Our day will come.



Jag tror någon ångrar sig. Och det får han såklart göra, bara han inte kommer tillbaka.
Jag förtjänar mer än såhär och nu har jag tänkt strunta i karlar ett tag framöver. Fuck you!


Lite kul att min älsklingslåt (den ovan) har börjat spelas på radio nu! :P Dom är fan sega, jag har lyssnat på den i över ett halvår. Man kanske skulle byta jobb och leta upp nya hits hela dagarna? Är ju inte första gången jag hittar randomlåtar som blir älskade av hela folket sen :) Nästa hit jag tror kommer spelas på Radio är Matt Corby - Brother. Den kommer kanske i höst på radion.. Kom ihåg att det var här ni hörde det ;)

Nu ska jag sprätta första ölen.. Jag är faktiskt grymt peppad och ser framemot en trevlig kväll med brudarna! Vi ska inte prata om vart jag hellre hade varit för det är bara dumt. Men ni vet nog. Men nu gör jag den här kvällen till något fantastiskt och jag ska dansa mina fötter blodiga! :) Puss

I will wear my heart upon my sleeve.

Två nyheter:

Jag har ett tatueringsprojekt på gång. Jag vill ha ett hjärta på underarmen. Varför? Jo, för jag är en känslomänniska. Jag är naiv och älskar alltid för mycket, aldrig för lite. Jag tror det bästa om alla och har väldigt lätt för att kära ner mig. Hopplös romantiker och jag MÅSTE prata känslor annars går jag itu. Och blir jag ledsen, då gömmer jag mig inte i kudden. Då visar jag det. Känslomänniska som sagt! Wear your heart on your sleeve. Jag bara måste ha det.

Jag vann ju som sagt det där presentkortet. Jag kikade igenom deras blogg idag och det är bannemig nå coola frisörer jag har vunnit hos! Och eftersom jag är en väldigt färgglad person så tänkte jag, varför inte färga håret i olika färger? Är nådigt peppad på rött hår med slingor i rosa & lila :) Skulle bli så jävla fränt! Blir nog att köra upp i veckan och boka i Juni eller så :) Eller kanske Juli? Så blir jag världens snyggaste brud då jag går på semestern :) Ja, det är jag peppad på iaf.

Nä, nu ska jag hoppa i säng. Ska upp på brandstationen imorgon och vårstäda bilen, byta däck och tvätta den! Och umgås en timma med pappsen också förståss :) Vad som händer sen får vi se. Kanske drar till Simon eller så stannar jag här i stan och festar med brudarna! Puss

Apa.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me.

Min rövhålsmagnet fungerar tydligen fortfarande.

Hade riktigt trevligt med arbetskollegorna igår, innan det spårade. Drack tamefan allt jag fick tag i och sen blev det lite bråk och tusen tårar. Sov hos gubben inatt, han höll sitt ord. Sist jag sov med honom (4-5 veckor sen) så var jag också ledsen och han höll om mig hårt hårt. Då frågade jag om han kunde lova mig att nästa gång jag blev hjärtekrossad så skulle han göra samma sak. Och jag är alldeles tom idag. Det har varit ett par jobbiga dagar.

I torsdagsnatt dog min älsklingsgubbe. Han jag berättade hela mitt liv för och som alltid tog ner mig på jorden. Han som verkligen brydde sig och fick en att prata bondska. Han som lärde mig hur man rensade fisk och som skrattade högt åt alla mina karlar. Min fantastiska gubbe. Världen har förlorat en riktig stjärna och jag vet att jag aldrig kommer att få chans att träffa någon som han igen. One of a kind! 

Förutom allt jävligt så har det hänt lite bra också. Igår vann jag ett presentkort i Luleå på Killerqueen värde 1800kr. Helt fantastiskt! Så det blir roadtrip upp till Luleå någongång framöver :) Ska passa på att träffa Simon och ge honom världens fetaste kram!!

Nä, livet svänger verkligen just nu. Men innerst inne är jag lycklig och jag antar att allt händer av en anledning. Så fuck you! 


Stress!

Hade hoppats på en lugn och skön kväll efter att jag jobbat 12 timmar. Men jag har suttit i telefon i princip sen jag kom hem och gjort bort lite småsaker. Typ som räkningar (kan ju vara bra då förfallo är måndag), packning och middagsätning. Jag har kvar disk, ännu mer packning och en dusch.. Om 2 timmar ska jag ligga i sängen och sova.. Glöm den drömmen säger jag bara! Jag sover hemma ikväll och sen ska jag sova borta i 6 nätter.. SÅ, jag måste packa för ALLA dessa dagar och det är inte något jag gör på 5 minuter.. Sen är kexet så kärleks ikväll så han vill helst prata hela tiden och jag har inte tid med det :P AAH, panik.

Nä skruva upp musiken och fortsätta min panikpacking (= prova outfits så jag har så det räcker till alla dessa dagar.)... HAR INTE TID ATT BLOGGA, ÄNDÅ SÅ GÖR JAG DET! JAG BORDE SKJUTAS..

PUSS!!!!!!!!!


I see your true colors.

Åh. Fick ett samtal för en stund sen.. "Vad gör du gumman? Jag ringde bara för att säga att du är underbar och berätta att jag saknar dig." :) Jag blev så fruktansvärt glad! Finaste, finaste kexet. Att han sedan sa något osmidigt gör ingenting, det skrattade vi bort ;)

Pessimisten försvinner sakta men säkert. Jag slutar vara pessimist den stunden jag sitter i hans bil och är påväg. Då ska jag släppa allt och bara ha världens finaste dagar! Sova med honom flera, flera nätter i sträck. Hångla i baksätet på valborgs-cruisingen och dricka öl. Åh. Jag längtar fast jag egentligen inte får (pessimisten vettu).. 

Grävde ner en yxa ikväll också! Blev återigen vän med snyggingen jag dejta en skvätt i somras. Inte för att återuppta det, absolut inte, men för att visa att jag inte är arg. För att visa att jag mår bra och för att se att han också mår bra.

Och Ida, fantastiska Ida. Vi hade en trevlig pratstund som vanligt! :) 

Nä nu ska jag i säng, uppstigning 5.15 imorgon! Puss

En sista chans.



Igår pratade vi från 22 till 2 i telefon!! Helt galet länge och oj vad trevligt det var. Det är något med hans röst, den lugnar mig. Den är trovärdig och varm... Ja, iaf. Han tog upp massvis med frågor jag inte ens hade i tankarna så mycket blev sagt. Och sen övertalade han mig att följa söderut nu då halva helgen gått. Kommer han inte på lördag/söndag så blir det inget av det här. Det blir hans sista chans! Och kommer han, ja. Då står resten skrivet i stjärnorna! 

Ja iofs, jag kan ju åka ner på söndageftermiddag men det är inget jag föredrar eftersom det är ju fest på lördag. Vill inte köra dagen efter och om han nu menar allt han säger så får han bevisa det - genom att hämta mig! Så tyck vad ni vill men jag är hård nu. Jag MÅSTE vara hård nu. Jag vill inte bli överkörd nå mer.

Det är helt galet bra väder idag och jänkarna börjar sakta men säkert tina fram :D Blir alltid på så bra humör då man hör V8-vrålet :) Vädrar ur all gammal vinterluft från lägenheten och om en dryg timma får jag besök av Ida (och kanske även sambon) :) Då blir det pizza och prat! Riktigt bra dag :)

Fight for me.



Är det fel av mig att vara pessisimistik över detta? Varför känner jag att det är hopplöst medan han hela tiden vänder det till något bra? Jag förstår inte. Jag brukar vara den som alltid är naiv och glad. Jag borde vara den säger att det löser sig, att du är värd det. Men nu säger han att jag är värd det, att jag är den han vill ha. På riktigt. Jag skällde ju ut honom i fredags. Jag var förbannad och sa att han fick klara sig utan mig. Då blev han förbannad och sa att jag inte alls lämnar honom. Att jag ska stanna kvar, för att han tycker om mig. Och nu löser sig tydligen allt, fast vi inte har setts på flera veckor och att det är ett tag tills vi kan ses nästa gång.

För första gången på väldigt länge är jag pessimistisk och tvivlar på mig själv. Det hade ju varit så lätt för honom att skita i mig, hitta någon närmre som har tid med honom varje dag. Varför är jag värd det?

Missförstå mig inte, jag är väldigt glad att han inte ger upp. Jag vill inte heller ge upp. Jag är bara lite pessimistisk och kan för allt i världen inte förstå varför han kämpar. Jag antar att det är för att sist någon kämpade för mig, det var åratal sen. Ovant, läskigt och ganska underbart (under all osäkerhet).

Puss kexet, puss.

Det kommer nog med åldern!

Jag har gått runt och pipit, klagat i smyg och gråtit i kudden. Men nu är jag bannemig less! Är jag inte nöjd med schemat på jobbet, då säger jag bannemig det direkt till chefen. Behandlar folk mig dåligt, då säger jag bannemig emot. Behandlar karln, jag är intresserad av, mig som skräp - då bannemig går jag vidare! He är jävla massa bannemig, men jag är fan stark som tusan bannemig!!!! Det är slut med att köra över mig, utnyttja mig och behandla mig dåligt. Jag är värd bättre än så och så är det med den saken.

Kom nyss hem från jobbet, har varit en trevlig kväll :) Imorgon är jag ledig och då blir det att storstäda lägenheten på dagen till HÖÖÖÖG musik. Sen bjuder jag Tina på American Pie Reunion :) Ska trycka bio-popcorn så det står ut i örona på mig!! Det är alltså morgondagens planer och jag är fantastiskt nöjd med dessa! :) Hela denna vecka är fullproppad med fina grejor!

Har ett rätt så stort projekt på gång :) Till en av mina älsklingsmänniskor och rackarns så kul vi ska ha! Kommer nog gråta blod innan projektet är färdigt och allt spikat men det blir det värt :) Jag älskar att planera i hemlighet och få bada i fantastiska ting :) Wihoo! Vad det handlar om får ni veta sen, just wait and see!

Nä nu ska jag BANNEMIG sova. Eller nä. Men göra nå vettigare än att skriva i gåtor! Puss

Tja Tja Bloggen!



Beställt hem linser ikwell :) Kommer bli awesome nästa helg som nyfärgad redhead!!
Får se om världens bästa Ida har tid att fixa frillan på mig också! Watch out boys ;)

Peppad som tusan för kommande vecka! Tusen roliga planer! Puss

Then he kissed me.

Drack några bärs igår och väntade på kexet som aldrig kom. Blev lite sne och just innan jag bröt ihop så loggade Bobby in på msn! Så vi körde videokonversation i 3 timmar tror jag :D Han drack öl och jag korkade upp vinflaskan. Vi sjöng bumbibjörnarna (internt och underbart) och diskuterade alla livets problem. Och skrattade massvis, han är bannemig en av dom roligaste jag vet! Och hans gnälliga Norrköpings-dialekt, så jävla charmigt! Sen då han gick och däckade (han försvann i 20 minuter, hahaha!), så ringde jag Alex i vanlig ordning :) Han höll koll på hur länge pommesen varit inne i ugnen och sen pratade vi kärlek i 1½ timma :) Sen får vi inte glömma att Simon ringde mitt i smeten och var förbannad på fjortispojkar. Åh, mina fantastiska vänner runtom i landet 

Somnade väl kanske där 6 på morgon, alldeles utmattad av rödvinet och att man pratat i tusen timmar! Fyfan så ung och dum jag kände mig :) Gick tillbaka 6 år i tiden och bara njöt.. Det går fan ingen nöd på mig fast jag inte fått kyssa mjuka läppar, åka till sundsvall och sova bredvid en varm kropp. Nä bannemig, jag står på egna ben - med världens finaste vänner bakom mig! :)

Får hämtning av Tina om en stund. Då blir det bakisbuffé - lösviktsgodis, chips, dip, cola och allt annat jag är sugen på. Sen några filmer innan jag lånar hem hennes audi över natten :) Jag har ingenting att göra bakom ratten idag så då blir det nog bra att jag väntar tills efter midnatt :P

Puss till kexet ändå. Han har försökt laga bilen i x antal timmar för min skull! 

Mongot från kongo!



Just chillin' with my homeboys!

Laddade upp ett seriöst kort som profilbild på facebook men ångrade mig och la upp denna istället ;D
Mycket mer jag trots allt. Oseriös, salongsberusad och 5 av mina 11 tatueringar i fokus. LOVE!

Vetteklån om det blir nå äventyr ikwell, men lika glad för det är jag ändå!
Skulle dock ha varit kul att åka lite bil, får se om Linn hör av sig sen :)

Prince charming lagar bilskrutten för fullt så får han igång den kommer han..

Vart denna kväll bär får vi helt enkelt se! :) Ölen är god iaf.

My love for evermore.



Åh vad jag längtar till imorgon. Jag hoppas inget kommer ivägen bara. Jag behöver detta!
Åka bort härifrån. Hotrod show. Mjuka kyssar. Massvis med mil med dig vid min sida.

Lyssnar på Eddie Meduza - Like A Cherokee, tills jag blir alldeles trasig inombords.
Jag måste ha sommar NU! Min mage pirrar sönder. Det bästa är framför oss nu!

Man måste kyssa många grodor innan man hittar sitt svin.





Jag känner att jag är inne på okänd mark och jag vinglar lite mer än vanligt.
Varför är det så spännande?! Jag borde vara livrädd eller åtminstone skeptisk.
Men icke. Jag är bara så jävla förväntansfull att jag svimmar vilken sekund som helst.
För jag har verkligen ingen aning om vad jag gör eller vad han gör. Ingen jävla aning!

Det är stunder som dessa man känner att man lever! :)

See what's just in front of you.



Toppendag! Har umgåtts med mina favoritbrudar hela dagen/kvällen 

Sen provade jag vara utan piller idag och ryggen är braaa!!! :)

Sen är det fredag snart och magen sprängs av pirr!!

Nä, toppendag helt enkelt :)

Puss

Knark.

Dö rygg, dö. När de starka värktabletterna slutar verka så påminns jag av knivarna i ryggen. Och smärtan försvinner aldrig helt, den bara dämpas av tabletterna som skulle kunna söva en elefant. Ska prova vara utan piller imorgon för att känna efter hur jävligt det egentligen är. 

Annars mår jag bra. Lite pirrig och fnittrig. Glad. Tacksam.



Ja ä int bitter!

Bra dag!



Plötsligt händer det! Vaktmästaren gick med på att byta ut min 70tals kyl/frys!! :D

Sen kom Ida hit med vovven och fikade. Fast fikat räckte inte hela vägen ;)
Hon vart nämnligen kvar i 5 timmar! Så nu har vi pratat igenom hela våra liv :)

Mycket bra dag! Puss

Uppdate.



(Bodan ikväll. Älskar Instagram!!)

På första uppdraget i lördags så knorkade ryggen till nere i svanken. Samma skada som jag hade för 1½ år sen drygt. Kämpade mig igenom 16 timmars arbete, med otrolig hjälp från arbetskamraterna. Vi bytte uppdrag så jag fick dem som inte innehöll så mycket lyft och tunga moment. Så jag klarade mig igenom det trots smärtan. Idag fick jag mig nästan inte upp från sängen så jag bestämde mig rätt fort för att vila ryggen idag. Tina kom hit med pizza till middag och lite värktabletter. Sen åkte vi ut en liten sväng så jag fick mig ut från lägenheten. Var så fint ute med dimma och solnedgång. Tack för det hjärtat mitt!

Nu har värktabletten slutat verka och min rygg har börjat döda mig på riktigt igen.

Kill me.

Det goda livet.


Blev inte många knop gjorda idag :) Men jag lyckades iaf göra en fläskpannkaka, städa bort lite och diska. Sen kom Sarah hit en liten kortis och det blev en 5 min genomgång om vad som hänt sen vi sågs sist :P Ska mest troligt till henne för en kaffekopp på söndag så jag får träffa personen hon har på besök :) Kul att göra saker fast man jobbar i princip hela vakna delen av dygnet denna helg :P

Nästa helg bär det mest troligt av på äventyr söderut och får jag som jag vill så blir det Sundsvall Custom & Hot Rod Show på lördagen :) Det lät som att min partner in crime också tyckte det lät som en bra idé! Så jääävla kul att få strosa runt i 50-tals klänning och röda läppar, titta på bilar och längta efter sommaren :D Nu är det bannemig nära känner jag! Massvis med planer för kommande veckor så jag tror veckorna kommer swiischa förbi!

Nä, bädda ner sig och lösa lite korsord så huvudet blir trött! Puss

Viktigpetter.


Fan vilken helvetesnatt. Somnade inte föränn typ 06.00 imorse... Hur mycket jag än försökte koppla av så gick hjärnan på högvarv medans ögonen var trötta. Dålig blandning, så det slutade med att jag bäddade ner mig i soffan - åt frukost och såg tv. Vaknade 4-5 timmar senare av att Tina ringde så då var det lika bra att vakna. Ska försöka hålla mig vaken till ikväll så kanske jag får sova bättre inatt :P

Sen hatar jag då folk säger till mig att jag gör fel eller att jag inte kan. Då blir jag bara ännu mer tjurig och gör precis som jag vill - ÄNNU mer. Har en rätt stor sak på gång och he lörns att säga till mig att det är dumt. För jag kommer göra det ändå och slutar det dåligt så får jag skylla mig själv. Men slutar det bra så ska jag skratta alla viktigpettrar i ansiktet! Så, bry er om erat egna liv och låt andra leva sitt. (Finns såklart gånger man måste lägga sig i. Då folk tar skada eller då någon hamnat långt ner i skiten.)

Nu ska jag bädda ner mig i soffan igen och kika på lite spännande serier så jag inte somnar :) Puss

Hockey och honung.



"Du är min, det bara är så :)"

Kan det bara inte bli nästa vecka och fredag och aaah.

Tatueringarna är snart helt läkta!! Gud så skönt att slippa detta kliande!
Sen gjorde jag nyttigt gotte till hockeyfika. Kommer att bli återkommande :)
Ta turkisk yoghurt, bär du tycker om, krossa lite digistive och ringla lite honung över.

KLART! Tre olika saker i bara några få meningar. Effektivt ;)

Tryin' to fall in love.

Varit iväg och handlat på Willys. Räknade kronor, la ner saker i korgen för att sen ta upp. Fan vad duktig jag var! Inget onyttigt, onödigt och inget sovel. Bara vettig frukost och matlåde-mat (storkok som går frysa in sen). Spaghetti och köttfärssås står på menyn sen, faen vad gött! Man kan äta "lyx" fast man inte har så många kronor kvar :)

Helt galet att det är 14 dagar kvar till löning men jag får lov att äta upp allt här hemma, vara nykterist och inte gör nå onödigt. Provar helt enkelt på livet som fattig student! Påtal om student så håller jag på att söka till undersköterska nu, väntar bara på ett arbetsintyg från kommunen och sen blir det att åka till CV och lämna ansökan :)

Fattig men glad helt enkelt! :) Nu ska jag städa lägenheten och diska. Då slipper jag ha ångest då jag bänkar mig framför tvn för hockey och gomiddag sen! Puss

Ladies love country boys.

Kärlek i en annan form.


Jag har bara ett ord att säga om denna skönhet: Perfektion.
Måste ha sett kul ut då jag tittade runt och sen utbrast jag AAAAAAH..
Kärlek vid första ögonkastet helt klart och denna måste jag bara pröva sen!
En ljummen sommarnatt, sand mellan tårna, busiga lockar, denna & ett rött bälte.

Honey, I'm home!

KappAhl har denna skönhet och jag hoppas mina tuttar ryms!
Annars får jag lov att gråta blod. Finns inga andra alternativ liksom!

Nu ska jag sova och drömma om somriga äventyr i denna. Puss

Gullegull!



Min fina storebror fyller år på söndag, 29 år :)
Har suttit nu i någon timma och kikat på tshirts..
Jag älskar verkligen att handla kläder åt karlar!!

De ovan fick det bli :) Hoppas de duger åt min finaste, bästa storebror!
Tänk vilken gullig lillasyster han har, som köper tshirts för över 350kr..
Särskilt eftersom jag nu bara har ett litet korvöre kvar på kontot :P

Ska nog tröstshoppa nå kläder åt mig själv också!
Farligt men bra att ellos har faktura i slutet på månaden ;)

Skäm bort era nära och kära! Puss.

Alan Jackson.



Fick en kärleksförklaring i lördagsnatt. Väldigt trevligt och egoboost så in i bövelen.
Och ni vet den där fantastiska känslan i magen när de vill ses igen? Oh.
Jag är nog inte så dum ändå :) Så tack, tusen miljoners tack.

Sa jag inte att det här året skulle fyllas med kärlek?!
Det har börjat rackarns bra. Och äventyr väntar :)

(Nu får ni läsa mellan raderna, för det här är väldigt nytt och spännande!)

Underbara måndag!

Jävlar vad denna dag har sprungit iväg :P Hann inte ens med så satt jag hemma igen.. Att jobba dagtur har sina för och nackdelar helt klart. Stiga upp 5.15 = Not fun. Allt annat är fan bara bra! :) Och idag har jag tjänat storkovan! Synd man inte jobbade hela helgen, snåltarmen vill ju ha lite moneymoney!

Ska prova mig på att göra nå så smaskigt som Pastagratäng med broccoli/bacon till middag. Man tager vad man haver och jag råkar ha allt hemma så då kör vi på det :) Men först en dusch, inte lukta usch! ;) Hoppas ni andra har en minst lika fin dag! Puss

Party!








Finare än snus! :)

Strax iväg till Tina för pizza/bingolotto.

Puss!

Kom igen nu gubbar!



Vi ska till final :) Och eftersom jag inte ser matchen sen så lär vi vinna ;)

Heja heja! Jag tar en sup åt er gubbar!

Saturday.



Vaknar sakta till liv. Hade telefonterror inatt av två karlar och nu på morgon av tre!
Peppad som fan för fest om några timmar :) Är goväder så blir gött med grillade burgare.

Nä, hoppa in i duschen och fräscha till sig! Puss


Bakgrundsbild.



Ja, jag har en fetisch för snygga brudar.
Kanske för att jag hade önskat jag vore lika vacker.
Kanske för att jag tycker om kvinnor som vågar visa upp sig.
Kanske för att starka, vackra kvinnor är det coolaste som finns!

Kvinnor som älskar sina kurvor och VILL visa upp dom.
Heja er! När jag fyller 30 år ska jag fan ha en fotosession.
Hos ett äkta proffs och med sexiga underkläder. Heja mig!

Jag har alltså 6 år på mig att bli så het som möjligt :)

Challenge accepted!!

Countrykväll.



Lyssnar på Country och en kurrande mage. Ska snart slänga ihop nå middag.
Funderar på att slänga in en flaska vitt i frysen så man får sig ett vinglas till :)
Men då man väl börjat dricka så slutar det aldrig väl :P Sist sluta det med äventyr.
Kanske blir ett glas vatten, då vet jag då i vilken kommun jag vaknar upp imorgon ;)

Har varit hemma i 3½ timma och är redan uttråkad :P
Förhoppningsvis försvinner det så jag får känna lugnet en stund!

Hoppas ni andra har en bra kväll och glad påsk! Puss

Remember when...


You big cry baby.


Gode glad över att jobbet var så pass lugnt idag.. Man blir fan handikappad när man tatuerat halva överarmen har jag nu märkt :P Kommer bli ett helvete nästa sväng då insidan av armen ska gaddas. AJ att göra det och AJ att leva med det tills den börjat läka. Man är ju dum i huvudet som gör detta frivilligt.. men ska he sitta där hela livet kan he likväl göra ont :)

He bli fest på lördag förresten! Orkar inte vänta på karlar som segar så bättre jag bokar upp mig med trevligheter :) Dricka öle, träffa fint bilfolk och nya människor.. Bra kvinnor reder sig själva vet ni! Så sitter ni där hemma och åmar er, slut'upp och ha kul istället :)

Nä, ut i snöstormen.. God middag och världens finaste familj väntar ju! :) Puss

Sen en tid tillbaka.



Hej bloggen!

Pratat med gubben i telefon och fyfanken vad jag saknar hans sällskap!
Snart är det 3 veckor sen vi sågs och visst, det har hjälpt mig att komma över honom.
Men i slutändan så är han ju ändå en av mina bästa vänner och livet är grått utan honom.
Nästa vecka ska vi fan ses har jag bestämt! Jag behöver lite gubbetime. Så.. så får det bli :)

Nu ska jag bädda ner mig i sängen med en ond arm och korsordstidningen.
Jobba dagtur imorgon och sen blir det middag/hockey på Medlefors. Finfint!

Puss på er!

Om du letar efter någon du kan ändra på....då ska du inte välja mig!



Hej bloggen!

Har tänkt lite den senaste tiden. På livet och allt vad det innebär. Visst är det härligt att med 110% ärlighet kunna säga att man är nöjd just nu?! För det är jag. Jag är nöjd och otroligt tacksam för allt jag har runt mig. Jag är tacksam för alla som tar sig tid att prata med mig, vara med mig och finnas där för mig. För utan dom hade inte livet varit såhär härligt. Jag är nöjd med mig själv och självförtroeendet blir större för var dag jag blir äldre. Jag är tacksam för det fina livet bär med sig. Äventyr, kärlek, uppförsbackar och nedförsbackar. Jag är nöjd med mitt liv. På riktigt. 110% ärligt.

Åh så härligt!

I wanna live like a cherokee.



Hej bloggen! (ska nog alltid skriva så nu)

Idag har jag varit på Port Royal Tattoo i Holmsund utanför Umeå.
Det hanns med x antal mer saker än jag någonsin kunde drömt om.
Karln var duktig på det han gjorde om jag säger så! MIN nya tatuerare :)
Gammal mikrofon, ankare, diamant och skiftnycklar pryder nu min arm.
29/5 är det dags för rond två hos Anders och då ska döskalle-pinuppan bli till.
Min halfsleeve kommer bli så jävla kickass att jag kommer hångla upp armen sen!

Nä fiifan vad fint det känns att jag äntligen hittat MITT ställe.
Dit ska jag gå så länge jag har hud kvar att färglägga!

Livet äro gött och armen äro mörbultad! Puss

Rock n' roll heart.



Hej bloggen!

I fredags kom det hit en karl och rövade bort mig.
Så denna helg har spenderats x antal mil från Skellefteå :)
Det har varit helt fantastiskt och jag ångrar inte en enda minut.
En tatuerad raggare med charm som en hel arme av gubbrackare.

Det är sånt här som gör att jag verkligen ÄLSKAR min impulsivitet.
Oftast skadar den bara mig men sånnahär gånger gör den livet finfint.

Då får väl se om han vill ses igen, time will tell :)

Fyfan vad livet är härligt alltså!
Glöm inte bort att våga!

Puss.

En saga med ett förbannat bra slut. Därmed basta!

Med ett stort intresse för 50-tal, vrålande bilar och tatueringar, men i ärlighetens namn skriver jag mest skit. Massor om kärlek och äventyr, och även tråkig vardag. Enjoy!

RSS 2.0