksam!

Så tack gulliga Bodenpojke för de fina orden som verkligen träffade hjärtat!

Baka liten kaka.



Nu har jag bakat hallongrottor och falsk toscakaka :)

Ska försöka få i mig nå vettig till middag strax, har bara fikat idag. Min mage är INTE glad på mig :P Men jag har haft det fullt ös här hemma sen jag kom hem 15.. Dammsugat toan, vardagsrum, kök och hall.. Dammtorkat, plockat bort och plockat fram nya saker. Blev tokfint! Ni som läser mellan raderna borde förstå att sovrummet ser förjävligt ut men jag har helt slut ork nu. Kanske orkar ta tag i det när jag fått i mig nå mat :) Sen baka en Sverigekaka som ska få agera tårta imorgon :) Mums!

Längtar efter att få träffa alla underbara vänner imorgon! :)
Kommer nog bli en toppenfödelsedag :) Pusspuss på er!

Bloggsemester.

Blev visst en liten bloggsemester också :) Hade grymt kul i fjällen och det blev en riktig terapihelg. Skoterkörning i det dåliga vädret på dagen, god mat/iskall öl på kvällen och sen sova ungefär tusen timmar i sträck innan hela proceduren började om. Storebror ringde en gång och jag ringde lillebror en gång. Annars var telefonen knäpptyst, hallelujah! Men nog har jag saknat alla vänner jag i vanliga fall alltid pratar med minst en gång om dagen. 

Fick lite distans från gubben också. Nu har vi inte träffats på en vecka och igår åkte han iväg på jobbet. Så nu är det då drygt en vecka innan vi eventuellt ses igen. Saknar så hela kroppen går sönder vissa stunder och andra inte alls. Men jag behöver tid för att sluta behöva hans närhet. Jag vill hitta den sinnesstämningen där jag "bara" trivs med hans sällskap. Det kommer gå bra, bara han också håller distansen. 

Helvete så svårt det är att gå från att vara nära till att bara vara vänner.
Särskilt då man ALDRIG bara varit vänner. Men det ska bara gå. Sådetså!

Om en timma kommer Tina hit så ska vi samåka till jobbmötet :) Sen blir det hem och städa, baka och diska. Allt ska vara klart för födelsedagskalaset imorgon :) Har ju en heldel vänner som kommer förbi på fika imorgon + släkt så då ska bannemig lägenheten glänsa!

Nä puss på er.

When you lose something and then find yourself.

Fyfan vad skönt det ska bli att åka till fjällen imorgon! Jag ska bannemig göra en riktig semester av det hela! Ska försöka att ha mobilen på så sällan som möjligt och enbart använda den för att ta kort. Sen ha den avstängd resterande tid, för att riktigt skärma av mig från omvärlden. Bara umgås med mina underbara föräldrar, pimpla, köra skoter och njuta av total tystnad uppe på fjället. Ska släppa allt och bara vara.

Happyface!

En god natts sömn!



Fick sova igen lite timmar inatt och det kan jag då meddela att det behövdes! :)
Jobbar bara en liten skvätt idag och sen blir det hem för disk och packning..
Not fun men det måste ju göras.. Kul att komma hem till en fin lägenhet sen ju!

En vecka tills man blir 24 år. Gud så åren springer förbi! Sist jag kolla så var jag 18-20 och hade ingen aning vart jag skulle hamna. Nu står jag här några år senare, singel och med massvis av erfarenheter i bagaget. Då jag var 18 så trodde jag att jag skulle ha barn den här tiden och det har jag ju nästan fixat iaf ;) 3 nära vänner med 3 underbara barn jag får pussa och busa med :)

Det senaste året har jag inte "varit singel" en enda dag. Jag har alltid haft något på gång och det känns faktiskt riktigt skönt nu att försöka stå på mina egna ben ett tag! Jag kommer att få abstinens som fan av att inte vara någon nära men det får jag leva med. Snart är våren här på riktigt och efter den kommer sommaren. Då ska jag inte sitta hemma och grina en enda dag. Det här kanske blir sommaren då jag hittar Han, eller kanske bara sommaren då jag hittar Dom ;) Nejmen skämt åsido. Jag mår bra.

Jag har slutat med läsk, skräpmat, godis/chips under vardagarna. Igår frågade mamma om jag har gått ner i vikt, YEY! Idag då jag skulle gå på toa så insåg jag att metoden verkligen fungerar (jag gick förbi spegeln i bara ett linne)! Så nu fortsätter vi med lördagsgotte och små förändringar i kosten :) Så underbart att faktiskt en sån liten förändring kan göra att man går ner lite i vikt.

Ensam är stark (med lite hjälp från familj/vänner såklart!)

Wrap yourself around me.

Var med gubben i garaget mest hela dagen.. Det roligaste med det var väl sällskapet, och när jag fick åka på mekonomen för att handla rör och prata med de tjusiga karlarna där :) Tänk så glad man kan bli av bra service! Sen nästan direkt då jag fått mig hem från garaget så åkte jag vidare till Medlefors för gomiddag. Min storebror, som lever ett hektiskt liv, hade tid att komma också så det blev en riktig familjekväll (förutom pappsen som är till fjälls, puss till han också!).. Sen då vi fått mamma att bli spelnörd på mobilen bestämde vi oss för bio. Jag och mina bröder! Finaste på länge alltså, att umgås med båda två!

Och nu är det bestämt att jag fick semestern jag sökt! Varför var jag så rädd att byta chef?! Jag fullkomligt avgudar den nya! Han är intresserad av oss/vårat jobb och han smsar istället för att ringa och störa på morgonkvisten :) Sen då jag tackat för han fixat semestern och lovat att köra skoter åt honom, ja då svarar han "Sweet:)".. Haha fyfan så underbart!



Kvällens låt!

Den där blicken du ger mig, den är gammal nu.

Mysgubbe :)



Jag - Haha skönt att komma hem till duschen ikväll då :)
Gubben - Men tror du... Sen kyckling & filmkväll med dig.. Kan det bli bättre

Ibland kommer mysgubben fram och om jag älskart? JODÅ :)

-

Ska strax iväg på jobbet, är fan pepp på det!
Hela veckan kommer att bli lovely, jag har det på känn.
Sen är det fan snart bara en vecka kvar tills jag blir 24 år!

Pepp på livet. Tack solen för den peppen!

When I find myself in times of trouble.

You got what I need.

Gubben ska hämta mig imorgon.. För han tyckte visst att jag skulle sova över :P Fast vi för en vecka sen tog i hand och sa att vi måste sluta med allt som närhet innebär. Det är ju tur att vi lyckas hålla oss, eller hur var det nu ;) Tror dejten skrämde upp honom rejält! Så nu är det fan bara han inser att han inte kan äta kakan och ha den kvar.. Nu får han fan börja bestämma sig för att tjaffsa på såhär, det orkar man inte hur länge som helst.

Igår blev awesome!! Jag och Saga åkte till det beryktade Huset för att festa :) Det var huuuur kul som helst att festa med bilfolket igen :) Fick mysa med mopsen Petter också, mycket bättre än min förra Petter om jag får säga det själv ;) Sen blev det att gå ut på Allstars. Träffade lite jörnsfolk, sprang runt och socialiserade.. Sen fick jag skjuts hem och då jag kom innanför dörrn insåg jag hur jävla full jag var :P Så jag ringde Alex och pratade med honom i nästan 2 timmar för att nyktra till lite :)

Nu ska jag börja klä på mig och sen åka till Tina & Amanda.. :) Helstekt fläskfilé, hemmagjord klyftpotatis och kantarellstuvning står på menyn! :) Sen vinna en miljon på bingolotto och bara bakismysa.. Perfekt avslutning på en underbar helg!

Nu ser vi bara framemot en kärleksfull början på nästa vecka och sen drar jag till fjällen på torsdag! WIE :)

A little bit stronger.

Var råpepp på fest ikwell men nu är det inte ens säkert att det blir nå :P Men det kan snabbt ändras.. Jag ska då åka upp på solbacken snart för att inhandla sprit iaf :) Skulle behöva gå ut och träffa fina människor och kramas! Jag är en närhets-junkie och får jag inte kramas så dör jag litegrann. Efter jag och gubbens fina hejdå-kram så har jag dött lite för varje dag som gått. Jag hoppas fan han dör lite han också, för mina kramar är något man längtar efter!

Haha nä nu ska jag sluta fula mig och vara egoistisk.. Bäst man åk iväg och köp sprit nu så man kan hoppa in i duschen i tid sen.. Jag vill fan supa, åka bil och hångla.. Men det får väl vänta några veckor det.. En lugn kväll med några bärs och sen utgång lutar det väl åt nu :)

Tjingtjong!

Someday (You'll want me to want you)



Det känns som jag analyserar honom. Jag är lite arg också, fast egentligen inte alls. Vi tog det här beslutet för att han visste hur mycket han sårade mig. Vi valde bort närheten för att vi skulle få finnas kvar i varandras liv. Men vadå valde bort närheten? Efter beslutet var taget så var vi så omslingrade att man inte kunde se vilket ben som tillhörde vem. Han vill jag ska komma dit på måndag i vanlig ordning. Vad är det som säger att jag INTE kommer sova över? Jag vet vad jag vill, fast jag är less på att bli sårad. Han vet KANSKE vad han vill, men han vill sluta såra mig. Satan så komplicerat!

Han får mig att skratta. Jag får honom att skratta.
Han tycker om mig. Jag tycker om honom.


Egentligen borde det inte vara mer komplicerat än så?!

This is not a drive by!

Ska jobba lite extra ikväll, gud vad jag fått jobba extra senaste veckorna :P Men tydligen går ju flunsan och magsjukan runt bland alla nu. Tur man i princip badar i handsprit varje gång man är på jobbet.. Pepparpeppar :) Ikväll ska jag söka semester inför nästa vecka. Förhoppningsvis får jag ledigt 2 timmar på torsdagen och bort med min FM på fredagen :) Då blir det fjällen och stugan med familjen.. Fy på mig för jag inte varit ut på drygt 5 år så det var verkligen dags känner jag! Köra skoter, pimpla i solen och äta limpmackor med varm choklad.. Åh! Får jag inte ledigt så dör jag nog!

Nu har jag ju varit ledig måndag och tisdag. Oj vad jag hann med saker! Frukost med Frida på måndag, sen shoppa och klippa sig. Sen vidare till gubbrackaren på kvällen. Igår var jag ju som sagt med gubben och då jag åkt därifrån åkte jag till Ida och drack kaffe. Sen till Tina för att färga håret och sen åka på dejten. Ojoj vad mycket folk man kan hinna umgås med om man bara vill :P

Fast jag haft det fullt upp så känner jag mig riktigt uppvilad faktiskt! Laddad för tre arbetspass innan helgen är här. Tror denna vecka kommer springa förbi och det klagar jag inte på direkt :) Veckorna kan få flyga fram tills våren är här på riktigt och då kan tiden börja sakta ner igen.. 

Livet - I love you!

Veckan som fortsätter underbart.



Eftersom ni fick se nyfrillan i platt hår så kan ni lika gärna få se den i lockigt hår :)

Åkte till gubben igår och sov. Vi hade årets mysigaste kväll och självklart startade jag tisdagen med att grina. Eftersom det var han som fått mig att grina så höll han mig hårt hårt och lyssnade på allt jag hade att säga. Vi är bara vänner nu förresten. Jag tror nog inte ens vi tror på det själva men ;p Efter min lite ledsna morgon så bjöd han på lunch och så brottades vi framför datorn. Våran lätt finaste kväll blev därefter följd av våran lätt finaste dag. Fick världens mysigaste kram före jag åkte och allt känns faktiskt riktigt bra nu! Han är ju min bästa vän så om vi pussas eller inte spelar inte så värst stor roll. Visst kommer jag sakna hans famn men så länge han finns i mitt liv är jag nöjd! Sen ett citat av Tina, "Jag tror inte på det där". Haha!

Ikväll var jag på dejt. Här svänger det fort kan jag meddela! Vi hade pratat i två dagar och fast jag egentligen inte vågade så åkte jag dit. Han var riktigt trevlig! Vi såg en skräckfilm och drack folköl. Men stämningen var ju rätt lugn eftersom jag redan i dörren bestämt mig för att det bara var vänskapligt. Killar som är kortare än mig går faktiskt bort, sorry. Men det var en bra erfarenhet som jag kommer bära med mig av - Jag vågar :)

Nu skriver jag med hjärtat i Falun, Alex. Han skrev att han saknade mig och först då började jag inse att jag faktiskt saknade honom lite med. Fy för vänner som bor alldeles för långt bort och fy på mig som inte varit i Dalarna på över ett år. I år måste jag verkligen ner, krama Anders & Alex och njuta av mitt smultronställe!

All you need is love 

Fantastiska måndag.

+ Sol ute, sol inne, sol i hjärtat, sol i sinnet :)
+ Frukost med Frida på Waynes.
+ Köpte tröja åt Timo och hårfärg/hudkräm/leggings/solbrillor till mig själv.
+ Klippte mig. De hade massagestol då man fick hårtvätt. AAH, lovely!
+ Gick på jobbet och lämnade lite papper till chefen och fick nya schemat.

Nu ska jag börja göra dagens middag. Fläskpannkaka! :)
Sen blir det BB från igår och sen får vi se vad det blir för nå kul!
Sugen på äventyr men det kan bli en hemmakväll också. Vi ser sen ;)

Puss på måndag, fina vänner, sol och livet!

Simon! ♥


Was is das?!

Ofta jag vaknar 8.30 och är pigg! Jag somnade ju inte en enda minut före två igår, det är jag säker på!! Men även om min sovmorgon försvann så mår jag tamefan TOKBRA idag.. Har vaknat på helt rätt sida.. Skrattat åt allt patetiskt och lyckats jaga iväg alla farliga tankar :) Det här kanske går mycket lättare än jag trodde?!

Jag har gjort 3 steg av 1000, men jag vet jag är en lång bit på vägen ändå :)

Nä fyfan! Idag är livet helt jävla underbart!! ♥ ♥ 

Allt blev helt plötsligt patetiskt :)



Kom ihåg det här: Bryr ni er om någon, behandla den väl. Annars får du stå där själv med vänner som enbart älskar dina pengar. Jag älskar dig för att du är du. Det är dags du börjar se vem som verkligen är där för dom vill, inte för att dom måste be om tjänster. Om du vet om det, men ändå väljer dem före - Då kan du ta raka vägen till helvetet på solsemester! Puss.

Roadtrip.

Varit ut på en liten roadtrip idag. Rensade tankarna. Sorterade känslorna. Lättade på trycket. Sa farväl till sorgen. Jag tillät mig själv att känna, ensam mitt i skogen med musiken högt omkring mig. Jag fann sanningen där någonstans. Jag fann allt det jag sökt och även allt jag blundat för.

Man måste tillåta sig själv att känna. Att finna ett kaos för att sedan hitta ett fantastiskt lugn. Jag förlorade mig själv för att sedan hitta tillbaka. Nu stannar jag här, med alla tankar och känslor utslängda i diket utanför Skråmträsk. Jag förtjänar lycka och jag vet att den enda som kan trolla fram det är mig själv. Jag är min egna lyckas smed och nu har jag gett mig fan på att inte sluta smida föränn jag spyr rosa ponnys och solsken.

Levande död.

Handlat mat. Slappat. Gjort grekiska biffar till middag. Sett serier. Diskat.

Höll på att somna nyss, som tur var så hann jag märka det innan det var försent :P Ska nog alldeles strax ge efter och däcka, men kändes lite för tidigt nu :P Är på dåligt humör också så det ska bli skönt att förhoppningsvis få sova bort det. Skitgubben har int hört av sig på hela dagen. Är less på att han alltid lyckas göra mig ledsen. Om jag bara hade känt till hemligheten att sluta känna. Men nu är jag ju en känsomänniska så då får det väl vara såhär då. Antingen jättelycklig eller jätteledsen. Verkar inte finnas nå mellanting, även fast jag skulle önska det.

Vill bara den här veckan ska vara över nu! Väldigt komiskt, eftersom jag längtade till den här veckan i söndags. Men som jag sa, känslomänniska. Om nå går bara liiite fel, då faller hela världen itu. Blä. Men jag har ändå hopp om livet och jag tycker om gubben fast han är omöjlig. Inget mer med det!

Tjollerinlägg.. Märks nog att jag halvsover! 

Puss och kram /Levande död.

It's a hard life!



Fantastisk låt. Mer behöver inte sägas!

En saga med ett förbannat bra slut. Därmed basta!

Med ett stort intresse för 50-tal, vrålande bilar och tatueringar, men i ärlighetens namn skriver jag mest skit. Massor om kärlek och äventyr, och även tråkig vardag. Enjoy!

RSS 2.0