Att göra det bästa av situationen.

Jag känner igen de här tankarna. Det känns som jag har varit med om det förut. Det känns som att det gå åt vilket håll som helst, men jag kan ändå inte sluta vara positiv. Man måste ju göra det bästa av situationen och så får det vara med det! :)

Har mått som en jäkla råtta idag! Men det måste ju betyda att jag hade alldeles för roligt igår?! :) Fy vad roligt det var att festa med arbetskompisarna :) Synd bara att inte alla kunde vara med men så är det, nån måste ju jobba :P Kom hem runt fyra imorse då det blev efterfest och hemskjutsning av Eva som bor ute på vischan :)

Nu är jag peppad för tre dagar jobb innan la semestro! ;D tralala.. hejdåå

Sommar och sol.



Snacka om att ha tur med vädret dagarna man är ledig! :D

Ska lägga mig på vardagsrumsgolvet nu en stund och sola.. Här ska steekas!

Senaste veckorna genom mobilen.

Skräckblandad förtjusning.

Jag vet inte vad jag ska tro.
Jag vet inte vad jag ska tycka.
Jag vet inte vad jag ska känna.

Har jag tagit mig vatten över huvudet denna gång?

Äh, den som lever får se :)

Nu ska jag njuta av två lediga dagar som kommer bli helt fantastiska! Ha det fint

Jag har ingen rätt.. men jag gör det ändå

Fan vad jag önskar att jag kunde vräka ut mig ALLT, men det går inte.
Jag ringer ett samtal senare istället så jag får ut alla dessa funderingar ur huvudet.

Jag har kontroll, fast ändå inte.

Det är dom där jävla orden som snurrar. Varför var du tvungen att säga dom?

Puss.

Att känna sig naken.



Jag har sex underbara tatueringar & jag har tatuerat mig hos tre olika karlar.

Mina första tatueringar är mina svalor på vardera skulderblad. Jag var alldeles ny inom området. Jag tog första bästa tatuerare ungefär och hade jag vetat bättre idag hade jag gjort ett annat val. Men dom betyder alldeles för mycket för mig för att jag skulle "måla" över dom. "The past" - En liten minnesfras tillägnad finaste morfar. "The Future" - Jag hade fått mitt första jobb och kände att jag äntligen började stå på mina egna ben. Hur kan man ångra något som betyder så fruktansvärt mycket?! Nä just det, så jag älskar dom fast dom är skeva och lite fula i kanten.

Min banderoll mellan svalorna. Denna gjordes av en otroligt duktig kille som tyvärr inte hade lärt sig hur djupt man får köra. Den är helt perfekt till utseendet men det har blivit lite ärrvävnad och kliar. "Never give up. Always be strong. Keep walkin' my own way". Det var även han som fyllde i mina svalor och fixade till färgen i dom. Orden får beskriva sig själv, den betyder hur mycket som helst.

Mina underbara rosetter, en vardera vad! Dessa gjordes hos världens bästa! Betyder inte ett smack men dom är lovely! Ska jag vara ärlig så är det nog dom som har fått mest komplimanger :)

Och så kommer vi till den tatueringen som rubriken handlar om! Min fantastiska fågelbur, även den gjord hos världens bästa. Det är min (hitills) dyraste och mest älskade utsmyckning. I början så kunde jag inte sluta titta på den. Det var precis som att jag var rädd för att den hade försvunnit under tiden jag inte tittade. Men pjuh, den sitter ju kvar och jag kan stirra mig blind på den i flera timmar om jag bara skulle tillåta mig själv. 

Så.. Varför känna sig naken?

Mina tatueringar är mitt liv. Varje tatuering bär ett, eller tusen, minnen med sig. Jag vet exakt hur jag kände då jag satt under nålen. Jag kan berätta på pricken vad jag tänkte varje gång jag blev tatuerad. Jag minns vilka låtar som spelades i studion. Jag vet exakt allt och det är en känsla som inte går att beskriva. Vilka andra dagar i livet kommer man ihåg exakt allt? Tatueringar är vackra utsmyckningar och våra kroppar är tomma tavlor. 

Som jag sa, tatueringar är mitt liv och det är något som aldrig kommer att förändras. 

Jag föddes naken men kommer att dö som ett konstverk.

Kickstart my heart!

Haft en underbar dag på jobbet och herregud så roligt det är att säga, "ha en trevlig sommar & vi ses i höst!". Jag är inte lika ledsen för att jag inte kom in på skolan längre, jag prövar söka till våren istället :) Tycker faktiskt om Skeå just nu! Vi får se hur länge det håller i sig men jag har en aning att det fortsätter i samma riktning pga. massor av saker :) Dalarna får vara min lilla fristad där jag tatuerar mig, festar och njuter av sommaren helt enkelt. Men, man ska aldrig säga aldrig :)

Jag ÄLSKAR mitt liv. Jag kommer att älska mitt liv ännu mer på söndagkväll! Jaaaa, jag tjatar ihjäl er men jag bara måste tjata om semester :) Den här sommaren är ju MIN sommar. Nästa vecka ska bli en vecka full av semester, pussar och sömnlösa nätter vill jag lova! Kanske ska ta premiärbadet också? Och fiska? Och fara på loppis? Och bara älska livet? Jo, vi kör på det :D


I've done my sentence, but committed no crime.

Vuxenpoäng, check! 

Skickade ett sms ikväll. Jag behövde få det skickat så jag slapp stå på samma ruta och trampa. Fick det svaret jag ville så då är det klart o betalt iaf! Ett kapitel i mitt liv har nått sitt slut och ett nytt kapitel har påbörjats.

Vi hade Dr Phil-prat på campingen igår förresten! En random karl från Luleå hängde med oss och jäklar vad nyfiken han var på mitt liv. Vi pratade och han gav mig råd och spådomar och hela fadderuttan.. Haha.. Vi får se vem av oss som får rätt på spådomarna :)

Jag är som sagt död idag. Har ett stort blåmärke på låret, träningsvärk i hela kroppen, tunga ögonlock.. Men hjärtat tickar glatt vidare ändå, som tur är. Får hoppas på att träningsvärken är över till imorgon annars blir det drygt att jobba :) Haha.

Nä, nu ska jag fortsätta se The Walking Dead. Puss

Ps. Jag vet att du kommer sakna mig :*

I'm alive!

Jag åkte till Tina i fredags för övernattning och vi satt med varsinn dator i knäet.. Haha, ett riktigt tjejigt lan för jag lovar att vi inte spelade spel iaf! Sen huxflux hade någon plockat smörblommor åt mig i en liten bukett och sen somnade jag gott i hans famn. Fccckyeah! 

Lördan så följde jag med Tina till stallet för att vara barnvakt åt lilldottran. Hon sprang runt, runt, runt och sen hittade vi en gunga som hon satt i tills Tina var färdig. Hem till Tina igen för att mobba karln som var bakis och göra oss redo för resan till Pite. Skjutsa hem honom, lite mat på krysset och sen for vi.

Väl framme i Pite så var det underbart väder så, så fort vi hade fixat klart allt med husvagnen så slängde vi av oss tröjan och solade halvnakna med iskall alkohol i våra strupar. Vi partade och grillade och göttade oss. Vidare till området för att lyssna på ett otroligt gubbigt chicago. Drack mer öl och sen poff träffade vi Micke som vi träffade på bilträffen i Ajaur. Så det utdelades tusen kramar och sen dansade vi tryckare på stranden. Eller dansade och dansade, vi skrattade mest åt att jag tappade träskorna hela tiden :) Sen huxflux började Ständut Blakk spela inne på folkan så vi sprang dit och skrek/hoppade/klappade i en timme - KONSTANT! Inte en lugn sekund och inte en torr yta på kroppen vill jag lova. Kramade mina föräldrar och skålade med Gin o tonic. Sen huxflux så gick jag och Ulrika vingligt tillbaka till husvagnen. Jag gick överallt förutom framåt nästan, haha. Sjöng "Midsommarnatt, vi dansar natten lång.. dadadada och skratt och sång" HELA vägen hem också. Vi var tvungen att nöta den låten idag för att jag skulle lära mig mer text ;) haha.

Idag har man väl inte mått så bra men vad gör det om tusen år?!
Jag har haft en toppenhelg på alla sätt och vis. Puss till alla stjärnor ♥

I'm coming alive, body and soul!

FAN VAD BRA JAG MÅR! PÅ RIKTIGT ALLTSÅ! :)

Sitter framför datorn/tvn lite smålullig och bara ler! Fyfan alltså. Jag mår riktigt bra. Jättejävla skitbra!!! :) Telefonen är aldrig tyst och ja.. allt är bara så fruktansvärt bra! :) Skitsamma att fira midsommar traditionellt.. Bättre att skapa sina egna minnen och göra det bästa av det man har. Jag är det bästa sällskapet ikväll och som sagt, fan vad bra jag mår! :)

Är så jäääkla peppad inför imorgon också.. och ikväll.. kvällen är ännu ung :D
Jag är uppklädd och sminkad så skulle det bli en äventyr så är jag lika redo som en scout :)

Fyll inte ditt liv med dagar, fyll dina dagar med liv! ♥

Sccchåål.



En isandes kall Norrlands och The Walking Dead på VLC. 

Livet är rätt gött ändå!

Trevlig midsommar!

Hade jag fått välja hade jag gått tillbaka några år och valt att fira en sånn midsommar idag. Åka Stigs (mammas chef) finaste jänkare till Byske med en skrattande barndomsvän bredvid mig. Att dansa runt stången, köpa en alldeles för stor polkagrisklubba, plocka blommor, köpa lotter, ta sig en tupplur i jänkaren, trängas i det minsta lilla rummet någonsin och äta.. Det var tider det! :)

Av tusen olika anledningar ligger jag i sängen istället för att vara ute och göra något. Men jag tänker såhär, har man inga barn, ingen partner eller en välsvetsad vänskapskrets att fira med. Varför fira? Just nu är det bara en vanlig fredag för mig! Jag tog en lång sovmorgon och nu äter jag frukost i sängen. 

Några planer måste jag ju ha, eller?

Jag ska ta bilen till kyrkogården för att hälsa på morfar.
Jag ska packa inför imorgon då vi åker iväg.
Jag ska äta en riktigt god middag och dricka en öl.

Sen får världen överraska mig helt enkelt! Ha en trevlig midsommar nu :)

plusplusplus.

+ Mina vänner! Jag är så innerligt tacksam för alla underbara, smarta, roliga och modiga människor jag har runt mig. Ni ger mig energi, fantastiska minnen och ni förgyller mitt liv. Ni är bäst, bara bara bara BÄST! Har ingen lust att skriva ner någon speciell eftersom alla är minst lika värdefulla :) Jag älskar er!

+ Har rensat i min msn-lista. Det skulle ha varit gjort för längesen men nu fick jag tummen ur röven.

+ Haft en underbar dag! En massa städning och tvätt på förmiddagen, en härlig dusch och sen blev det film och skvallerkväll med Tina :) Gud så vi skrattat och pratat. En film råkade vi nog prata bort hälften av men vad gör det om tusen år?! :) Tack Tina för ikväll, guldvärt verkligen!

+ Det här kan bli den bästa helgen på länge! Okej, nu är jag lite bortskämd kom jag på. Sist jag var ledig helg så blev det årets roligaste helg... så förtjänar jag en till, minst lika rolig, helg bara två veckor efteråt? Jo, tänk för det tycker jag. För vad vet jag, jag kanske dör på måndag. Här ska det levas med flaggan på topp i alla lägen :D

Nä om man skulle sova kanske?! Har ju som sagt en väldans trevlig helg framför mig! Tjingeling

Hemmafru



(hihi, snygga korvarmar jag fick.. det bjud jag på!)

Hemmafru is the shit! :D

+ Tvättat fyra maskiner, till och med fodralen till soffkuddarna fick följa med!
+ Har strykt en av mina finaste klänningar för första gången, fan vad fin den blev!
+ Dammsugit alla golv i lägenheten.
+ Bäddat sängen, det blir alldeles för sällan!
+ Diskat bort diskberget.

Och det har jag gjort utan mat i magen. Varför vill jag aldrig äta då jag är ledig?!
Ska tvinga mig själv att slänga ihop en köttfärssås till frukost-lunch-middag sen :)

Nu ska springa ner i tvättstugan igen och kämpa vidare! Tjingeling

Godmorgon hjärtegryn!

Vilken underbar dag! Har sovit hela långa natten, med avbrott för några mardrömmar som jag inte minns vad dom handlar om nu.. Så dom kan inte ha varit så hemska ändå :) Fick en bra start på morgonen också och nu har jag äntligen ärendet i min hand. Jag gillar att veta vad folk vill och slippa försöka lista ut det själv. Så nu är det väl som klart och betalt, fast inte på papper.

Jag är helt galet peppad på allt vad denna helg kan erbjuda! Just nu kan allt hända och det känns helt underbart. Överraskningar och glädje. Inget kan stoppa mig :) Piteå på lördag känns om möjligt, ännu roligare idag än det gjorde igår! Så jag hoppas den glädjen bara växer och växer :)

Igår när jag surade ihop på jobbet (var trött och ville kvällen skulle ta slut), så hamnade jag bakom en bil och släp på 95an... FAAAN tänkte jag och surade ihop ännu mer.. Sen blinkade han och gav mig klartecken att köra om! Vilken stjärna!! Jag älskar folk som blinkar i trafiken :) Så jag blinkade som tack, skruvade upp radion och sjöng högt till W.A.S.P - I wanna be somebody! :D


Oh, you just got to be
Up high where the whole world's watchin me
Cos I, I got the guts to be somebody
To cry out

I wanna be somebody,
Be somebody soon
I wanna be somebody
Be somebody too

I want shiny cars and dirty money
Lotsa rock and roll
I will live in fame and die in flames
I'm NEVER gettin' old

-

Så klockrent! :D Nä, nu ska jag sortera tvätten så jag slipp visa min eventuella tvättgranne hur skitiga kläder jag har.. Puss på er, ha en underbar dag! :)

Trött, hungrig och överkörd.

Jag kom inte in på Undersköterska :( Jag är bara reserv.. Hoppas massor av folk som sökt helt plötsligt får världens bästa jobb eller nå som dom inte kan gå.. Jag som är så jävla sugen på att plugga! Menmen, finns inte så mycket att göra.. Bara att vackert vänta på att uppropet är klart och höra om det finns nån plats åt mig :)

Nu har jag helg förresten! Hur lovely är inte det?! Ska fira med nyponsoppa och SVTplay i sängen tror jag. Har inte ork eller lust med något annat så det får det bli :) Imorgon ska jag unna mig en rejäl sovmorgon innan tvättiden drar igång vid 12.. Sen tvätta för fulla muggar och göra det fint här hemma.. Är som sagt väldigt skönt att få det bortgjort så man slipp ha ångest :)

Nä nyponsoppa var det ju! Godnatt på er.

Impulsivitet ♥



På lördag drar jag, Tina och Ulrika till Piteå för att supa, grilla och se på Chicago :)
Känns som det kommer att bli en toppenkväll och sen ska vi sova i husvagn, bara det är kärlek!
Mina föräldrar ska dit också och dom är roliga som tusan då dom är lite onyktra :) Wihoo.

Ska iväg och hämta biljetten + Brad Paisley biljetten nu :) Flyget till stockholm bokas på måndag!

Vad har jag att klaga på egentligen?! Tusen roliga saker framför mig :)




... och tack för Du gav mig några goda skratt förresten ;)

Jack & coke.



Allt jag skriver blir skit. Vill skriva vackert. Vill förtrolla er allihopa. Vill försvinna in i dimman jag alltid hamnar i då jag skriver. Men dimman är som bortblåst! Jag blir galen på mig själv för jag vet att mycket inom mig måste ut NU.

Jag vägrar släppa den delen av mig. Jag har skrivit så länge jag kan minnas. Jag har gråtit ner flera sidor av hemska historier och krossade hjärtan. Jag har skrivit namn om och om igen. Jag har diktat, om allt från himmel till jord. Jag har hjälpt människor med min text. Jag har fått folk att gråta.

Den enda som jag får att gråta med min text nu, det är mig själv. Det känns som att en stor del av mig själv är borta och jag vet inte när och om den kommer tillbaka. Who do I need to kiss around here, to get a break?!

Godnatt.

Mini-me.







Sleeping beauty!

La mig i tid igår! 22 låg jag i sängen och det tog inte många minuter innan jag hade slocknat. Det dåliga i det hela var att jag ställde väckaren när jag var dötrött.. "06.00, 06.15, 06.30".. (Jag måste ha flera larm ställt eftersom jag har en förmåga att stänga av istället för att snooza).. Jag börjar 06.15 imorse!!! Som tur var så var huvudet vaket då den ringde 06.15 så jag hoppade upp från sängen. Kläder, tandborstning och sen for jag med min egna bil till första uppdraget.. Pjuuh, tur i oturen minst sagt!

Nu har jag en liten paus, börjar om 13.30 igen. Ringde hyresvärden för att berätta om min balkongdörr.. Jag har inte kunnat få ner handtaget på cirkus en månad så det var dags att ringa nu :P Vaktmästaren skulle komma sen idag, hoppas han kommer då jag är hemma :P Lite läskigt med okända människor som går in och jobbar då man inte kan se vad dom gör ;D hähä.. Fjantig jag är, det är ju deras jobb :P

Vaknade på helt rätt sida idag känns det som! :) Om några timmar är det bara 6 arbetspass kvar innan semestern! Gaaah, jag längtar så mycket att jag spricker! Sen är det ju faktiskt lite roligheter inplanerade innan jag får ledigt vecka 27.. Midsommar som jag tror ordnar sig. Sen ska vi ut ett gäng från jobbet nästa onsdag på första festivalkvällen :) Jag är inte så mycket för stadsfesten, det är dyrt och oftast tråkiga artister.. Lika bra att gå ut på onsdagen eller torsdagen då det bara kostar en liten slant och njuta av folket istället :)

Puss på er!

Snälla ge mig två sekunder, innan du ger upp.

Jag har gett upp! Eller nä. Men jag är duktig på att ljuga för mig själv. Att gömma allt långt, långt in. Att sluta tänka. Att göra allt jag kan för att sluta tänka. Att försöka vara positiv. Att göra egna bortförklaringar.. "det är bättre såhär.. därför att..". Jag är expert! Har gjort det tusen gånger tidigare och det funkar väl sådär. 

Varför saknar man alltid kramar då man inte kan få dom?

Det lutar starkt åt att fly stan på midsommar. Inlandet blir det nog. Vill andas frisk luft, sova på hårda golv, slåss med mygg, äta resterna från middagen 3 på morgonen. Bara glömma vardagen en stund. Ja, inget är spikat ännu - jag tycker inte om planer. Impulsiva äventyr är mer min grej. Men allt jag vet är att jag måste tillbringa midsommar med någon som tycker om mig precis som jag är. Det här spelet dödar mig. 

Nä, nu ska jag ut och njuta en stund innan sängen lockar!
Jobb, möte och sen lite mer jobb står på schemat imorgon!

Tjingeling

Godmorgon!

Efter en lång, skön sovmorgon så gäspar jag ändå! Rackarns :)

Idag regnar det, äntligen skulle jag säga. Hade det varit fint väder hade jag haft ångest för att jag ska städa massor idag. Sen behövs det lite regn efter allt finväder vi haft här på senast :) Nu ska jag äta lite frunch innan jag ska ta bilen till mormor. Vi ska till hennes brors (världens bästa Hans) änkefru som tydligen har lite grejer jag ska få. Vi får se vad jag kommer hem med! :) Det är helt galet hur många som har hört av sig sen jag var med i tidningen.. Alla vill bidra till mitt hem och det tackar jag inte nej till! :)

Nä, frunch var det! Gör ett inlägg sen och visar det jag eventuellt får med mig hem :) Puss

That's why he sings so good, cause he sings to you ♥

Eftersom det inte går att lägga in videoklipp på den här rackarns bloggen så måste jag länka, sorry för det. Men alla ni som inte har koll på Chris Medina och vad hans hit "What are words" handlar om. TITTA HÄR! Eller skitsamma, ALLA kan titta. Jag har kollat på videon två gånger ikväll och jag grinade mer andra gången jag hörde den. Så, man kan inte se den för mycket!

Mitt hjärta gick i tusen bitar och sen blev det helt igen. Så fruktansvärt fint, på alla sätt och vis. Jag som jobbar inom handikappomsorgen har faktiskt fått se den där eviga kärleken med egna ögon. När man stannar, kämpar och aldrig slutar älska personen fast den förändras. Det är så vackert att jag kan börja gråta bara jag tänker på det. Jag tänker på alla som har någon i sin närhet med ett handikapp. Jag tänker på alla anhöriga till trafikolycksoffren. Jag tänker på alla och sänder er all min kärlek!

Det är den här kärleken som gör att jag älskar mitt jobb. Att kunna hjälpa. Att se folk utvecklas och växa. Att se en döende människa helt plötsligt hitta kraft inom sig och återhämta sig. Att få vara med på den där resan. Att få vara en liten del i deras liv. Det är så givande att jag aldrig någonsin kommer sluta jobba inom vården. Även fast jag skulle byta karriär någon gång i livet skulle jag inte klara av att sluta helt. Jag är fast. Jag är beroende av att hjälpa och veta att jag gör något fint, även om det är litet. Jag har växt otroligt mycket sen jag börjar jobba i April 2008.

Fintfintfint. Nu ska jag gråta lite till! Ha en fin kväll!


Finaste ♥




Det ringer. (E är jag och M är mamma)

E - Hallå?
*tystnad*
M - Eh, ja. Lever du?
E - Hallå, du ringde mig!! Varför är du tyst? Ja jag lever, är trött.
M - Är du ledig ikväll eller?
E - Jo, har jobbat som en galning hela helgen men nu äntligen.
*tystnad*
E - Hallå?
M - Ja, jag var som orolig då jag inte hört av dig på ett tag.
E - Ja, men jag lever och frodas. Själv?
*tystnad*
M - Jaa.. men.. så bra.. då
E - Ja, har just duschat och sådär.
*tystnad*
Mamma börjar asgarva.

M - HAHAHAHAHA solsidan är så bra.
E - Ja det är rätt så kul, ser du det?
M - Jag ser solsidan.. HAHAHAH så himla bra!
E - Jo du sa ju det.
M - HAHAHA jag kan inte prata samtidigt som jag ser det.


Knäppa mamma :) Blev verkligen långa tystnader och hon lät jättekonstigt.
Tog flera minuter från att vi sa "Vi hörs, ha det bra!" tills vi la på, pga tystnaderna :P

Nu ska jag se solsidan jag också! Ville bara säga att min mamma är sötast :) Puss

En sorts kärlek.

Jag älskar att skämma bort mig själv!

Att unna mig en pizza då jag inte orkar laga mat
Att ta en öl eller ett glas vin då jag slitit hårt
Att renbädda sängen och somna gott alldeles ensam
Att fräscha till mig med ansiktsmask, vaxa benen osv
Att ta världens längsta dusch med peeling över hela kroppen
Att skjuta upp disken en dag till
Att sitta på balkongen i tystnad

Så nu ska jag ta mig ett glas rött och sätta mig på balkongen. Där ska jag smälta pizzan jag smällde i mig för en stund sen och bara njuta. Sen ska jag gå in, lägga en ansiktsmask och hoppa in i duschen. Sen somna i min renbäddade säng som luktar Orkidé (sköljmedel).

Små små ord av kärlek... till mig :)

.. just to hold your hand!

Har varit en kaotisk dag minst sagt. Galen morgon som resulterade i mer andningssvårigheter än vanligt. Jag måste bannemig kolla upp det där! Ja iaf, jobbet var stressigt, svettigt och GALET. Sen kom dagens räddning då Elina smsade "kom till mig efter jobbet?".. Såklart jag åkte dit. Vi satt oss i solen och göttade oss :) Sen bjöds det på grillat till middag. Tack gumman

Imorgon efter jobbet blir det fettokväll! Pizza, ett glas rött och godis. Riktigt underbart om du frågar mig!

Äh, jag ville egentligen inte skriva om min dag men nu blev det visst så! Har lite som snurrar runt som jag skulle behöva få att stanna av. Menmen, det som händer det händer.. Ingen idé att grubbla ihjäl sig innan :)

Goodnight sweetheart!

Your wish is my command!

Fick en kommentar till "En liten dvala" som löd:

Men vi som inte känner dig, men som ändå vill följa ditt "liv" aka. bloggen, skulle gärna vilja veta vad förra årets planer innebar och vad årets planer ska bli? :)

-

Förra året dejtade jag en karl från Luleå en kort stund. Han ville jag skulle komma upp och fira midsommar med honom så det gjorde jag. Hade en väldigt trevlig midsommarafton men resten av helgen var katastrof. Han började ignorera mig, var konstig osv osv. Den helgen tog död på det lilla "vi" hade. Så därför har jag förträngt den :P

Denna midsommar har jag inga som helst planer! Styr min kompis Elina upp något roligt så åker jag dit hon är och annars var jag sugen på att bara vila upp mig. När det gäller mitt liv så vet man oftast aldrig vad som händer föränn det hänt, ungefär. Jag tar dagen som den kommer helt enkelt :) Vad det än blir så kommer det bli fantastiskt!

-

Sen jag blev mer aktiv på den här bloggen så har jag märkt att statistiken har ökat dramatiskt! Är det en företeelse eller varför ramlar ni tillbaka hit?! :) Jag vet att många av mina läsare känner mig sen tidigare så det är därför jag skriver "ni vet varför", "den där gången" osv. Jag ber om ursäkt till ni som inte känner mig, men ni måste göra era röster hörda! :)

Vilka är ni andra? Vad får er att komma tillbaka? Vad vill ni jag ska skriva mer om?

Säger man inget så får man inget sagt, eller hur ;)

Den som inte söker, den finner.



Och så ramlade ännu en inbjudan till PBM i mina händer. Denna gång av en karl jag inte känner så väl men som är fruktansvärt trevlig! Alla som känner mig vet hur impulsiv jag är. Man får ju roligast då man bara kör utan bromsar.. Men bannemig! Jag är envis också.. Jag har intalat mig själv att pengarna behövs på andra ställen och det är sanningen..

Roligt iaf att få en inbjudan :)

Även fast jag är lite allmänt grinig över att jag måste jobba i helgen, då jag kunde ha gjort tusen roligare saker, så känns livet fan bra. Har inget annat att klaga på! Jag har lärt mig att man måste älska det man har och inte det man saknar. Det är då man blir riktigt lycklig!

Har en liten ångest över midsommar också.. jag är ju ledig fyra dagar.. Äääääh, jag orkar inte bry mig! Det som sker, det sker. Om inte annat kan jag dricka en 75:a och däcka i mina egna kroppsvätskor. Äsch, ni förstår. De saknade planerna är som en fis i rymden!

Nu ska jag gå ut på balkongen och njuta en stund. Tjingeling!

En liten fundering + några fina bilder.

Jag funderar starkt på att dricka Nutrilett ett tag! Jag hatar mat (som jag annars brukar ÄLSKA!) just nu.. Jag ångrade mig nästan nu när jag skrev det.. Hahaha! Mat är gott men just nu orkar jag inte. Jag lever på hårdbröd, korv från statiol och fil. Det är fan allt jag äter! Får inte i mig någon som helst näring och det resulterar i att jag är trött och energilös.. Äh skitsamma, har ändå inte råd att börja med den skiten nu.. Ville bara berätta att jag inte tycker om mat just nu!

Är fullkomligt besatt av WE♥IT.. Så här följer lite godingar jag hittat idag :)











Nu ska jag tvinga mig själv att äta något.. Lutar åt Macarone n' cheese.. Hejdåå

Godmorgon solstråle!

Mot all förmodan så var jag "pigg" imorse då väckaren ringde 05.15!! Jag har sovit drygt 5 timmar inatt, lite mindre kanske. Fastnade i en film som gick på TV igår så jag var tvungen att se klart den såklart ;D Har jobbat en skvätt och fyfan så bra det gick!!! Var längesen den här morgonturen var så trevlig och lätt.. Hallelujah! :)

Sen åkte jag och pantade burkar + helghandlade. Så nu har jag frukost till hela helgen och jordgubbar att njuta av ikväll :) Så jävla värt att ha det gjort redan nu! Ska iväg och jobba en skvätt till senare innan jag tar "fredagsmys" klockan 15. Sen 7.15-16 lördag och söndag. Känns som den här helgen kommer att gå fort och smärtfritt!

Nä, har inget vettigt att berätta! Tjingeling

Ge mig detta så kysser jag dina fötter!



Ett lite nättare köksmöblemang från 50-60talet i teak, till mitt kök.




Det här matbordet har jag mer än gärna i vardagsrummet,
då får mamma och pappas gamla köksmöbler ta en välförtjänt pension.




Ett knäppt och charmigt skrivbord i teak,
så jag kan slänga ut det äckliga skrivbordet jag köpte på IKEA..




En liten och nätt radiomöbel som fungerar, så jag kan lyssna på LP :)




En sideboard med skjutdörrar där TV:n kan stå och damma,
även här så vill jag få bort "nyköpta" IKEA-möbeln. 




Två charmiga nattduksbord i teak med söta bordsben,
de jag köpte på IKEA är jag gode less på.




Ett fantastiskt sminkbord som jag egentligen inte rymmer,
men finns det hjärterum så finns det stjärterum. Så det så!


Jag hoppas verkligen att jag hittar några av mina önskade älsklingar i sommar. Ska söka land och rike runt!! För jag vill få bort ALLA nyproducerade möbler från min lägenhet! Soffan, mina dyra satsbord och sängen får såklart vara kvar, men det är väl förståeligt. Men soffan ska veta att om jag hittar någon gammal, skön snygging så ryker nog den också ;)

Håll ögonen öppna åt mig är ni snäll! :)

Wild heart.


1.
En kille som bjöd mig på kebab för några helger sen hittade mig på NK igår! Och nej, jag jagar inte karlar på NK - jag har insett att det inte finns några vettiga där. Däremot så går jag in och läser vad folk har skrivit, skiter i att svara och loggar ut igen. IAF, han kände igen mig och frågade hur det var. Vad är oddsen?!

2. En galet snygg amerikan jag hånglade med för några år sen, hittade jag på facebook idag. Han verkar ha flyttat tillbaka till USA så han får jag nog aldrig hångla med igen! Haha. Men minnena har jag kvar "You're the most beautiful girl I have ever seen. I would do everything to make you mine! Never doubt yourself, your perfect" ♥

3. Jag är 100% över alla fjantiga förälskerna som snurrat runt i kroppen. Varför jaga något som inte går att fånga? Äh, bättre att ha roligt och kramas med dom som faktiskt vill kramas med en. Sen så är det ju bättre att vara vänner, i de mesta fallen. Då kan man inte fucka upp något som är fint :)

4. Bruden på bilden hittade jag på en tatueringsblogg så jag har ingen aning om vem den sitter på eller vart hon bor. Jag tycker bara den är väldigt fin och att den kanske skulle passa in med allt kärleksdravel :)

Hejdå!

En liten dvala.

Fyfan för mig säger jag bara! Imorgon ringer väckarklockan 5 och idag gick jag upp 13!!!!!!!!!!!!!!!! Vaknade tusen gånger av väckaren men kroppen ville verkligen inte upp idag. Kanske beror på att det är min enda hel-lediga dag den här veckan? Ska liks bara städa, diska, duscha, göra matlådor.. Kanske se en film eller två också! Men hur fan ska jag somna ikväll... Hmm!!

Jag längtar ihjäl mig till söndagkväll! Då är det drygaste helgpasset över och jag har det inte föränn i höst! :D Sen då jag slutar 16 på söndag så är det bara 7 arbetspass kvar! :) Och efter helgen har jag en fantastisk vecka, 2 pass jobbar jag bara.. Sen är det midsommar! :)

Påtal om midsommar.. hahahahha.. Jag hade ju totalt glömt bort (förträngt) att jag firade midsommar i Luleå förra året! Ni som känner mig vet varför jag förträngt det :P Så jag behöver inte prata mer om det! Tjingeling

RAST!!! lös..

Rastlös är ett dumt ord på alla sätt och vis. Det låter dumt, är ganska ologiskt och ja.. Dumt är det!

Dokumentären var att rekommendera iaf! Fast se den inte då du för en vecka sen bestämde dig att INTE åka dit. Baaah.. Måste hålla mig sysselsatt hela veckan på något sätt, för det kommer klia i fingrarna på mig..

BAAAH! Jag vill göra nå kul.. eller nå olagligt.. eller nå busigt.. eller nå fränt.. eller BARA NÅGOT!

Ögonen är trött, kroppen slut men hjärtat rusar snabbt. Hade jag haft ett telefonnummer till en viss någon nu så hade jag ringt den personen. Planerat något. Gjort något. Men icke sa nicke.. Sen är det inte okej att kolla upp nummer på Eniro.. Så vi skiter i'et!

Jag vill göra allt och inget. Jag vill fara överallt och ingenstans. Jag vill prata men hålla käften.

Och nu kom min och Anders låt upp på spotify.. FUCKING FANTASTIC!

Nää sorry läsare, var tvungen att dampa lite.. Nu ska jag sova istället! Heeej

En tekopp med godis.

Blev som sagt grillat på Medlefors idag. Jag, mormor och mamma njöt! :) Måste bara tipsa om hur galet gott det är att köpa färdig potatissallad och sen piffa till den själv. Krydda lite, lägga i lite tomater, purjolök och rädisor.. Mmm!! Till och med jag som hatar potatissallad dregglar av bara tanken :)

När jag kom hem till lägenheten så blev jag helt galet sällskapssjuk! Har ju som börjat vänja mig med att ha någon runt mig 24/7.. Kollegor, vänner, familj, karlar osv osv. Så jag satte mig på balkongen och ringde Elina, som inte hade tid med mig :( Men efter en timma eller så, då hade hon tid.. Vi pratade i en timma och 40 min.. Trevligt och mycket välbehövligt :) Puss på dig Elina!

Nu ska jag se dokumentären om PBM som gick igår på tv.. Jag kommer få ångest :(
Har en tekopp med godis som sällskap så det blir riktigt onsdagsmys :) Tjingeling!

Jag kan göra det som ingen gjort, dadada.

Jag är besatt av Veronica Maggios nya album! Lyssnar igenom det minst en gång varje gång jag sitter framför datorn.. Men jag kan inte låta bli att tycka det är så fruktansvärt bra!! :) "Jag följer med dig hem ikväll, för jag vill inte vara själv. Det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder!" Dadadada :)

Jobbat 12-23 idag med 4 timmars sömn i kroppen, det har inte varit det roligaste vill jag lova :P Men det gick och jag var ju som sagt gladtrött.. Iaf imorse, haha! Den känslan försvann så fort jag hade kommit på jobbet och skulle vara trevlig med allt och alla ;D All energi sögs ur mig verkligen.

Imorgon blir det ett kort pass, hämta bästa Sarah och sen ska vi käka grillat med mamma och lillebror på Medlefors :) Pappa har flytt fältet som så många gånger förr och fjällvandrar. Så fort han åker blir mamma i akut behov av god mat och trevligheter ;D Haha. Så det ska bli väldans trevligt och välbehövligt! :) Få vila upp sig lite.

ÅÅH vad jag ser framemot det som komma skall. Mystiken, spänningen och det olidliga ovetandet! Det är så jävla underbart att min kropp ryser bara jag tänker på det :) Som jag tjatat om, mitt liv är verkligen bäst just nu! Finns inget jag vill ändra på och det mina vänner, det är ett mirakel i sig! :D

Sen har jag bestämt mig! När lönen ramlar in på kontot ska jag gå runt på frisörsalonger här i stan för att hitta den perfekta frisören! För håret ska bannemig kapas till hälften ungefär. Folk får säga vaaad dom vill, jag säger att det växer ut. För det gör det, som ogräs! :D

Nu ska jag leta tatueringsmotiv för i höst bär det fan av! Den påbörjade armen ska bli en halfsleeve och jag hoppas Marko är "up for the job" :) Pengar ska sparas och aaaah.. Jag ryser i kroppen av den tanken också.. :D

I'm fucking fabulous!



I believe that everything happens for a reason. People change so that you can learn to let go, things go wrong so that you appreciate them when they're right, you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself, and sometimes good things fall apart so better things can fall together - Marilyn Monroe

Gladtrött.



Den bästa sortens trötthet måste ju vara den då man inte sovit på grund av att man legat och pratat med någon hela natten. Ögonen kämpar för att få sömn men huvudet är klarvaket. Så idag är jag gladtrött!

Allt går så jävla bra just nu! Verkligen allt, på alla sätt och vis. Jag känner att mina bästa år, det måste ju vara nu och det här måste bli den bästa sommaren sen somrarna jag spenderade i Stavaträsk på mitt sommarlov. Det måste ju bara vara så. Jag älskar livet, jag kramar människorna omkring mig och jag vägrar lägga mig och sova igen.. För när man är gladtrött så är man ju det av en anledning.

Förlåt att jag tjatar om min konstanta lycka just nu, men så fort jag tror att det inte kan bli bättre så blir det det. Jag DÖR! Så tacksam är jag och det är ju tur det - med tanke på hur fruktansvärt bortskämd och underbar jag känner mig.

Pepp!

13 arbetspass kvar!! :) Och denna vecka gör jag bort 6 st av dom!! :)

Nästnästa helg är det midsommar, känns hur jävla knäppt som helst att jag är ledig! Den sista midsommar jag minns att jag var ledig var 2007 då vi badade nakenjacuzzi.. Kan det verkligen stämma? Mitt minne kanske sviker, who knows.. Men vi får se vart jag hamnar då :) Kanske blir fest någerst eller så tar jag ett tält, åker iväg och lever vildmarksliv alldeles själv :) 

Nu blev jag pepp på vildmarksliv! Hmm.. Vi får se hur vädret blir :)

Har sovit 11 timmar inatt, oj vad det behövdes! Men lillmagen min håller på att döda mig.. Jag åt lite pommes igår, drack tusen liter vatten och två burkläsk... Så på 24 timmar har jag inte ätit något! Jag längtar efter hårdbröd med ost på, så det får det bli! Sen en film. Tjingeling! :)

Att kunna vara självförlåtande.



Jag gjorde något i lördags jag hade lovat mig själv att aldrig göra. Det låter mer hemskt än det i själva verket var, men jag går inte in på detaljer. Jag vill bara prisa självförlåtandet! Att göra snedsteg och sen förlåta sig själv. Att våga leva för dagen. Att skita i vad alla andra tycker och tänker. Att vara egoistisk och impulsiv. Att bara vara, utan några tankar om morgondagen.

I ärlighetens namn behövde jag inte ens förlåta mig själv då jag vaknade på morgonen. Men inom principens alla regler så hade jag kunnat göra det om det behövts. I själva verket så gav det där snedsteget mig något att le åt en kväll som denna. Och så länge jag har självdistans, självförlåtande och självförtroende så kan det fan inte gå fel!

Jag älskar mig själv bara mer då jag vågar bryta mina egna regler. Regler är till för att brytas, som någon en gång sa och i vissa fall är det klockrent! Så ja, jag älskar mig själv mer ikväll än jag gjorde då jag vaknade i lördags. Så är det bara.

Våga bryta era egna regler ibland. Antingen går det bra eller så går det käpprätt åt helvete. Det är värt en chans! Kasta er ut från stupet, men kom ihåg att det är bara du som kan utlösa din egen fallskärm. Du är din egen bästa vän.

Just nu känner jag mig odödlig, eftertraktad, älskad, underbar och tycker du inte om det.. stick!

LIVET ÄR MIN LIVS KÄRLEK :)

Planer som ändrades till det bättre.

först och främst.. BÄSTA HELGEN PÅ LÄNGE! :)

I fredags så tog min underbara lillebror studenten som sagt! Han var den snyggaste studenten någonsin vill jag lova :) Efter kyrkan så blev det lunch, tårta och kubb med finfina släkten :) Fick en inbjudan om fest så jag sprättade sakta men säkert lite gottigott när vi spelade kubb :) Sen bar det av till Malin R för tjejfest med massor av gamla godingar :) Riktigt roligt var det! Blev en kort utgång och sen hem för att sova.

Fick sova 2.00-06.40, för då ringde Tina och väckte mig! Slet mig upp, var bakis så in i hvete men jag vägrade låta det stoppa mig :P Det var ju nämligen så att vi skulle på bilträff i Arvidsjaur! :) Fick hämtning runt åtta och sen vidare till Malin R, då Tina skulle köra deras Cadillac till Jörn. Låg i baksätet och halvsov hela vägen. Sen fick vi hämtning i Jörn av en annan Cadillac och så bar det av. Träffen var 11-15, solen gasade så mycket att jag ser ut som en räka på lite ställen nu. Sen cruising ett tag innan vi drog på förfest hos en väldans trevlig familj!

Festen rullade vidare till deras klubblokal där myggen var som tokiga! Inte ens alkoholen kunde trolla bort smärtan från alla mygg som bet en. Men trevligt var det ändå. Åkte lite mer bil.. och mer bil.. och råkade glömma min älsklingströja i en bil från Piteå :( Så den är nog förlorad, även fast det var Croners kompis som ägde bilen.. Kramades med massvis av människor, träffade exkexet en sväng, träffade ett internetragg (jag hälsade på honom helt ovetandes om vem det var) osv osv. Sen efterfest till 5 imorse då jag däckade i en säng hos den trevliga familjen :)

Bilen jag åkte med dit åkte hem runt 1-2 snåret så jag hängde kvar med ett annat skeå-gäng :) Hela gänget var döda hela dagen så vi var inte hemma föränn 19.15 ikväll.. Precis som det ska vara! ;)

Helt fantastiskt underbart jävla älskbart!

Skulle kunna skriva ännu mer saker som hände i ajaur men de minnena stoppar jag långt in i hjärtat istället, där gläds jag mer åt dom :) Men puss till Arvidsjaur iallafall! Minns inte sist det var så fruktansvärt roligt att umgås med så pass många okända människor (jag kände tre personer). Det var sååå underbart att bara vara och rocka loss med alla goingar :)

PUSSPUSSPUSS! Den här helgen kan jag leva på ett långt tag framöver!! :)

Fresh!

Hårfärgen blev bra :) Sen har jag målat naglarna röda också.. Rött is the shit helt enkelt!

Känns knäppt att fara på jobbet nyduschad, nyfärgat hår och nymålade naglar :P Det är inte varje dag kan jag meddela! Jag duschar ALLTID efter jobbet, eftersom ja.. Personlig assistent, då kan ni nog räkna ut vad som kan inträffa under ett arbetspass.. Känns helt enkelt fräschare att duscha efteråt :)

Jobbar 16-00.30 idag och sen kör jag till Medlefors för att sova i soffan en natt. Ska snygga till brorsan imorgon inför studenten och sådär. Lika bra att vara där så man slipper stressa på morgonen :) Sen blir det fika och mys när allt är klart.

På lördag ska jag gå på stan med Malin på dagen :) Ska hjälpa henne att hitta lite snygga kläder, mest klänningar om jag får bestämma ;) Kanske slinker med nå nytt hem för mig också, vem vet. Sen ska jag bjuda Tina på tacos till middag innan festen brakar lös här på Getberget :) Partyparty! Peppen har sakta men säkert smygit sig fram.

Söndag blir det säsongsavslutning på bingolotto med frugan (Sarah).. Kanske någon mer också, vi får helt enkelt se! Sen på dagen hoppas jag på loppisjakt med mammsen! :)

Har några riktigt roliga dagar framför mig! Heja heja :)

Röööött!





Näää okej, sådär snygg blir jag nog inte.. Men utväxten försvinner iaf ;)
Är första gången jag färgar mitt hår alldeles själv och fyfan vad kladdigt!
Ramlade färg överallt och handsken man fick med var VÄRDELÖS!


Jaja, nu är det gjort iaf.. bara att vänta och se hur det blir! Tjingeling

Nä!

Nu har jag sovit på saken och diskuterat med min fagra dam Sarah. Det blir fan inge power meet! Jag spar mina slantar till en underbar vecka i CCW och att kunna fortsätta tatuera mig i höst.. Ibland måste man faktiskt välja bort roligheter och det här är en sån gång :) Jag är inte bitter och puss till Sarah som förklarade varför hon inte kommer att fara.. Jag tappade helt enkelt lite sug då jag fick höra lite smaskigheter som kan förstöra PBM!

Så för tillfället ser årets semester ut såhär;

+ Classic Car Week vecka 31.
+ Stavayran 23 Juli.
+ John Lindberg Trio 21, 22, 23 Juli. *

* Spelschema är inte klart, det är trästocksfestivalen iaf.

Sen får vi se om det blir husvagnssemester med mamma, pappa och lillebror!

Känns rätt skönt att bara ha en helg och en vecka planerad!

Vi kör fan på det! Sen kan ni nog lista ut vad jag ska pyssla med alla andra dagar på min långsemester :)

Make me a offer I can't refuse!

Satan i gatan och tusen andra saker! Nää, jag är faktiskt riktigt glad för erbjudandet jag fick idag :) Sara på jobbet ville ha med mig till Power Meet.. Skulle landa på 2000kr med camping och bensin.. Husvagnen ska stå på "den fina sidan" av campingen och jag har ju alltid sovit på griscampingen.. Men då tänker jag såhär, det är samma camping som alla andra bor på, bara att det inte är så livat på nätterna. Varför inte?! Jag kan grisa med resten av Skeå-gänget om jag bara går en liten bit :P

Sara har tre regler;
Du får inte skita i pottipottin,
Du skall inte spy ner husvagnen
Du får absolut inte knulla i husvagnen

Det finns kylskåp, grill, förtält osv.. Världens jävla lyx om man jämför med hur man brukar ha det! Varma öl, engångsgrill och tusen myggbett överallt.. Sen ska vi inte glömma att man faktiskt kan handla mat och förvara den kallt! Man slipper köpa dyr flottmat varje jävla dag.

Negativt då? Det är inget supargäng jag far med, jag är van med ölfrukost, öllunch, ölmiddag, ölkvällsmål.. Dag efter dag! Sen kommer det kännas konstigt att bo en bit från alla andra men det är väl fan det minsta problemet! Sen är dom ju alla tre lite äldre än mig och jag skulle känna mig som en liten omogen fjortis (även fast jag inte är det, jag älskar bara öl).. Man har ingen garanterad plats i någon rakkarbil (men det brukar ordna sig de allra flesta gångerna och ALLTID stannar någon kvar på campingen och super).

Ska bestämma mig i veckan tror jag.. eller nästa.. fast mitt hjärta har redan röstat, det vill fara.. och jag brukar ju följa hjärtat, precis som man ska! ;) fast.. jag har inte bestämt mig än, iaf inte den snåla delen av mig!

Plus, puss, fnuss.

+ Sov mer än 5 timmar inatt.
+ Sommaren är här på riktigt.
+ Roadtrip med Elina idag.
+ Varit i Bodan en kortis (morfars barndomsby)
+ Ätit årets första kulglass (dammsugare, saltlakrits och polka!!)
+ Grillat med familjen.
+ Det är bara 4 veckor kvar till semestern.
+ Lillebror ska bli gaddad imorrn och jag får följa med!
+ Lillebror tar studenten på fredag och det ska firas.
+ Partyparty på lördag.

- (Nu ska jag se en dokumentär och sen blir det sleepytime.) Uppstigning 05.00 imorgon.

HEJRÅ

Simooon! ♥



Wiie! Finaste Simon vann BB, det var han värd! :)

-

Jag hatar att jag inte har kontroll och att jag väntar. Men vafan väntar jag på? Även om jag skulle få som jag vill så skulle jag aldrig få kontrollen.. Och alla celler i min kropp vet att det inte skulle sluta bra! Antingen skulle jag lägga benen på ryggen för jag är så jävla rädd eller så skulle han lägga benen på ryggen. Det kan inte gå bra! Den här resan måste sluta, innan den knappt börjat.

Jag önskar jag kunde förklara mer detaljerat men det kan jag tyvärr inte. It's my dirty little secret och just nu hatar jag den mer än allt. Nä okej, det gör jag ju faktiskt inte.. Men jag blir så fruktansvärt irriterad på mig själv att han kommer fram i huvudet dag efter dag. Jag brukar ju alltid ha kontroll över det. Men inte nu. Nu är jag naken och rädd. Och väntades...

En till detalj kan jag dock ge er, det är inga som helst kärlekskänslor inblandade och det är därför jag vill rädda det som räddas kan (innan det är försent).. Kan någon snälla, snälla, snälla slå mig hårt i huvudet så jag slutar tänka så mycket..

Sen blir jag TOKIG på mig själv som inte sover den här tiden... Så, bäst att sova. Hojeloj

All makt åt tengil, vår befriare!

Baaaah! Har fan aldrig varit såhär utpumpad någonsin.. Det tar på att ha sovit 4-5 timmar tre nätter på rad kan jag meddela! Att jag städat, jobbat och slitit som ett svin hela dagarna gör det väl inte bättre heller! Haha, fy vilka I-landsproblem man har.. Jag ska ju vara tacksam för att jag har ett jobb jag trivs rätt bra med och att jag tjänar tillräckligt med pengar för att bo i min fantastiska lägenhet. Sen har jag världens finaste familj också! Och vännerna går inte av för hackor dom heller!

Jag fick kvinnoveckan idag... Eller ska jag säga, bajsflytningar! Jag är överlycklig, eftersom jag väldigt sällan får "mens".. Man hinner bli goode paranoid att man är gravid då kroppen gör ont och är konstig :P Men inga bebisar här inte, bara onda bröst - humörsvängingar osv osv för att jag hade PMS!

Skitbra!

Nu ska jag sluta skriva onödiga och äckliga saker, hähäh.. BIG BROTHER FINALEN!!!!!!!!!!!! HEJRÅÅ

JAG VILL OCKSÅ!

Hade jag fått en önskning uppfylld ikväll så hade det varit att jag slapp jobba imorgon (men ändå fick behålla lönen såklart).. Då hade jag sprungit på min feta ben in till stan, för att njuta av alla mullrande motorer... Kan någon uppfylla den drömmen åt mig, jag ger fan vad som helst!!!

Tycker det är väldigt orättvisst att massor av människor får åka rakkarbil men inte jag :(

Jajajajaja, jag får väl nöja mig med att jag hann se lite fräscha bilar då jag körde genom stan.. Skjutsade lillebror och ett gäng av hans kompisar.. Guu så snäll jag var, men som sagt.. vann ju på det ändå så ;) Tjingeling

Hard to handle

Pjuh!.. Ja, före jag börjar skryta om hur duktig jag är så måste jag få erkänna att jag inte fick mig upp föränn 10 imorse, hur mycket jag än lovat mig själv att gå upp 8... Dåliga bananer men jag är dötrött ändå så planen kanske funkar fast den gick lite snett ;)

Har jobbat 11.30-15 och sen har jag gjort ugnspannkaka, diskat, sorterat alla pappershögar, småplockat överallt (förutom i sovrummet som är ett hopplöst fall förtillfället.).. Känns skönt att ha det gjort! Är så trevligt att komma hem från jobbet döslut och se att lägenheten är fin iaf.. Det är stor skillnad på att jobba FM o EM har jag märkt.. Då jag jobbar EM så går jag ju direkt till sängen, då man jobbar FM vill man ha det fint i köket så man kan laga middag och allt :P

JAJA.. BORING!

Har världens I-landsproblem.. Duscha idag eller imorgon.. Hmm.. Dessa jobbhelger är alltid lika roliga att skriva om.. Eller.. hur var det nu igen! Förlåt kära läsare..

Nä nu ska jag städa toan.. tjingeling!

The taste of your breath.

Bra dag, mycket bra dag! Peppade storebror, svägerska och kusinen på kubb efter middagen. Fan vad roligt det är! Nå så simpelt som att kasta en träpinne på en träkloss.. :P Jag och svägerskan, Team Elin, vann alla tre omgångar.. :D Sen skjutsade jag hem Farfar och jag skäms lite för att jag knappt känner honom. Han är ju världens coolaste gubbe! Helt plötsligt utbrister han "Jaha.. Har du blivit nunna nu eller?"... HAHAHA.. Vi pratade inte ens om nå sånt utan det kom väl som bara upp i hans skalle eftersom jag varit singel ett tag :P

Vill ha Stavayran nu!! Mysa ett helt dygn med de finaste jag vet :) Loppis, starkast i stava-tävlingen, palt i bygdegården, middag hos någon av familjen Åhlund (antingen hos Saras släkt eller Jens släkt), förfest med stavagänget och jörsarna, dans i logen, god öl, den årliga dansen med Jens pappa (Ulf), att fyllekramas med hela fina byn, bada näck sent på natten, basta, grilla.. Sova står bannemig inte ens på menyn :)

Aaaah jag saknar så mycket och jag ser framemot minst lika mycket!
Vi ska inte ens tala om CCW, då blir jag bara grinfärdig.. ♥



Nää nu ska jag göra något helt ovettigt, men inte sova! Jag håller på att vrida om dygnet och jag ska upp 8 imorgon, no matter what. Lika bra inte sova så mycket så jag däckar 20 imorrnkväll :P Tjingeling!

Potätmackor!

Jasi... Råkade bli lite fest med Elina igår :) Tog Elsa och cyklade till henne vid 17.. Sen cyklade jag hem vid just före ett nångång :) Jävligt drygt att slita sig upp "imorse" bara, fick mig inte upp föränn 12 :P Menmen, nu är jag pepp på en helg full av jobb iaf..

Ska iväg och jobba en lillsnutt lite senare, sen bär det av till Medlefors för surströmming med La Familia! :) Det är så jävla gott med potatismackor!!! Kan äta tusen på rad utan att bli less, på ett ungefär ;) Så det ska bli göttans att komma hem till hönsgården (ett jävla massa kackel brukar det bli) en liten stund ikväll.

Nää nu måst jag äta lite och koka en kaffekopp! Har inte druckit kaffe sen i tisdags mitt på dan.. Mitt hjärna känns som sås ungefär, så nu är det dags att piggas upp av lite koffein! Tjingeling.

Reach out, I'll be there.

Den här veckan har börjat ruskigt bra, hoppas bara den fortsätter i samma positiva anda :) Tog mig själv en välförtjänt sovmorgon fast jag egentligen måste vända om dygnet.. Ibland måste man få känna sig som en sömning 18-åring som kunde sova hela dagen :) Vädret är inte så mycket att hurra för så mitt samvete mår bra ändå!

Jag skulle kunna vara ledsen för en miljon saker men vet ni vad, jag väljer att INTE vara ledsen för dom. Så fort jag börjar tänka så kopplar min hjärna bort tanken och fokuserar på något annat. Jag har bestämt mig för att sluta överanalysera allt, som jag alltid har gjort. Vad får man ut av att vara ledsen för onödiga saker? NADA.

Vill du krama mig, gör det då. Du har bollen på din planhalva och jag ska inte över dit och sparka till den. Jag orkar fan inte springa för din skull. Så vill du något, gör det eller skit i det. Sådetså!

Vill du vara min vän, förvänta dig då inte att jag kryper på mina bara knän för saker du har missförstått. Våga fråga om sanningen så lovar jag att berätta den för dig. Tro inte på allt folk säger eller tro på dom. Det är ditt val och ärligt talat skiter jag i vad du väljer. Jag orkar inte slösa energi på folk som inte är ärliga.

Och för fan, ta inte saker förgivet. Och för helvete, sluta vara så barnslig. Bara för att jag inte hört av mig först betyder det inte att jag hatar dig. Jag kanske saknar dig varje minut, varje sekund, varje dag. Vem vet? Men först och störst, så är jag bara så less att bli tagen förgiven. Så därför säger jag stopp nu. Älska mig eller dra åt helvete, helt och fullt ut ditt val!


En saga med ett förbannat bra slut. Därmed basta!

Med ett stort intresse för 50-tal, vrålande bilar och tatueringar, men i ärlighetens namn skriver jag mest skit. Massor om kärlek och äventyr, och även tråkig vardag. Enjoy!

RSS 2.0