Tjockis!



Avbokade just träningen ikväll.. Jag mår så jävla dåligt i lägenheten nu för att den är så jävla stökig så det blir en städnings-workout istället! Har diskat bort, städat i köket och i hallen.. Ska impregnera två par skor, sortera den rena tvätten från förra veckan, städa toan, skura och dammsuga.. Sen ska jag bannemig renbädda sängen, ta mig en dusch och somna så gott så gott.. Just ja, måste slå in lillebrors present också! Ingen rast och ingen vila, men middag ska jag fixa nu iaf! Svårt att städa på tom mage, tjingtjong!

Pepp på livet!



Onsdag: Jobb 11.30-15, systemet för att handla gott till helgen och sen djupvattenträning i 45min.
Torsdag: Jobb 06.30-9.00, Kickoff med jobbet 9-16.30 och sen fira lillebror som blir 20 år ♥
Fredag: Grina ihjäl mig eftersom jag får träffa finaste killen och finaste vännen ♥
Lördag: Sovmorgon, gomiddag hos Tina och sen All-in hela jävla kvällen och natten!
Söndag: Bakis, bakis, bakis, bakis, bakis och sen käka pizza och spela bingolotto!

Går rent int må dåligt då jag har dessa fantastiska dagar framför mig!
Har hittat igen peppen för träning också, den har varit bortblåst 2 veckor.
Knäpp i magen och sen upptagen med annat. Men nu kör vi hårt igen! :)
Torsdagens träning blir 4 timmars hårt slit på bodaborg.. det räknas väl?!

Nä, göra mig redo för sängen.. Ska ju vrida om dygnet ju! Puss

Jävla dygnsrythm!

Summa summarum av det jag skrev igår: Våga vara ärliga mot varandra, våga inse då killen du tycker om inte tycker om dig på samma sätt.. men släpp aldrig hoppet om att det en dag kan ske ett mirakel. För mirakel sker, varje dag!

Ringde hyresvärden nyss! Blev typ dumförklarad på telefon. Jävla skitbrud! Sen så förstår jag inte varför dom har element som hela tiden "går sönder".. Visst borde det väl ändå bli billigare i längden att byta ut elementen man har problem med istället för att hela tiden behöva laga dom?! Aaah.. Får se om jag hinner få besök innan jag ska på jobbet, det är apkallt i lägenheten nu iaf..

Har vridit dygnet helt åt helvete.. Ska försöka vrida om det imorgon! Inte okej att somna 4 på nätterna då jag vet att på torsdag så måste jag upp mellan 05.45-06.00, för att sedan jobba två uppdrag innan vi ska ha kick-off till 16.30. Jobbet bjuder på samarbetsövningar, lunch och sen några timmars boda borg.. AWESOME :) Man borde få sånt oftare men näpp, bara då två arbetsgrupper ska bli en :P

Nä, lite frunch kanske? Pöss.

He's not that into you!

Det bara skriker kliché om den filmen men ändå är den så jävla sann! Varför går vi runt och ljuger för varandra hela tiden? Klart han hör av sig och hör han inte av sig så tyckte han du var för snygg..... Du är för bra för honom..... Han raggade bara på den där tjejen för att göra dig svartsjuk! JOMEN TJENA!

Sanningen gör ont, likväl kärleken.

Men glöm då fan int bort att drömma ändå! För som filmen säger, bara för att du en gång är regeln så kan du ändå en dag bli undantaget! En vacker dag kanske den vackraste karln på festen förälskar sig i dig. En vacker dag kanske personen du älskat i smyg förklarar sin kärlek till dig. MAN VET ALDRIG! Och det är alldeles fantastiskt smärtsamt och underbart.

Jag har väldigt lätt för att bli kär i kärleken, ofantligt lätt. Men samtidigt är jag väldigt rädd. Rädd för att förlora "min tid", för att bli sårad och för att bli.. jaa.. två? Ändå så tillåter jag mig själv att falla, gång på gång, fast det gör så jävla ont då man landar på marken..

Men jag lovar er allihopa, den dagen jag slutar tro på kärleken - då andas inte jag mer.

Blev ett litet flummigt inlägg men jag är trött, adjö!

Sympatibakis.

Aaaah huvudvärk! Sovit drygt 5 timmar inatt och legat död mest hela dagen idag.. Men vad gör man inte för vännen säger jag bara! :) Snart är det en ny vecka full av trevligheter! :) 4 dagars jobb, kick-off med jobbet, träffa Timo för första gången och födelsedagsfest för Tina! Tänk om alla veckor kunde vara såhär underbara :) Och att alla söndagar var lite smått sömniga och utan ångest :)

Ska börja packa ihop perkulatorn, datorn och lite annat snart.. Det nalkas pizza och bingolotto hos Tina :) Perfekt söndagssyssla och sen blir det nog lite mer äventyr.. Om jag inte dör av trötthet dvs.. Tur jag inte börjar jobbat föränn 17.45 imorgon :P

Förresten har jag bara sovit hemma en natt den här veckan :P Pjuuh, jag tror min säng saknar mig!! Ska gosa ner mig riktigt rejält ikväll då jag kommer hem.. Borta bra men hemma bäst, iaf då det gäller sömn ;D Jaja, tjingelingplingpling!!

Ovärdeligt.



Bang bang.
Då jag kom hem igår så fick jag ett sms, som ledde till att jag berättade tusen sanningar och precis hur jag kände inför allt. Less på vad jag träffat för killar och less på hur dom fått mig att må. Sen somnade jag. Vaknade av ett sms idag som frågade om jag ville med till inlandet. Nyvaken och lite smått förvirrad svarade jag att jag kunde följa med. NU kom jag hem. 12 timmar med två av mina favoriter. Helt fucking lovely har den här dagen varit fast vi inte gjort ett jävla skit, typ.

Det behöver inte bli så jävla komplicerat, bara man är ärlig! Så svinet jag grät över igår, förvandlades idag till en alldeles fantastisk vän. För igår skrev han att jag var en ovärdelig vän och då insåg jag att det är precis vad han är för mig också. Ibland lite mer och ibland lite mindre. Men vi har den grunden att stå på och här står jag fan gärna kvar!

Vi har setts fem dagar på rad och jag är inte ett dugg less honom. Petter blev jag less på efter två dygn. Så vad fan grinar jag över?! Inte ett jävla nå. Så tack underbara du, tack för att jag fick följa med idag och tack för att du fick mig att inse att det är alldeles underbart precis som det är :)

Punkt slut.

Bang bang, he shoot me down.



Lasse Lindh - Svenska Hjärtan.

Svensk sommar tinar frusna själar och stackars satar som du och jag
som tror och hoppas och tänker att nu så nu är det väl
Äntligen våran tur att träffa nån som behandlar oss väl
kyss mig ömt och brutalt sover sked håller hårt både morgon och kväll
Dom säger dom bästa är tagna men dom ljuger,
dom ljuger för vi finns ju kvar

Och om dom bara gav oss chansen

Jag ger dig inte min morgon och inte min dag
du får nått så mycket bättre, du får hela djävla jag
Hela underbara, unika jag inte något så fjuttigt som en morgon och en dag

Svenska hjärtan tinar aldrig när dom väl har frusit
Skitsnack, ge mig kärlek och passion och hunger och magi
så smälter jag rakt av

Och vi som väntar på något gott vi väntar alltid för länge jag vet, jag vet
men ett liv med låga krav är som sommar utan sol och vinter utan snö
Och vem vill leva så

Jag ger dig inte min morgon och inte min dag
du får nått så mycket bättre, du får hela djävla jag
Hela underbara, unika jag inte något så fjuttigt som en morgon och en dag

-

Ja inte är det konstigt att man blev en djup människa som alltid kommer vara en evig romantiker...
Det här lyssnade jag på 2005, grät mig svullen över vackra pojkar och ville att livet skulle börja..

Förresten älskar jag mitt exkex.. Tror ni inte att han skrev till mig just ikväll!?!
Fantastiskt så underbart fint allt tajmar ibland. Så tack kära exkex, you rock :)

24/11 - Bästa och värsta dagen.

Det första, och bästa och underbaraste och finaste och mest fantastiska i år.
Isabelle fick en liten, alldeles perfekt kille som jag knappt kan bärga mig från att få träffa!!
Ska pussa, snusa, gosa, mysa och bara älska varenda lite bit av honom. Finaste killen ♥



Det värsta. Har gråtit och tyckt synd om mig själv i 30 min nu. Tjaa, jag försökte gråta mer men när jag tittar på bilden ovan så känns mina problem så pyttesmå och obetydliga. Vem bryr sig om att jag har ett, lite, brustet hjärta då världens vackraste kille kom till världen just idag?! Nä, just ingen.. Inte ens jag.. Så gott lär jag sova ändå, fast jag enbart träffar svin.. svin efter svin efter svin.. Gode less.. Ska nog ge all min kärlek till en kille som aldrig kommer krossa mitt, lillen.. Du får mitt hjärta nu! :) PUSSSSSS!

Lyxigt värre!

Vill du ha öl? eller ska du hem?
Jag vet inte, vill du jag stannar?
Du får bestämma.
Vadå, vill du jag ska stanna?
Jag hatar att bestämma, du får bestämma.
5 min tystnad.
Nä, nu är jag jävligt trött. Ska jag sova här?
Men vad vill du?
Jag sover gärna här, om du vill.
Men sov här då!

Hahahahaha :)



-



Sovit borta tre nätter så min strategi fungerade ;) Mysmysmys! Farligt att börja vänja sig men svårt att tacka nej till att sova nära, nära, nära :) Får se vart jag somnar ikväll, sprollar rent ingen roll men självklart så.. jaa.. jag tackar ju såklart inte nej :) Får helg klockan 18, helt underbart!!

Nu har vi köpt biljetter till BLACK SABBATH!!! :) Det ska bli mamma och pappas julklapp :) Vi barn bjuder på konserten, flyget och sådär.. Ska bli kul att se hur dom reagerar.. Är ju typ en ones in a lifetime.. :) Så i Maj ser jag Ozzy för andra gången och det ska bli såå fränt att se det gamla gänget återförenade! :) Det här var min hemlis förövrigt..

Isabelle ska snart få bebis.. Ååååh, magen pirrar och jag är nog minst lika nervös som hon är!! Så kanske blir det bebismys i helgen.. Kläm ut oongen nu gumman!! Jag vill snusa, pussa, krama och mysa!! :) och pussa på min nya favoritmamma! ♥

Nää, hoppa in i duschen....

Jag vaknar upp, Aaah, solen skiner igen
Dags för mig att gitta från lägenheten
Men först, alltid en dusch!
Inte lukta usch, stå högt i kurs för det é:
Glassigt! Glass-Glassigt!

(Skäms lite för att jag direkt tänkte på den där versen då jag skrev dusch!)

:))


Är så rackarns glad.. Haft årets finaste kväll/natt/morgon.. :) Är trött som ett psyk, sovit 5-6 timmar totalt.. Inte lätt att somna (nykter.. full kan jag sova hur som helst) i någons famn.. Låg jävligt oskönt men det var så mysigt så jag låg stilla och bara log :) Ååååh... Jag måste hindra mig själv!!! :P

Nu ska jag äta frunch, dricka världens bästa kaffe (A.N Franskrost) och sen slå på en romantisk film.. Jaa joo jajjamän, nu ska jag fortsätta med all romantik.. Känslan kan försvinna på en sekund så bara att njuta medans man kan :D HIHI.. Puss på er!


I'd hit that!





eller............





kanske inte......



nää jag skojar, klart att.. I'D HIT THAT!!!

Take it or leave it.

Ikväll då jävlar... Duschat, fixat håret, ska sminka mig, ta på mig en klänning och sen åka iväg för att hälsa på en karl. Beter han sig som han brukar så ska han allt få se. Mig hunsar mig inte runt med! Take it or leave it. Beter han sig som vanligt så blir det en resa norrut i helgen, det jag pratade om igår. Så hur det än blir så blir det awesome! Känns underbart att jag har kommit till den här korsningen.. :)

Haft en lugn och skön dag, precis vad jag behövde :) Hoppas den fortsätter såhär, men som sagt.. Jag vet inte hur den slutar.. Jag vet inte vad jag hoppas på heller, för helt enkelt ta det som det kommer.. Nu eller aldrig, hörde du det?!?!

Puss :)

Det kliar i fingrarna.



Känner mig jävulskt impulsiv just nu! Saknar äventyren och den fantastiska känslan i magen. Slänga sig ut från stupet till det okända. Jag tror fan jag måste göra något åt det nu helgen som kommer.. Jag bara måste.. Jag hoppas känslan håller i sig för jag vet hur otroligt bra jag kommer må då det är gjort! Jag är 23 år, fri som en fågel och har hela livet framför mig! Vad och vem ska stoppa mig EGENTLIGEN?!

Nä just de ja, jag är rätt duktig på att stoppa mig själv..
Men den här känslan ska fan fortsätta bubbla i magen.

Jag mår som bäst då jag mår såhär!

En cancer i röven, vart jag än satt.

ÅH!!! Senaste SOA var bäst bäst bäst och spännande som faaaaan.. och jag har insett att det bara blir 4 säsonger av den underbaraste serien i världshistorien.. :( Jag får helt enkelt köpa alla (har 2st) på dvd och glo, om och om igen.. FAN VAD BRA DET ÄR!

På torsdag eller fredag får ni höra världens bästa nyhet! :) Jag är så glad att jag typ spricker och ser framemot en fantastisk händelse i maj :) Ja, jag är gravid!!! Vad annars?! (Ni smarta människor kommer väl ihåg att nyheten kommer sen i veckan, inte nu?)

Nää.. Nu skulle jag egentligen ha sorterat tvätten och varit duktig.. men he känns fan int som har nå mer duktigt i mig idag så jag skit ineee.. Får gå upp i tid imorgon helt enkelt... JUSTFAN.. måst köpa sköljmedel.. Jaahapp, där försvann den sovmorgonen!

Välkommen till mitt underbara liv, tjingtjong!

Darth Vader.

Nyduschad och nypratad.



Nu står allt rätt till igen, 40 minuters telefonsamtal avklarat :) Han får mig på så himla bra humör!
Hoppade in i duschen efter vi pratat och hallelujah så underbart det var. Skulle kunna duscha jämt!
Ska jag klaga på nå så är det väl att min duschkräm luktar gud och att jag skiter i att smörja in mig.
Så nu sitter jag här och luktar granatäpple och huden skriker efter hudkräm.. Näpp, du får inte nån!!!

Nää, fortsätta med min myskväll och njuta av livet :) Puss

Bakad potatis med fetaostkräm..

AAAH så god middag jag gjorde idag! Gjorde en fetaostkräm på 150g fetaost, några klickar lätt creme fraiche, en vitlöksklyfta och lite svartpeppar.. Sen rödlök och körsbärstomater och en skållande het bakpotatis! NAMNAM :D Hoppas potatisen går värma upp på nå sätt igen (??) så jag får äta upp den andra på söndag till middag.. :)

Hahaha sen är livet väldigt komiskt ibland.. Idag har telefonen varit tyst :))

Nu ska jag dricka världens bästa julmust, Zeunerts ♥ och kika på serier tills det är dags att nanna kudde.. Jobb 7.15-17.30 både lördag och söndag.. Inte det roligaste man kan göra men jag peppar för en lugn och skön kommande vecka så :) Ha en fin kväll alla fredagsmysare! Puss

Konfunderad..



Är det verkligen möjligt att en människa kan ändras så otroligt mycket på så kort tid?
Visst, om man får känslor för en annan människa så blir man ju mer kärleksfull av naturen..
Men hur klån vet man att någon fått känslor för en? Finns den förmågan någonstans inuti kroppen?

Ja, jag måste erkänna att det känns lustigt.. 

Att få komplimanger av någon som inte tidigare varit generös med dem.
Att få veta att han ser framemot nästa gång vi ses, av tusen olika anledningar.
Att märka små, små, små saker som gör att allt känns helt annorlunda..
Att samtalen och smsen blir allt fler och allt trevligare..

Ibland tycker jag inte om att vara kvinna, man funderar ju så jävulskt..
Men finns det någon därute som håller med mig om att det är lite skumt?
Eller är allt inbillat i mitt huvud? Åh, jag vet inte ut och in längre.

Ge mig sommar!



Blir helt galet sugen på sommar, sol och solbränna då jag ser denna bild! Tagen 21 juli...

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Aj.. stackars mage!

Min mage är inte snäll mot mig alltså! Visst förstår jag att förbränningen ändras då man börjar träna, men int fan ska man behöva ha magont?! Måste ta en vilodag idag fast jag inte vill :( Skulle prova på vattenstyrka om en dryg timma men vågar inte pga. magen.. Bläää!

Gick och la mig 21 igår, somnade 23 och vaknade 6.45 imorse av att lampan var tänd?! Släckte den, funderade på om jag skulle gå upp och beslutade mig för att somna om.. Dumt beslut, nu är jag helt galet trött bara för att jag sovit för många timmar :P I-landsproblem då dom är som värst ;)

Hoppas magen blir bättre under dagen.. Ska till Medlefors med Tina senare och käka fläskpannkaka och se hockey.. Blir väldigt trevligt, bara jag slipper en krånglande mage :) Första matchen efter uppehållet så jag måste erkänna att jag smyglängtat efter att det ska börja om..

RIP TTi.. :( Hej ett liv utan serier!

When we stand together!


Det nyaste tillskottet i min samling :) 299kr på Ginatricot, dom levererar som vanligt!
När den sitter på mig så är skinnet enbart på brösten, inte ner mot midjan sådär. Toksnygg!!

Idag har jag varit barnvakt en sväng, ätit lunch och sprungit på stan med Tina.
Sen vidare på möte för att fika och gosa med två små gubbar! ♥ (3 vs. 8 veckor gamla)
Sen skjutsade bästa Frida hem mig, är helt död i kroppen efter gårdagens vattengympa!!

Ikväll blir det att se massvis med serier nerbäddad i soffan, ååh.. KÄRLEK!!

Rökfylld lägenhet.



Hmmm.. Jag borde nog rengöra ugnen.. Bakade Pitekaka åt mina kära kollegor nyss och hela lägenheten blev rökfylld.. Menmen, den såg då lyckad ut iaf.. kakan alltså :P Så dom blir nog glada fast min lägenhet luktar kräk :P

Idag har jag varit på vattengympa, sen käka lunch på Edda innan jag åkte vidare till Sarah. Snacka skit och spela yatzy var det vi hittade på :) Sen hem hit och baka som sagt.. Ska käka nå middag snart och iväg på jobbet.. Är faktiskt lite halvpeppad på att jobba ikväll, bra skit! :) Nää, harne bra!! Pöss

Lite som betyder mycket.



+ Gav pappa lakritspipor och ett kort idag. Lyckan i hans ögon värmde upp hela min kropp. Han sa att han inte ville ha något men jag känner honom.. Tänk att något så litet kan betyda så mycket. Puss pappa!

+ Var så jävla god mat som mamma hade gjort idag så att prata kändes alldeles värdelöst. Satt i tystnad, åt sakta och lyssnade på min familjs knäppa samtal. Det tål att sägas igen, att äta i sällskap är bland det bästa jag vet. Även fast man bara sitter tyst och njuter!

+ En kort men mysig stund hos Tina. Även fast vi aldrig någonsin vinner något på Bingolotto så är det en så himla fin tradition. Söndagskvällar måste innehålla Bingolotto, annars är det en stor bit som saknas. 

+ Att se film med D. Småbråka om chipsen, dela kudde och diskutera varför Voldemor gjorde just det där mot Harry Potter. Sen tusen saker till men dom håller jag för mig själv, precis som det ska vara :)

+ Jag har återtagit kontrollen över vad vålnaden i mardrömmen ville säga. Swoosh sa det så visste jag precis vad jag vill och vem jag vill ha i min närhet. Ska skita i gårdagen, leva idag och se framemot imorgon. Inget mer och inget mindre.

Nu blir det korsord igen! Godnatt.

Mardrömmar och kotletter.

Blää! Ska aldrig någonsin lägga mig för att sova då jag har en klump i magen.. Somnade såklart och drömde att en vålnad tryckte ner mig i sängen.. Kunde inte skrika eller röra mig.. Vaknade i panik, tänkte på vad drömmen ville säga mig och sen somnade jag om och sov gott i 9 timmar.. Är 4de gången den där vålnaden hälsar på. Jag minns så himla väl första gången, för jag kunde verkligen inte förstå om det hänt på riktigt eller om jag drömt..

Idag har varit en tokbra dag! Sovmorgon, slappa i soffan, veckohandla, äta sambal olek-kotletter och äppelpaj med Tina, se snuskiga dokumentärer och när Tina åkte så diskade jag bort.. Alldeles underbar dag helt enkelt :) Morgondagen kommer nog bli minst lika bra! Farsdagsmiddag på Medlefors och sen Bingolotto med Tina.. 

Måste förövrigt säga att vita helger är awesome! Slippa vakna bakis och förstöra hela helgen.. Bättre att njuta av sovmornar, äta god mat och mysa på :) Helgen blir så mycket längre då man bara dolar på i sin egen takt.. Alkoholen förkortar helgen otroligt mycket! Ska bli goode skönt att vara nykter till 3 december faktiskt! :)

Nä, nu ska jag bädda ner mig i sängen och lösa lite korsord innan jag ska sova! Pöss

11-11-11.

Jobbat 6.30-16, ätit tacos hos mammpapp och sen tvmys med mamma :)

Har en klump i magen.. Jag vill inte känna mig såhär.. Jag vill inte att du ber om sånt.. Jag vill inte ens att du pratar om det.. Jag får så jävla ont i magen och den fina fantasin jag lever i krossas. Varför ska jag vara så jävla envis och simma motströms hela tiden?! Varför vill jag alltid ha det jag inte kan få? Jävla skitskalle, sluta gräva din egen grav.

Blir en nykter och lugn helg. Ladda inför en monstervecka på jobbet. Försöka landa på marken.



Ibland hade jag önskat att livet alltid var lätt. Att man fick allt man ville.
Att man fick vara lycklig varje sekund, varje dag. Men jag vet det int går.

Historien upprepas igen.



Den där lustiga känslan i magen och Déjà vu i varenda cell i kroppen.
Fast att allt känns exakt som förut så är det ändå så olikt. Så konstigt och knäppt.

Ni vet, de där fantastiska människorna man möter genom livet. De som lämnat ärr i hjärtat.
De som man inte ger upp hoppet på, fast allt förändras och man själv är påväg i en annan riktning.
De människorna, dom ska man vara rädd om. För ärr läker aldrig och ärren i hjärtat är bitterljuva.

Ärret du lämnade, det känns alldeles färskt fast dagarna sprungit iväg.
Känslan att vara hemma finns som en stor bubbla runt mig när jag är nära dig.
Att aldrig behöva oroa sig för vad man säger, hur man ser ut eller vad man gör.
All ångest försvinner. Alla bekymmer är bortblåsta. Man bara är, här och nu.. med dig!

Oväntade sms. Att fascineras över hur fin du är då du ser TV.
Att se dig växa som person. Att börja lita på dig igen, sakta sakta.
Att känna att det är helt okej att vi bara är dom vi är och inget mer.
Det är det finaste jag vet just nu.. Men om du en dag säger nå annat...

Då står jag här. Puss!

Trött med L.

Aaaah vad skönt det var att vattengympa med tanterna imorse! :) Kommer med all säkerhet ha träningsvärk i hela kroppen imorgon, har känningar redan nu :P Men jag ska bannemig simma imorgon och fredag ändå.. Vilade ju igår och får vila lördag-söndag..

Nästa veckas träningschema ser ut såhär;
+ Måndag, Vattengympa 11-11.45.
+ Tisdag, Simma.
+ Onsdag, Vattenstyrka MEDEL 11-11.45 (ska bli fränt, har aldrig provat).
+ Torsdag, Simma.

Blir att vila tre dagar eftersom det är jobbhelg nästa helg :P Då ska jag bannemig ha det slappt och skönt de timmar jag är ledig ;D Blablablabla, är det inte karlar jag tjatar om så är det nå annat.. Nu är det simningen, sorry för det! :P

Nää, lägga sig i fosterställning i soffan och se Gränsbevakarna Australien. Pöss!

Teleeföön.



Var grymt skönt att simma idag, fast jag känner det i armarna redan nu :P Ska ta en vilodag imorgon eftersom min dag är fullbokat från morgon till natt.. Möte på jobbet, 11 timmars jobb och sen fara till D för film.. Sen upp i tid så jag får mig till vattengympan 10.00 på onsdag :) Blev gode glad då hon jag köpte badkortet av sa att vattenträningen på dagen ingick ;D Så det får bli några gympapass emellan :D

Nää, livet känns gött just nu! Fast jag är rädd att jag alldeles strax komplicerar till saker igen.. Hmm.. Får väl helt enkelt lära mig av mina misstag och sluta i tid.. Vill fortsätta må såhär bra, orkar inte med en nergång så snabbt igen.. Så, lyckliga Elin.. vi kör på det tyck jag! :)

Nää mysa ner mig i soffan en stund till innan John (Blund) kommer hit för att natta mig! Pöss


Äntligen måndag!

Somnade vid fyra imorse, var ju så bra filmer på tvn :) Så istället för att stiga upp 8 som jag hade tänkt blev det nyss jag steg upp.. Äääsch, ibland får man faktiskt :) Ska klä på mig nu och börja med att släcka tvåan på bilen, sen iväg på edda för att äta en lättare lunch innan jag ska gå på mitt första pass! :) 6 månader av simning, pjuuh! Men jag vet att första månaden är jobbigast, får man sig igenom den utan att ha börjat fuska så går det bra! :)

Nä, iväg på besiktningen!

Begåvande människor!



Karatefylla igår! Jodå! :)

Idag kom Fredrik hit för att lämna min mobil och hämta Petters tröja.. Sen fick jag en cdskiva där han spelat in en Katy Perry låt på gitarr.. Tack och bock och på återseende sa jag och nu har jag lyssnat igenom låten där.. Shit så jävla skön den är!! Helt galet begåvad vän man har, för jaa.. Jag är otroligt glad att få kalla honom vän, fast jag slutat träffa Petter.. Så alla där ute, låt aldrig elden slockna.. Att verkligen brinna för något och att sedan ha begåvning, det är finare än snus det! Nä, nu ska jag lyssna igenom den igen och hoppa in i duschen.

Världsbästa Tina kommer hit med pizza, cola och gofika snart..
Hon vill nog inte sitta bredvid mig i soffan om jag inte duschat :P Häähä

Pöss pöss

We found love in a hopeless place.

Alltså hur bra är inte Rihannas nya singel!! Jag tycker synd om alla som skulle se henne men som fick konserten inställd.. Vet bara själv hur mycket jag hade grinat om Jerry Lee Lewis eller Ozzy Osbourne hade ställt in :P

Sen.. En låt som får mig att vilja halsa öl och vråla; Javi Mula - Come on. SÅ JÄVLA BRA! Vill ha en bil med baslådan från helvetet och sen repeat hela livet!! Början är lite trist men då den väl kommit igång, shit.. Det går inte att sitta still! Vet inte om det är fjortisen i mig som saknar epatraktor-tiden ;) Äsch, bra är den iaf!!

Och för alla er som inte har tänkt festa ikväll.. Här har ni myslåten nummer ett; Adele - One and only. Hon har så jävla mäktig röst i den här låten, gåshud garanteras!

Så, partypeople och mysfolk.. Ha en underbar lördag, det ska jag ha!!

Koffein, nu, tack, gärna.



Förutom det underbara kaffet jag dricker just nu så känns allt så jävla fucking bra!
Satt och lyssnade på musik och tittade på spotify och helt plötsligt pirrade magen till..
Den har pirrat sen dess och jag kan inte sluta le! Vad an detta kanske ni undrar?

Jag har ingen fucking aning. Jag sitter själv hemma och bara njuter.
Jag mår bra! Jag älskar mig själv! Jag älskar mitt liv! :)

Längtar till imorgon. God mat, god öl och förhoppningsvis vinst i hockeyn.
Sen iväg på förfest någerst med folk jag nästan inte ens känner. Så jävla kul!
Hoppas och tror att morgondagen blir legendarisk. Hur kan den inte bli det?!

A new version of me.

Jag kunde inte sova inatt, av många anledningar, så jag låg och funderade istället. Hade medarbetarsamtal igår och chefen hade inte en enda dålig sak att säga om mig! Snacka om självförtroendeboost då hon sa att hon såg mig som en "klippa" i patrullen :D Så eftersom jobbet går så fruktansvärt bra just nu så måste jag utvecklas på något annat sätt. Har ju rätt till friskvårdsbidrag och det har jag tänkt utnyttja på riktigt detta år. Föregående år har jag köpt presentkort på spa osv, men nu ska jag köpa simkort!

Eftersom jag mestadels jobbar kväll så passar det ju sig ypperligt att simma på morgonen! Och eftersom jag älskar att utmana mig själv så ska jag simma som fan till att börja med, för att få mig in i det och för att få igång konditionen så fort som möjligt. Morgonsim på måndag, tisdag och onsdag nästa vecka. Eftermiddagssim på torsdag och fredag nästa vecka. Sen två vilodagar innan jag kör morgonsim måndag-fredag nästnästa vecka! :D

Känns alldeles fantastiskt att ha hittat denna pepp och att ständigt vilja utvecklas! :) Sen klagar jag ju inte på att det är 1km till Eddahallen heller så det blir skönt med en promenad dit och en promenad hem! Nä fyfan vad bra det här ska bli! Några kilon vill jag allt bli av med :)

Nää nu ska jag göra mig redo för att hämta bilen på RC! Tjingtjong.

RING BRANDKÅREN!




1. I'm too hot to handle!
2. Mitt hår har 5 st nyanser.

FUCKYEAH!

Känns otroligt fint att se ut såhär på
+ 1½ timmas medarbetarsamtal
+ 1½ timmas möte med alla kollegor
+ Ett kvällspass på jobbet.

Sen jobbar jag 5½ timma på fredag också.. YEY! ;)

Men jag överlever nog, för på fredagkväll blir jag sexy redhead igen! Pöss

The beatles - Oh darling

Sovit som en stock inatt! :) Käkade chili och såg hockey hos mammpapp igår.. Vi vann äntligen! Jag måste börja se hockey oftare, dom vinner alltid då :P Så enligt mig själv förlorar dom nu på torsdag och vinner på lördag, för på lördag ska jag se igen ;)

Idag ska jag handla på coop och sen blir jag bjuden på korvstroganoff hos Tina ♥ Ska färga hennes hår och hon ska bleka mitt! Nu äntligen ska jag bli en riktig redhead.. All brun och röd färg jag satt i håret under snart 4 år ska vi försöka avfärga.. Kommer med all säkerhet att se ut som en morot :) Men det gör inget, för förhoppningsvis får jag det färgat rött på fredagkväll :)

Sen har det varit en riktig "Bjuda elin på middag-vecka".. Badstigen måndag, Medlefors tisdag och Tina onsdag.. Vilken lyx!! :)



Rubriken är en låt, som ni kanske räknat ut, som är alldeles fantastisk! Youtuba den NU! Puss
Jakob Chattmail säger
Jag borde göra det jag med, men du var ju kul att snacka med   borde ha sovit vid typ 12
Godnatt, sov gott och våta drömmar?
fast utan ?

Precis som att få en kniv i magen.

Vaknade av ett sms idag som verkligen inte var kul.. 
Jag tänker på er allihopa där nere! ♥
Ord räcker liksom inte till och jag vet inte vad jag ska skriva..
Tittar mig på armen och så hugger det till i magen igen..
Jag hoppas du trivs bättre på den andra sidan!




I'll always have a piece of you with me.

En saga med ett förbannat bra slut. Därmed basta!

Med ett stort intresse för 50-tal, vrålande bilar och tatueringar, men i ärlighetens namn skriver jag mest skit. Massor om kärlek och äventyr, och även tråkig vardag. Enjoy!

RSS 2.0